Vánoce - vstávání od stolu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
H3
47
11.1.24 16:05

Vánoce vstávání od stolu

Ahoj holky, od Vánoce mám úplně deprese. Nepovedlo se mi udržet syna (2roky) u stolu. Stalo se to také nějaké z vás? Dodržujte také tradici nevstavani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
11.1.24 16:06
@H3 píše:
Ahoj holky, od Vánoce mám úplně deprese. Nepovedlo se mi udržet syna (2roky) u stolu. Stalo se to také nějaké z vás? Dodržujte také tradici nevstavani?

Je 11. ledna. A ty řešíš, co bylo x dní zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
11.1.24 16:07
@H3 píše:

Ahoj, pokud z tohoto máš deprese, prosím navštiv nějakého psychologa.
Jasně, že se tradice dodržují, ale když je malé díte, tak se počítá s tím, že je neposedné a že se prostě stane, že vstane :) Ježiši, kde to jsme, že se tohle řeší? :))))

• Citovat
  • Upravit
74217
11.1.24 16:10

Teď jsem četla, že mrazy budou končit a rovnou se to přehoupne do jarního počasí. Se…r na Vánoce. To bylo. Další jsou za rok. Jdi si chystat jarní módu.
To je blíž :dance: :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
11.1.24 16:11

@H3 tradici dodržujeme, ale už se před lety stalo, že někdo vstal a jsme tu zatím všichni. S tím, že nám běžně kolem stolu krouží pes, taky nedodržuje, že by měl sedět.

Příspěvek upraven 11.01.24 v 16:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
11.1.24 16:11
@H3 píše:

Tvoje starosti a Rotšildovyp rachy bych chtěla mít.
A na čarodějnice věříš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11377
11.1.24 16:21

Já nevstávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
11.1.24 16:23
@H3 píše:
😁 😺 Doufám, že jste měli taky stul svazany řetězem a podestýlku ze slámy. Jinak to totiž neplatí.😱
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
11.1.24 16:26
@H3 píše:

Vstáváme podle potřeby, žijeme všichni. Loňské Vánoce byly s čerstvým novorozencem, teď s ročním dítětem, mám děti narozené i v září a v říjnu. Myslíš, že jde způsobně a nerušeně vydržet u stolu, než táta obřadně dojí kapra? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
11.1.24 16:28

Dodržujeme, ale pokud byli děti malinký a nevydrželi by tak jsme si řekli že to letos neplatí no trošku šalamounský řešení ale pro klid v duši, co kdyby náhodou ta pověra fungovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15417
11.1.24 16:45
@1Pears1 píše:
Vstáváme podle potřeby, žijeme všichni. Loňské Vánoce byly s čerstvým novorozencem, teď s ročním dítětem, mám děti narozené i v září a v říjnu. Myslíš, že jde způsobně a nerušeně vydržet u stolu, než táta obřadně dojí kapra? :mrgreen:

Taky už roky vstáváme podle potřeby a zatím se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.1.24 16:48

No jo nejspíš vsichni umrou. A ja mam doma pred narozenim ditete kocarek! Taky vsichni umrem.
Pokud mas tri tydny deprese z toho, ze dvouleté dite porusilo nejakou poveru, tak je asi cas na terapii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
11.1.24 16:51
@H3 píše:

Stalo, nečekaně vstal manžel, aby mi pomohl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H3
47
11.1.24 16:56

@ivašot. Opravdu? Uff, tyhle odpovědi jsem potřebovala, ikdyz jsou tu na mě někteří zlí, tak jsem rada, ze jsem napsala. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61022
11.1.24 16:56

Ja bych měla spíš deprese z toho, že musím syna udržet u stolu :roll: Úplně zbytečný nervy o Štědrý večer, nervovat se s tim, aby malý dítě neodeslo od stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí