Vánoční cukroví - co pečete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25126
27.11.20 17:24
@Kolicek95 píše:
Perníčky, vosí hnízda, laskonky, višně v čokoládě, možná nějaké sušenky. Všechno ale z polovičních dávek, tolik toho nesníme a ani to není žádoucí :)

Prosím tě, můžu dotaz, jaký děláš krém do laskonek? Jinak taky dělávám hodně polovičních dávek, to je super trik, jak mít krásně nazdobenou mísu a není s tím tolik práce a tolik se po tom nenakyne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
27.11.20 17:26
@Kolicek95 píše:
Perníčky, vosí hnízda, laskonky, višně v čokoládě, možná nějaké sušenky. Všechno ale z polovičních dávek, tolik toho nesníme a ani to není žádoucí :)

Jé, ty višně v čokoládě, mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
27.11.20 17:27
@MartinaIrena píše:
Prosím tě, můžu dotaz, jaký děláš krém do laskonek?

Budu to dělat poprvé :D. Ale na jedné návštěvě jsem ochutnala od paní a říkala, že míchá jenom máslo a Salko, takže to tak hodlám také udělat. Byly strašně dobré, nemůžu na ně zapomenout :P.

• Citovat
  • Upravit
74217
@kavenka píše:
@Kelsey kdyby jsi měla čas poprosila bych o recept na kuličky Ferero :srdce:

Davam hrubejsi liskace. Ne uplne prasek. Mame radi, kdyz to trosku kroupe. Udelam si kulicky. Dam na +- 15 minut do mrazaku a pak macim v cokolade. Das do cokolady, vytahnes a je to okamzite zatuhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414

My jsme jen dva a s rodinou se letos nejspise neuvidime, tak budu delat odkazdeho max dva plechy : pernicky, kokosove rohlicky, klasicke rohlicky, linecke, madlenky, orechy, cokoladu. A pak vanocku, hnizda, kulicky par dnu pred vanoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
27.11.20 17:33

Holky jak já vám závidím. Já umím jenom vanilkové rohlíčky a maximálně perníčky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
27.11.20 17:38

Akorát jsem dopekla před chvílí druhou dávku perníčků. Manžel se synem už stihli jednu krabičku sníst, ani jim nevadilo, že nejsou měkké a nazdobené :D Příští týden budu péct pomerančová kolečka podle receptu tady z EM a linecké. Těsně před Vánoci budu dělat rafaelo kuličky a slepovat linecké. Mamka bude dělat zase vanilkové rohlíčky, marokánky a kokosky a jako každý rok bude fungovat výměnný obchod. Já jí dám půlku mého cukroví a já dostanu zase půlku jejího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
27.11.20 17:39

Vanilkové rohlíčky, škebličky, medovo-ořechové slepované, plněné košíčky, linecké, cimpr-campr, vínové cukroví, vosí hnízda, slepované ořechy a pudingové ze strojku máčené v čokoládé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.11.20 17:43

Ja nepecu nic, o starost min aspon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
27.11.20 17:43

@Kolicek95 To salko asi kakaové, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.11.20 17:47

U nás kokosové foukané, pracny, vanilkové rohlíčky s ořechy i bez, linecké, pudinkové cukroví, marokánky, Masarykovo, kuličky kokosové, perníkové kostičky.
Nevím, jestli už nemám začít, v práci ted jaksi neobvykle přibývá práce. Mám strach, že to pak nestihnu. Jindy začínám péct 2.12.Tak mám nutkání začít ted o víkendu. Není to brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
27.11.20 17:53

Mam v planu raw datlove kulicky, proteinove rohlicky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
27.11.20 18:26
@Kelsey píše:
Davam hrubejsi liskace. Ne uplne prasek. Mame radi, kdyz to trosku kroupe. Udelam si kulicky. Dam na +- 15 minut do mrazaku a pak macim v cokolade. Das do cokolady, vytahnes a je to okamzite zatuhle.

Děkuji :kytka: určitě zkusím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
27.11.20 18:35

My budeme mít letos premiéru, jsem na to zvědavá, jak to dopadne :)
Chceme linecké, vosí hnízda, vinné cukroví a takové řezy - ořechový třeny piškot a žloutkova poleva. To dělala vždycky babička z maminy strany, tak ji chci udělat radost.
A možná zkusím štolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
27.11.20 18:36

Linecké, citronové, perníky, vosí hnízda, s kávovým krémem, ořechové s čokoladou, čokoládové dortíky s karamelovým krémem, pracny, vanilkové rohlíčky. Jsme 2, většinu rozdám. A začnu tak příští víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí