Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte nějaké tipy na vánoční dárky pro zhruba rok a půl staré dítě? Dceři bude v té době 16měs, a vůbec nevím co, odrazedlo má, panenky z toho jednu mluvící co reaguje na otázky. Kostky taky.. Napadla mě zebra ryan, ta velká verze ale netuším zda na ní už nebude velká když je od 6měsíců.. Máte nějaký návrh? Děkuji
Klidne bych koupila uz prvni Duplo, je to uzasna a neznicitelna stavebnice
My mame za 2 roky asi 15-20 sad ![]()
Jinak prvni dcera dostala v roce hraci stolecek od FP, aktivni choditko, kocarek a panenku a skakaciho konika. Druhatku bude ted na Vanoce 15m a planuju nejakou mluvici hracku od FP, stavebnici geobaby, a nejake lepsi auto. Ted k roku dostala kocarkove choditko a houpaciho psa od Little tikes, ten ma obzvlast uspech ![]()
Já budu mojí malé kupovat stoleček s židličkami, vím, že jí to udělá radost, a magnetickou tabulku, a možná dětský tablet - miluje tyhle věci
Duplo, magnetickou tabulku na kreslení, boby (sáně), tunel na prolízání, kočárek pro panenkuů.
Edit.: prstové barvy
Příspěvek upraven 16.10.13 v 21:01
@yasmine5 malé bude 18 měsíců na Vánoce a jedem v Lego Duplo už teď má dvě sady a pěkně si vyhraje.Na Vánoce budou další a velký. A kočárek má??
Duplo, magnetickou stavebnici, kočárek, sáňky, nějaký hudební nástroj, knížku, leporelo…
Tak my budem kupovat uklizeci sadu mop smetacek lopatka atd i s vozikem. Sice pisou ze to je od tri let ale mala pirad vytahuje lopatkz se smetackem a zameta a tak samo kdyz vytiram tak ji dam stary mop a vytira semnou. Tak ze to bude mit urcite uspech. Tatka chce koupit Tatru a uvazuji i nad odrazedlem ze by ho potom na jare vyuzila. Pak asi nejakou dalsi sadu Mega blocks je to neco jako duplo ale ve vetsim provedenim.
My budeme kupovat houpací zvířátko, asi nějakou dětskou osušku, župánek, měla jsem v plánu nočník ale ten dostala teď k narozeninám.
Budu kupovat Duplo a asi nějaký vymakanější klavír (aby měl hodně melodií a kláves, ty mini už ho nebaví)
Malá bude mít 19 měsíců a mám pro ni hru Den a noc, Play Doh - sadu vykrajovátek, hrací kostku od Albi a 2 skládačky od firmy Granna. Hodně si doma hraje s duplem tak další sadu dostane od babičky.
Taky to pořád řeším, syn bude mít na Vánoce 15měsíců. Budu kupovat asi bubínek a stavebnici. Ale jinak pořád hledím na tyto houpadla:
http://www.spuntik.cz/…ky/houpadla/
@sad 1 @lucenka
muzete mi hodit odkaz na nejakou tu magnetickou tabulku, ktera je dobra? nasla jsem na netu velmi ruzne, za velmi ruzne ceny a moc to na dalku nechapu v cem to spociva ![]()
Mala bude mit 17m. a mame pro ni detsky tablet-to bude nadsena a chci ji koupit hraci piano nebo bubinky-jsou ted v tescu a ja je chciiii
..jinak dostane nejake miminko do kocarku a nevim co dal my uz ji kupime spis uzitecnejsi veci protoze hracek ma hooooodneeeee-pyzamko, apod..
@Ali-Ali my máme nějakou úplně obyčejnou z tesca. Důležitou součástí jsou razítka
jinak je to tabulkaa na kterou dítě kreslí speciální tužkou s magnetem a dá se to smazat. Dítě ti tím nemůže počmárat nic v domácnosti.