Vánoční dárek pro 16měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5822
17.11.14 23:36

@quinty A co třeba místo tabletu se poohlídnout po vlastním bydlení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.11.14 23:41

@jopo jak rada bych bydlela sama. ale sama to z matersky neutahnu. nejsem ani „oficialne“ matka samozivitelka. muj bejvalej pritel je chlap na dve veci, tezce problemovej typ, takze ted kdyz od nej mam pokoj sem rada. nehodlam na sebe a na malou privolavat jeho pozornost tim, ze budu soudne zadat o alimenty nebo svereni ditete do pece. no a jelikoz sme teda podle papiru „rodina“, kdybych se chtela kamkoliv odstehovat a zadala bych o nejaky socialni davky, musela bych uvadet i jeho, coz nejde. zaroven bych musela mit trvaly bydliste v miste novyho bydleni, coz mi nikdo neda. proste sem odkazana na to bydlet s nima, dokud mi neskonci materska a nepujdu do prace. :( pokud vidis nejaky vychodisko sem s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.11.14 23:46

@quinty Tak pak nezbývá nic jiného, než respektovat to, co tvoje mamka chce dělat a to, že bude u stolu s tabletem. Pokud máš svůj pokoj, začala bych jíst s malou tam. Jinak těžko radit, moje první dítě jedlo sice bez tv, ale zato jen nějakou hračkou, jinak by snad pošel hlady, nejedlík jeden, druhá holka je naprosto v pohodě, jí normálně, žádnej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.11.14 23:48

@jopo asi jo, budu nam muset z toho pokoje co mame udelat poradnou garsonku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.11.14 12:29
@quinty píše:
@marrlinka ja nad tim prave ted dumám a souhlasím. přijde mi že bych spíš měla malou od toho odnaučit. tak jsem šla za mamkou (bydlíme s ní a s tátou), že bych ráda malou od toho odnaučila, tak jestli by me v tom podporila a rano tablet nebrala ke stolu - je zvykla na nem cist blesk… :nevim: no, a odvetila mi, ze ji prijde uhozeny podrizovat chod domacnosti 1,5 letymu decku. ze si ten tablet tam brat bude, ze prej mala nema bejt tak rozmazlena a chtit ho. tak nevim. sem blba ja, nebo je ta odpoved fakt strasna??? :zed:

s tvojí mamkou vůbec nesouhlasím. Rok a půl staré dítě tablet bude chtít vždycky - jednak protože si s ním hraje babička, nepochybně to svítí, hraje a má to čudlíky - dostatek důvodů, proč to chtít pro tak malé dítě. Rozmazlenost bych v tom vůbec nehledala. Spíš pohodlnost tvojí mamky.
Taktéž nesouhlasím s jejím názorem „přece se domácnost nebude podřizovat 1,5 ročnímu děcku“. Naopak, když je dítě, podřizuje se mu hodně věcí a takové nějaké snídání s tabletem, následně bez něj, mezi to určitě patří.
Bohužel pokud s nimi bydlíš v jejich bytě/domě, nezbude ti nic jiného, než držet krok a ozývat se jen v mezích. Zkusila bych to zařídit jinak - jíst v jiný čas, v jiném pokoji,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
18.11.14 12:45

@marrlinka presne to si myslim taky, ale ji to proste nevysvetlim. je strasne zapskla. a proste musi byt po jejim. i kdyz nema pravdu. a co ja zmuzu ze. muzu bejt rada ze mam kde s malou bydlet. no kazdopadne to musim promyslet :) ona se mala tomu tabletu stejne nevyhne, jednou doma je, tak si ho bude pujcovat. na ty pohadky. je holt jina doba. i kdyz je asi brzy aby mela vlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.11.14 13:42
@quinty píše:
@marrlinka presne to si myslim taky, ale ji to proste nevysvetlim. je strasne zapskla. a proste musi byt po jejim. i kdyz nema pravdu. a co ja zmuzu ze. muzu bejt rada ze mam kde s malou bydlet. no kazdopadne to musim promyslet :) ona se mala tomu tabletu stejne nevyhne, jednou doma je, tak si ho bude pujcovat. na ty pohadky. je holt jina doba. i kdyz je asi brzy aby mela vlastni.
…budu držet palce, abys to vyřešila co nejlíp a co nejsnáz ;)
a jiná doba…no minimálně takhle malým dětem technika nechybí, pokud ji nemají. Když občas čtu, jak čtyřměsíčním miminům pouští maminky televizi, aby nebrečely, tak se nestačím divit :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí