Vánoční dárek pro 16měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
16.10.13 22:30

Ahoj, tak já se taky přidám, malá bude mít necelý dva roky taky nevím co koupit, tak nějak zjištuju že všecko máme. Malá je totiž zatím jediný vnouče s obou stran a ještě ktomu hodně svobodných tetiček a strýčku a všichni rozmazlujou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
16.10.13 22:35

Naše dcera měla loni na Vánoce 17 měsíců, největší úspěch měla redukce na záchod :oops:. Všechny ostatní dárky šly stranou, ale s redukcí si hrála celý večer, sedala na ni, z ní, na ni, z ní… Málem s ní šla i spát :roll:.
Pak za pár dní teda vzala na milost malou kytárku a magnetickou kreslicí tabulku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
704
17.11.14 22:02

TABLET??

Predpokladam, ze budu vypadat jak absolutni cvok, ale hodlam svy o vanocich 21 mesicni dceri koupit tablet. Doma je nas vic, (zijeme s babi a dedou) v byte, a malá si bohužel navykla koukat na pohádky u jídla ( snídaně, oběd, večeře, jen svačiny zvládáme bez :mrgreen: ), a prostě když nejsou pohádky je řev, takže abych nemusela omezovat ostatní (brát tablet babi nebo dedovi), koupim jí její vlastní. s tim, že budu fakt dohlížet na to, aby ho měla jen k jídlu, nechci aby takhle malá si bez něj ani neuprdla. no. myslíte že je to moc šílený?? :think: :think: tohle bude hlavní dárek, dál bude modelína, stoleček na kreslení, asi i kuchynka :hug:, a proste normální hračky.

Příspěvek upraven 17.11.14 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.11.14 22:12

Přijde mi šílený dávat dítěti tablet k jídlu (tedy nevím k jakému, když snídani, oběd, večeři a svačiny zvládáte bez), ale jinak je to čistě vaše věc. Tady se zřejmě dozvíš, že to šílený je a tak bych se na to v diskuzi neptala, pokud bych ho dítěti koupit prostě chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.11.14 22:13

@quinty moje malá dostane taky asi tablet. Ze skoro stejného důvodu jako uvádís ty. Ale přišel s tím mamky manžel. Tak ji ho asi budou kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.11.14 22:14

@quinty No myslím, že hlavní dárek to pro ní rozhodně nebude, my ho teda letos kupujeme klukovi, čerstvě 4 bude mít v prosinci a ani já to za hlavní dárek nepovažuju, ikdyž to je nejdražší dárek. Spíš bych to viděla jako dárek, který usnadní život vaší rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394

@quinty jinak teď čtu ze ho chceš hlavně k jídlu. To já nechci. My to máme spis tak ze furt chce koukat na pohádky, a já chci taky občas koukat na TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067

@quinty obcas se desim t:oho co budu za par mesicu resit, ano zda se mne to rochu silene tv u nas redukuju na vecernicky a ooobcas rano klubik od 8:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.11.14 22:17

@jopo tak ted jsi trefila hrebik na hlavicku. je to darek ktery usnadni zivot cele rodine :mrgreen: ale furt nad tím váhám. bojím se, aby to nedopadlo tak, že kdykoliv bude chtít ho dostane. musim bejt tvrdá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
17.11.14 22:21

@quinty to asi budeš muset, my ho teda taky kupujem, ale u nás to asi bude hodně o tom, že kluk je hodně napřed, má vysoké iq a mě už nebaví, pořád kupovat nové a nové pracovní sešity, logico atd. Dost to leze do peněz, kluk to udělá 1× a konec, takto mu budo moci stahovat různý věci a obměňovat. Koupili jsme k tomu i topero od epline, což si myslím je super věc. Ale že by to pak měl k volnýmu použití a čučel jen na filmy, to rozhodně neeee. Dostane spoustu jiných a krásnejch dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.11.14 22:38

I kdyz jak o tom ted premyslim, asi by bylo rozumnejsi ji odnaucit od toho jist s tabletem, nez ji v tom podporovat a hned ji kupovat vlastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
17.11.14 22:55

Teblet rozhodne ano. Taky jsem byla rada ze vse co by mi usnadnilo jak chod domacnosti nebo cesty autem a pokud ti pohadky pomahaji aby dite jedlo tak smele do toho. Urcite se zde najdou taci, co jsou odpurci modernich technologii pro deti, ale ti si muzou vis co :) zejo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.11.14 23:04

My jsme koupili 17 měsíční elektricky autíčko. je na to ještě malá, ale je hrozně ujeta na auta. nemuzu se dočkat až to uvidí pod stromečkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.11.14 23:09

@quinty myslim, ze je spis sileny, ze dite ji u pohadek. Jist se ma v klidu (no my svacime pri chpzeni po byte, tak mam co kazat). Nejhorsi jidlo je takove, kteremu nevenujes pozornpst. Potom ani nevis, co a kolik jso snedla a ucit se to uz od utleho veku…no nic. Kazdeho vec. Ale tak ptala ses, zda se nam to zda silene. Mne jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.11.14 23:32

@marrlinka ja nad tim prave ted dumám a souhlasím. přijde mi že bych spíš měla malou od toho odnaučit. tak jsem šla za mamkou (bydlíme s ní a s tátou), že bych ráda malou od toho odnaučila, tak jestli by me v tom podporila a rano tablet nebrala ke stolu - je zvykla na nem cist blesk… :nevim: no, a odvetila mi, ze ji prijde uhozeny podrizovat chod domacnosti 1,5 letymu decku. ze si ten tablet tam brat bude, ze prej mala nema bejt tak rozmazlena a chtit ho. tak nevim. sem blba ja, nebo je ta odpoved fakt strasna??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí