Vánoční dárky do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
18.12.16 22:49
@JanaJeli píše:
To je tak blba otazka ze na to snad nejde ani odpovedet. :cert
A nepisu mame ale mam. Jakoze nechci utratit vic nez 100 kc za osobu.

Když se budeš dívat, najdeš spousty skutečně vkusných věcí za pár korun - od vánoční hvězdy, přes vánoční hrnečky na čaj s čaji i bez, přes dobrou kávu až k vánočním dekoracím. Omlouvám se, jestli jsem tě popudila svým dotazem, nenapadlo mě, že by si člověk sám sobě takový limit stanovil, pokud chce někomu koupit dárek pro radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.12.16 22:53
@hanyny píše:
Mně připadá, že školky teda přetékají hračkama, nenapadlo by mě kupovat tam ještě nové hračky jako dárek. Aspoň v té naší teda mají úplně všecko, mám pocit, že už sami neví, za co by ještě utratili. Nová zahrada za 2 miliony, otvírání dveří na dotek prstu, dětská posilovna…Vzhledem k tomu, že platíme školné 500 měsíčně, plus ročně 400 do spolku rodičů, tak myslím, že na hračky a pomůcky mají školky peněž dost.
To si myslím, že daleko víc by to potřebovaly školy. Ale neslyšela jsem, že by rodiče kupovali např. křídy, nebo nové výukové CD pro třídu. Tam by ty sponzorské dary byly asi víc na místě :nevim:.

Rodiče takové věci pro celou školní třídu kupují docela rádi. Ono stačí koupit balíček fixů na stíratelné tabulky, pěknou stolní hru nebo dají učitelce peníze, ať takovou věc do třídy zakoupí dle svého uvážení sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
18.12.16 22:56

@hanka.br. Aha, tak já jsem učila pár let, ale nikdy jsem se s tím nesetkala. Ani teď, když mám starší děti na základce nevím, že by to někdo dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
18.12.16 23:03

@hanyny
Nase skolka je nova, rozrostla se z jednoho oddeleni na ctyri a hracek moc nemaji, tak jsou radi. Samozrejme to povinnost neni. Na jare zase davam par hracek na pisek nebo hru na ven. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
18.12.16 23:07

@Oudrey My máme teda hrozně šikovnou ředitelku, ona si sežene hromadu sponzorů a dost pomáhají i rodiče, co jsou na tom dobře, co mají větší firmy a tak. Takže já mám ze školky pocit, že tam to opravdu tolik není potřeba, naopak ve škole mám pocit, že by to pomohlo víc, ale tam zas nikdo nic nedává, aspoň co já vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
18.12.16 23:11

@hanyny
Tak to chapu.
Do skoly nosime jen papiry na malovani deti v druzine :D
U nas maji taky sponzory, ale je toho hodne, co se muselo udelat. I zahrada se delala nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
18.12.16 23:15

@Oudrey U nás se právě ta zahrada za 2 miliony dělala z projektu. Máme fakt šikovnou ředitelku. Město jí toho až tolik nedá, ona si většinu peněz sežene fakt sama. Ale dost pomůžou i někteří rodiče, takoví ti podnikatelé, ale to nejsou zas malé částky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.12.17 08:52

Obnovuji diskuzi, tak co budete dávat vy? Letos dám každé med :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
13.12.17 08:57

My jsme letos dali drevenou mydlenku, prirodni mydlo a ozdobicku

• Citovat
  • Upravit
10975
13.12.17 09:14

Už léta krémy na ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24158
13.12.17 09:18

@Malike pokud nezapomenu koupit celofánové sáčky, tak každá paní učitelka, u dcery i družinářka a u syna i dvě kuchařky (starají se o ohřev doneseného jídla pro syna) dostanou pytlík s perníčky, které nazdobí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
13.12.17 10:48

Koupime krasnou koulicku na trzich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie