Školní aktovka Emipo

129
22.11.11 08:56

Školní aktovka Emipo

Ahoj, dcerka půjde v září do školy a plánujeme, že ji ježíšek přinese aktovku? Viděli jsem ji i ,naživo´ a líbí se. Proto bych chtěla vědět, jak jsou s ní spokojeny vaše děti a vy :-) . Díky :kytka:

Tuhle máme vybranou http://www.skolni-aktovky-batohy.cz/…ur-1915.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58841
22.11.11 09:12

Máme ji akorát s jiným obrázkem a dcera je spokojkená a aktovka se jí moc líbí. Původně jsem měla vybranou jinou. Vejde se tam všechno co potřebujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.11.11 09:15

My mame presne tuto i s timhle obrazkem. Zatim jsem spokojena ja i dcera. Nespini se, zatim se nejak nerozpada. Dcerka ji krasne sama zapne. Dobra cena.
Mame ji teda chvili, 3 mesice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
22.11.11 09:23

My máme tu vedle ní, ale s jiným obrázkem. Dcera jí má 2. rok a jsme spokojeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.11.11 09:27

Tak dcera ji měla ( s jiným obrázkem) v 1.,2. a 3. třídě. Byli jsme s ní maximálně spokojení, navíc když jsme ji kupovali, dostali jsme na ni tříletou záruku a asi vědí, co dělají, aktovka je fakt kvalitní. Dcera teda není žádný ničitel, ale po těch třech letech denodenního nošení je aktovka jako nová, nic se nerozpadá, nic se nepáže, zipy i přezka krásně chodí. Dokonce jsem ji jednou opatrně hubkou ručně „vyprala“ a opravdu je jako nová. jen pro tu 4. třídu už byla fakt malá, tak jsme ji s lítostí museli vyměnit za něco většího..
Za mě teda jednoznačně doporučuji, i záda má skvělá, dobře sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
22.11.11 09:33

Taky ho máme, jen klučičí s obrázkem draka (máme k tomu i penál). Používáme ho teprve od září a zatím není žádný problém. Všechno se tam vejde, je lehoučký, snadno se v něm orientuje, obrázek si vybíral syn sám (dostal ho k svátku), má spoustu reflexních ploch, takže za mě spokojenost :palec: .

• Citovat
  • Upravit
129
22.11.11 09:44

To jste mě teda moc potěšily :palec: . takže už máme asi vybráno. Super :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.11.11 09:44

Ahoj!

Syn má taky Emipo, nosí ji už druhým rokem a jsme spokojeni.
Příští rok ji převezme brácha, tak snad vydrží. :-)

Kupovali jsme ji v tomhle internetovém obchodě. http://www.papirko.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.11.11 10:07

Díky za ten odkaz. Mají tam ceny nižší než e-shop výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.11.11 10:08

dcera má taky Emipo - jen jiný design, spolu s 2-patr. penálem a pytlíkem na boty a od září zatím spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.5.13 10:17

Ahoj, chtěla bych se zeptat maminek co kupovaly aktovky/batohy Emipo. Není tam to anatomické tvarování malé? Srovnávala jsem s taškami Herlitz a tam je to tvarování takové molitanévé a větší. To Emipo mi přišlo rovné oproti tomu :think: Zase herlitz se mi nelíbí tvarem, přijdou mi takové krabicové. Dcera si vybrala vzor od Emipa, ale ona má ty záda takové prohnulé, že jí ten batoh páteř opravdu nekopíruje. Nicméně, do školy to má cca 1 minutu tak jestli má vůbec cenu to řešit…

Příspěvek upraven 27.05.13 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.5.13 10:24

@Enoulik mladý má emipo a sedí velmi dobře, navíc aktovka bez problémů přežila 1. ročník, stále vypadá jako nová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.5.13 12:33

Našla jsem toto video, přijde vám, že ta holčička při pohledu z boku má ten batoh správně? Já jsem někde četla, že vrch aktovky má být stejně s ramenama tak jsem to dceři v obchodě pořád cpala dolů, ale jestli to má být správně takto? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.5.13 17:09

Tam my jsme s aktovkou Emipo moc spokojeni, dcera ji nosila 2 roky, a protože je pořád OK, bude ji mít po ní i mladší. Po ní jsem jí koupili školní batoh Topgal, taky s anatomicky tvarovanýma zádama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
3.8.13 15:32

Prosím dáváte aktovku Emipo do pračky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie