Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Holky, Vánoce jsou tady a já nemám páru co koupit snoubenci. Nějaké tipy, nápady? Mě opravdu nic nenapadá, fantazie nulová, poradíte?
A jaké má zájmy?
Miliontá diskuze, takové jsou tu každý den, zapatrej. Už tu padla spousta nápadů.
@Anonymní píše:
@Russet Zájmy moc nemá, hraje na kytaru.
Lístky na koncert? Nějaký „zpěvník“? Ale jestli hraje dlouho, určitě to zvládne i bez not.
Musíš vědět co má rád, kolik do něj chceš investovat atd…
Má rád elektroniku? Tak mu kup něco vytuněného..
Chce to vědět, co má rád.
Nedávno jsem viděla na FB z Unilad video, kdy chlap dostal pod stromeček PlayStation 4 a měl velkou radost, choval se jako malé dítě. ![]()
Takže pokud něco má rád, zaměřit se na to a koupit to.
Ja třeba koupila celkem drahej parfém vim, že o nem kdysi mluvil, tak letos na nej doslo
blbne mu mys u pc, takže novou mys, fusekle jsou klasika, bez těch by to nebyly vánoce
plus triko a mikinu, to potřebuje a pak kosmetiku kterou vím, ze používá a není to klasika sampon za 100, ale dražší.
Jestli má rád alespoň trochu počítačové hry můžeš mu koupit někde poukaz na virtuální realitu. Budu to kupovat příteli k vánocům-jeste to nezkoušel ale párkrát o tom mluvil. Nebo laser game a podobně zazitkove věcí ![]()
Holky, Vánoce jsou tady a já nemám páru co koupit snoubenci. Nějaké tipy, nápady? Mě opravdu nic nenapadá, fantazie nulová, poradíte?