Vánoční dětičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20662
23.12.11 09:23

Vánoční dětičky

Krásno ránko všem,rozhodla jsem se založit tuto diskuzi pro ty nejkrásnější vánoční dárečky pod sluncem :D .Dneska má můj syn 1.narozeniny a jsem uplně v rauši :lol: .Vzpomínám na minulé Vánoce strávené v porodnici a prostě na to všechno kolem.Tak se pochlubte se svými „dárečky“,jaké to bylo na Vánoce nebo na svátky v porodnici,co vám tam chybělo a co né :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12959
23.12.11 10:20

Můj je tedy 18tého,ale přesně před 4 lety mě propouštěli z porodnice domů:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
23.12.11 10:20

Jo a všechno nejlepší k prvním narozkám přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.11 10:52

ahoj dcera je 22 takže včera to bylo 8 let… je to strašný jak to letí :-) Jen si tak matně vzpomínám, že nemocniční personál byl docela nevrlý, že musí sloužit na Vánoce. Ale nám to nijak nevadilo, celý den se u nás střídali návštěvy.
Jinak všem přeji krásné Vánoce a mnoho splněných přání v novém roce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
23.12.11 10:52

Já nakoukla, protože jsem čekala, že tu budou snažilky, co počaly na Vánoce :lol: . K nim bych se ráda přidala, ovu čekám zítra.
Jaké to vůbec je, trávit Vánoce v porodnici? Teda samozřejmě určitě krásný, díky miminku. Ale jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.12.11 11:10

Ahoj holky,
já 28.12. nastupuju na císařský řez, pokud si teda mimin neřekne dřív :mrgreen: Takže doufám, že si ještě užiju klidný štědrý večer :) Ale celé Vánoce se nesou v duchu očekávání. Musím říct, že to všemu dodává takovou zvláštní atmosféru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.12.11 11:21

měla jsem před rokem t.p. 24.12. ,ale rodila jsem plánovaně 20 ho. Pouštěli nás zrovna dnes,ale neradi, chtěli si mně tam nechat až do Nového roku . Na všechno kolem vzpomínám moc ráda,asi by mi nevadilo,kdybych nakonec trávila Vánoce v porodnici,to štěstí v podobě malého vońavého uzlíčku nahradí absolutně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.12.11 11:48

Já se měla v porodnici super,akorát mi tam na štedrý den chyběl starší syn a manžel,ale dalo se to vydržet.Personál byl kupodivu milý.Jediné co mi trošku vadilo,bylo že má spolubydlící jakožto prvorodička tak měla půlku familie,přinesli dárky,jídlo a já samotinká za plenout a jedna paní na mě,co vy tu tak sama :roll: :lol: :lol: Vy nemáte rodinu :lol:
Kdybych ležela ve špitále na Štědrý den třeba se slepákem,tak by to byl pěkný opruz,ale takhle to bylo prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
23.12.11 11:51
Partes píše:
Ahoj holky,
já 28.12. nastupuju na císařský řez, pokud si teda mimin neřekne dřív :mrgreen: Takže doufám, že si ještě užiju klidný štědrý večer :) Ale celé Vánoce se nesou v duchu očekávání. Musím říct, že to všemu dodává takovou zvláštní atmosféru…

Já si naivně myslela,že budem u stromečku už s miminkem,ale kdeže :lol: Pěkně si to uměl hošík naplánovat :lol: Ale aspon toho neměla maminka tolik na práci,takže to vlastně myslel dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
23.12.11 15:56

jájájá se hlásím, sem takový dáreček ;)
a doufám, že „zaděláme“ a budeme mít vánočně mimino ;) narozené v létě :)

Šťastné a veselé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.12.11 17:41

No tak malá je 15. 12. takže před 2 lety jsem touto dobou byla už doma. Druhá je na Velikonoce - máme talent na plánování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.12.11 17:45

Ja mam taky dvouletyho darecka ;) Pred 2 lety nas presne touhle dobou pousteli na stedry den domu, Zuzanka je narozena 20.12. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.12.11 18:09

Tak já mám chlapečka 25.12. Už mu bude sedm. ;) Porodní bolesti mi tenkrát začaly až po rozdání dárků, takže Štědrý den jsem oslavila ještě doma. V noci už jsme pak frčeli do porodnice.
Na Vánoce jsem měla termín i s naší holčičkou, ale spěchala ven a narodila se o tři týdny dříve. Tak je na Mikuláše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
23.12.11 19:51

Ja som mala mať termín 24.12 ale Karolínka sa nám narodila o 20 dní skôr, tak ju ako darček pod stromček nakoniec nedostaneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
23.12.11 22:40

:mavam:
Malá se narodila 18.prosince, takže taky malej dáreček, nicméně se měla narodit až 5. února. Takže na loňský Vánoce moc ráda nevzpomínám, protože já byla doma (resp. u našich) a dcera v nemocnici :( . No ale nakonec sem „ráda“, že je vánoční, pže ty narozeniny s vánoční výzdobou na oknech mají takový kouzlo :mrgreen: I když teda chuděrka má svátek, Mikuláše, narozky a Vánoce v jednom měsíci :roll:

A taky přeju všechno nejlepší k synkovým narozkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová