Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásno ránko všem,rozhodla jsem se založit tuto diskuzi pro ty nejkrásnější vánoční dárečky pod sluncem
.Dneska má můj syn 1.narozeniny a jsem uplně v rauši
.Vzpomínám na minulé Vánoce strávené v porodnici a prostě na to všechno kolem.Tak se pochlubte se svými „dárečky“,jaké to bylo na Vánoce nebo na svátky v porodnici,co vám tam chybělo a co né ![]()
Můj je tedy 18tého,ale přesně před 4 lety mě propouštěli z porodnice domů:-))
ahoj dcera je 22 takže včera to bylo 8 let… je to strašný jak to letí
Jen si tak matně vzpomínám, že nemocniční personál byl docela nevrlý, že musí sloužit na Vánoce. Ale nám to nijak nevadilo, celý den se u nás střídali návštěvy.
Jinak všem přeji krásné Vánoce a mnoho splněných přání v novém roce ![]()
Já nakoukla, protože jsem čekala, že tu budou snažilky, co počaly na Vánoce
. K nim bych se ráda přidala, ovu čekám zítra.
Jaké to vůbec je, trávit Vánoce v porodnici? Teda samozřejmě určitě krásný, díky miminku. Ale jinak?
Ahoj holky,
já 28.12. nastupuju na císařský řez, pokud si teda mimin neřekne dřív
Takže doufám, že si ještě užiju klidný štědrý večer
Ale celé Vánoce se nesou v duchu očekávání. Musím říct, že to všemu dodává takovou zvláštní atmosféru…
měla jsem před rokem t.p. 24.12. ,ale rodila jsem plánovaně 20 ho. Pouštěli nás zrovna dnes,ale neradi, chtěli si mně tam nechat až do Nového roku . Na všechno kolem vzpomínám moc ráda,asi by mi nevadilo,kdybych nakonec trávila Vánoce v porodnici,to štěstí v podobě malého vońavého uzlíčku nahradí absolutně všechno.
Já se měla v porodnici super,akorát mi tam na štedrý den chyběl starší syn a manžel,ale dalo se to vydržet.Personál byl kupodivu milý.Jediné co mi trošku vadilo,bylo že má spolubydlící jakožto prvorodička tak měla půlku familie,přinesli dárky,jídlo a já samotinká za plenout a jedna paní na mě,co vy tu tak sama
Vy nemáte rodinu ![]()
Kdybych ležela ve špitále na Štědrý den třeba se slepákem,tak by to byl pěkný opruz,ale takhle to bylo prima.
Partes píše:
Ahoj holky,
já 28.12. nastupuju na císařský řez, pokud si teda mimin neřekne dřívTakže doufám, že si ještě užiju klidný štědrý večer
Ale celé Vánoce se nesou v duchu očekávání. Musím říct, že to všemu dodává takovou zvláštní atmosféru…
Já si naivně myslela,že budem u stromečku už s miminkem,ale kdeže
Pěkně si to uměl hošík naplánovat
Ale aspon toho neměla maminka tolik na práci,takže to vlastně myslel dobře ![]()
jájájá se hlásím, sem takový dáreček ![]()
a doufám, že „zaděláme“ a budeme mít vánočně mimino
narozené v létě ![]()
Šťastné a veselé!
No tak malá je 15. 12. takže před 2 lety jsem touto dobou byla už doma. Druhá je na Velikonoce - máme talent na plánování ![]()
Ja mam taky dvouletyho darecka
Pred 2 lety nas presne touhle dobou pousteli na stedry den domu, Zuzanka je narozena 20.12. ![]()
Tak já mám chlapečka 25.12. Už mu bude sedm.
Porodní bolesti mi tenkrát začaly až po rozdání dárků, takže Štědrý den jsem oslavila ještě doma. V noci už jsme pak frčeli do porodnice.
Na Vánoce jsem měla termín i s naší holčičkou, ale spěchala ven a narodila se o tři týdny dříve. Tak je na Mikuláše.
Ja som mala mať termín 24.12 ale Karolínka sa nám narodila o 20 dní skôr, tak ju ako darček pod stromček nakoniec nedostaneme ![]()
![]()
Malá se narodila 18.prosince, takže taky malej dáreček, nicméně se měla narodit až 5. února. Takže na loňský Vánoce moc ráda nevzpomínám, protože já byla doma (resp. u našich) a dcera v nemocnici
. No ale nakonec sem „ráda“, že je vánoční, pže ty narozeniny s vánoční výzdobou na oknech mají takový kouzlo
I když teda chuděrka má svátek, Mikuláše, narozky a Vánoce v jednom měsíci ![]()
A taky přeju všechno nejlepší k synkovým narozkám ![]()