Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sofiaa20701 píše: Více
Nemám, nějak mě Vánoce až tak netankují, letos ani nemám moc čas, takze nějaká výzdoba, pres víkend doženu cukroví a tak ![]()
Ja teda nevim kde bydlis, ale ja jsem vymrzla dost. Ale i tak vanocni naladu nemam
Mám/máme. My je celá rodina zbožňujeme a prožíváme. Jsou hezká tečka za celým rokem.
Měla jsem blbý období, hledala jsem prací, přemýšlela jak s penězi na dárky a ty jsem strašně dlouho neměla. Tak mě vánoce trošku spíš tizily, ikdyz je mám celý život moc ráda Teď mám práci, dárky zabalené, komplet vše hotové, už se nemůžu dočkat ![]()
Já si nevybavuji, kdy tady byl naposled před Vánocema sníh a pořádnej mráz
Takže já si umím vánoční atmosféru vykouzlit bez ohledu na to, jak to zrovna vypadá venku, a co do nás hučej reklamy a supermarkety. Odmítám se naladit na Vánoce před začátkem adventu a naopak po začátku adventu se odmítám účastnit toho vánočního šílenství venku, do obchodů lezu minimálně, nákupy mi vozí Rohlík. Doma pálíme svíčky, hoří adventní věnec, patláme pár druhů cukroví pro radost a provonění bytu a pijeme čaj a svařák. Mám to ráda.
Já vánoce a vše okolo miluji od dětství. Výzdobu mám, stromek stojí, všechno naklizeno, kolikrát jsem si v práci brala už od půlky prosince docolenou, ať si to uziju
Ale takovou tu pravou náladu, nebo jak to popsat, jsem už neměla spoustu let. Asi to bude tím, že už je člověk dospěly, není to jen o těch dárcich a je spoustu jiných povinnosti kolem dokola. Nebo že by za to mohl ten sníh? ![]()
Vůbec ne.. není sníh. Navíc pracuju v obchodě, takže stres a nervy.. takže my už se těšíme až bude leden ![]()
Vánoční nálada úplně asi není, ale už nám volno, manžel je ještě o víkendu v práci. Doporučené cukroví, syn skládá Betlém, zítra nazdobime byt a v pondělí až stromeček..půjdeme se projít do centa, podívat se do kostela na betlém. Ale ta zima a smích mi k té atmosféře teda chybí. Vyrostla jsem na horách a i když kolem Vánoc přišla obleva, sníh býval
Ještě zítra v práci a mám volno, tesim se moc, na pohodu s rodinkou.
Už nemám, měla jsem jí nějakou dobu. Letošek byl krutý a navíc strašně moc nám chybí snih
@xsaleen Albert zdraví spolubojovníci v tomto šílenství
V noci mám div ne křídla jak lítám, aby se regály doplnily