Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
na Facebooku jsem minulý rok viděla příspěvek o Vánočních přáníčkách. Nevím jak vy, ale já dlouho žádný neposlala ani nedostala. Co kdyby jsme si nějaké poslali navzájem? ![]()
Na fb to fungovalo tak, že lidé napsali svoji adresu a kdo chtěl, ten poslal na adresu přáníčko.
Myslím, že by to bylo milé i tady, co říkáte? ![]()
Příspěvek upraven 17.11.22 v 14:53
Myslim, ze je blbe davat na verejny server svoje jmeno a adresu
Jinak tady se kdo chtel mohl prihlasit do Vanocniho kolotoce ![]()
@misa.zizla píše:
Ahoj,
na Facebooku jsem minulý rok viděla příspěvek o Vánočních přáníčkách. Nevím jak vy, ale já dlouho žádný neposlala ani nedostala. Co kdyby jsme si nějaké poslali navzájem?![]()
Na fb to fungovalo tak, že lidé napsali svoji adresu a kdo chtěl, ten poslal na adresu přáníčko.
Myslím, že by to bylo milé i tady, co říkáte?
Krom toho, že jsem ráda, že móda papírových přání už pominula, bych nikdy nikomu z netu nedala svou adresu.
![]()
Me to přijde jako blbý nápad, určitě bych nepsala veřejně svoji adresu. Možná když se tu pár lidí domluví a pošlou si adresy v soukromé zprávě, tak ok. Je to hezký nápad, ale to provedení mi nepřijde bezpečné.
Registruj se na postcrossing a bude dostávat pohledy z celého světa.
Mně to tak nebezpečné nepřišlo, vzhledem k tomu, že to jsou veřejně dohledatelné informace, které na katastru online najde každý. Takže za citlivé informace to považované není. Nikde přece neuvidím, kdy nebudu doma nebo jaký mám majetek ![]()
@misa.zizla píše:
Mně to tak nebezpečné nepřišlo, vzhledem k tomu, že to jsou veřejně dohledatelné informace, které na katastru online najde každý. Takže za citlivé informace to považované není. Nikde přece neuvidím, kdy nebudu doma nebo jaký mám majetek
Tak tady je to trochu jiné než na katastru, tohle srovnání snad nemyslíš ani vážně ![]()
Tady bych svou adresu a jméno veřejně nenapsala. Ale na Facebooku je tato akce ve třech skupinách.
@misa.zizla píše:
Mně to tak nebezpečné nepřišlo, vzhledem k tomu, že to jsou veřejně dohledatelné informace, které na katastru online najde každý. Takže za citlivé informace to považované není. Nikde přece neuvidím, kdy nebudu doma nebo jaký mám majetek
Na katastru máš jen trvalý pobyt ne? Ten nemusí být stejný jako adresa pro doručování a mezi katastrem a facebookem nebo epipi je sakra rozdíl.
Jsem v,,Kolotoči" a to s dárkem posílám i přání a většinou dostávám. Že moda papírových přání pominula
jak tady někdo píše fakt ráda nejsem, naopak z těch pár co dostanu se těším celé vánoční období.