Vánoční přáníčka

124
17.11.22 12:28

Vánoční přáníčka

Ahoj,
na Facebooku jsem minulý rok viděla příspěvek o Vánočních přáníčkách. Nevím jak vy, ale já dlouho žádný neposlala ani nedostala. Co kdyby jsme si nějaké poslali navzájem? :kytka:

Na fb to fungovalo tak, že lidé napsali svoji adresu a kdo chtěl, ten poslal na adresu přáníčko.

Myslím, že by to bylo milé i tady, co říkáte? :srdce:

Příspěvek upraven 17.11.22 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
17.11.22 12:37

Myslim, ze je blbe davat na verejny server svoje jmeno a adresu :nevim: Jinak tady se kdo chtel mohl prihlasit do Vanocniho kolotoce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
17.11.22 12:39
@misa.zizla píše:
Ahoj,
na Facebooku jsem minulý rok viděla příspěvek o Vánočních přáníčkách. Nevím jak vy, ale já dlouho žádný neposlala ani nedostala. Co kdyby jsme si nějaké poslali navzájem? :kytka:

Na fb to fungovalo tak, že lidé napsali svoji adresu a kdo chtěl, ten poslal na adresu přáníčko.

Myslím, že by to bylo milé i tady, co říkáte? :srdce:

Krom toho, že jsem ráda, že móda papírových přání už pominula, bych nikdy nikomu z netu nedala svou adresu.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.11.22 12:40

Me to přijde jako blbý nápad, určitě bych nepsala veřejně svoji adresu. Možná když se tu pár lidí domluví a pošlou si adresy v soukromé zprávě, tak ok. Je to hezký nápad, ale to provedení mi nepřijde bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
17.11.22 12:47

Registruj se na postcrossing a bude dostávat pohledy z celého světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.11.22 13:10

Mně to tak nebezpečné nepřišlo, vzhledem k tomu, že to jsou veřejně dohledatelné informace, které na katastru online najde každý. Takže za citlivé informace to považované není. Nikde přece neuvidím, kdy nebudu doma nebo jaký mám majetek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.11.22 13:11

@Semtex děkuji za nápad, stránku jsem neznala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
17.11.22 13:14
@misa.zizla píše:
Mně to tak nebezpečné nepřišlo, vzhledem k tomu, že to jsou veřejně dohledatelné informace, které na katastru online najde každý. Takže za citlivé informace to považované není. Nikde přece neuvidím, kdy nebudu doma nebo jaký mám majetek :D

Tak tady je to trochu jiné než na katastru, tohle srovnání snad nemyslíš ani vážně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
17.11.22 13:26

Tady bych svou adresu a jméno veřejně nenapsala. Ale na Facebooku je tato akce ve třech skupinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.11.22 13:27
@misa.zizla píše:
Mně to tak nebezpečné nepřišlo, vzhledem k tomu, že to jsou veřejně dohledatelné informace, které na katastru online najde každý. Takže za citlivé informace to považované není. Nikde přece neuvidím, kdy nebudu doma nebo jaký mám majetek :D

Na katastru máš jen trvalý pobyt ne? Ten nemusí být stejný jako adresa pro doručování a mezi katastrem a facebookem nebo epipi je sakra rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.11.22 13:27

@krajta a můžu se zeptat v jakých? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
17.11.22 15:52

Jsem v,,Kolotoči" a to s dárkem posílám i přání a většinou dostávám. Že moda papírových přání pominula :roll: jak tady někdo píše fakt ráda nejsem, naopak z těch pár co dostanu se těším celé vánoční období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová