Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Být to na mých dětech, zdobíme už dnes. Kdy zdobíte vánoční stromeček vy?
Ahoj,my zdobíme až 23.12.Letos to bude trochu dřív.už 20.12.,protože jedeme na Vánoce na hory,tak tam budeme 23.12.zdobit podruhé ![]()
Muž byl zvyklý zdobit na Štědrý den,já týden předem,tak 23.12.je kompromis.Zdobí děti s taťkou,všichni 3 to milujou ![]()
Příspěvek upraven 11.12.10 v 09:31
Ahoj, já zdobím stromeček 23.12. večer až děti usnou, ráno mají krásné překvapení
![]()
Když jsme byli sami tak nějak v průběhu týdne před Štědrým dnem, pár dnů dopředu. Teďka s prckem to asi udělám jak holky - 23. večer, až usne, ať má ráno na co koukat. A uděláme z toho tradici ![]()
Tak když nebyl Mates,zdobila jsem 23.12---přes den
ted budu zdobit 23.ale večer až usne…aby měl ráno překvapení
24.prosince ráno…Rodinná tradice..Ale to zdobení večer až děti usnou je vynikající nápad ![]()
Já už mám 3dny ozdobeno
Ale to pro to, že jedeme zítra na hory a vracíme se před Vánoci a to už po návratu nechci hnout ani prstem, tak jsem si vše nachystala už teď. Máme to tak každý rok, když jedeme pryč:-)
Doma jsme vždycky zdobili s mamkou dopoledne 24.12. a tak to chci praktikovat i se svými dětmi ![]()
ahoj.
Když byl malej-malej
tak 23.12 až když spal.
Ted 23.12. navečer společně všichni. ![]()
u nás se vždycky zdobilo 24.12. ráno a u toho jsme koukali na pohádky a užírali cukroví ![]()
U rodičů to bylo vždy 24.12 ráno a teď co jsem vdaná to většinou dozdobujeme až večer těsně než si předáváme dárky
Letos budeme mít konečně normální stromeček, tak to možná stihneme už ráno. Hodláme to pojmout zodpovědněji, když už jsme dětní ![]()
No, u nás se pořád ještě věří, že dárky a vlastně i stromeček nám zdobí Ježíšek, Takže zdobím já s manželem nebo já s moji mamkou-slaví vánoce s náma 24 dopoledne a někdo se snaží dceru odtáhnout z domu nebo prostě nějak zabavit. Potom se místnost zamkne a čekáme do večera, jestli tam ten Ježíšek bude čarovat ![]()