Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vysypala jsem koš s maily.....najdu je ještě někde v PC nebo jsou úplně v čudu?? ![]()
Příspěvek upraven 10.12.10 v 13:21
sajinda píše:
jo jo bohužel v čudu
no jo no,když vánoční úklid tak pořádnej ![]()
a nemáš je někde jinde ještě jednou? já mám třeba poštu stahovanou do outlooku, ale všechna je vlastně ještě na seznamu… takže když náhodou něco odstraním z odstraněné pošty, tak mám ještě kde lovit znovu ![]()
DMartina píše:
a nemáš je někde jinde ještě jednou? já mám třeba poštu stahovanou do outlooku, ale všechna je vlastně ještě na seznamu… takže když náhodou něco odstraním z odstraněné pošty, tak mám ještě kde lovit znovu
já jsem je smazala z windows live mail a pak jsem čučela jak tydýt že je nemám ani na seznamu,možná kdyby to bylo obráceně ![]()
Síce to s témou vôbec nesúvisí, ale názov diskusie mi pripomenul jeden trapas z práce…
Prišiel za mnou šéf oddelenia, či som dostala jeho mail ohľadne čohosi, že mu nejak blbne odosielanie… A ja úplne v pohode, že áno, viem, čo písal… a on, nech mu ten jeho mail ukážem.. tak som klikla na „Kôš“, a tam bol.
On len, ehm, dobrý… a už nič odo mňa nechcel..
![]()
my máme PC krátce a už jsme byli fakt za trapáky,například paní chtěla adresu a já začala diktovat jméno,příjmení a ona na mě s mezerou nebo bez tak si říkám jestli není blbá,to chce jako psát dohromady nebo co.....tak diktuju dál ulici,město a ona -já mylela mailovou
![]()