Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jani,u nas je ted hit cislo jedna kutaleni si balonku, u toho vydrzi fakt dlouho , jinak „cteme“ z knizky o zviratech- vydrzi tak dve minuty a dere se z klinu dolu,pacipaci a podobny taskarice- zhruba stejny cas......No,ale jinak se mnou vlastne „dela“ vse, kdyz jdu tridit pradlo do pracky,je tam se mnou, kdyz stelu,je se mnou.......Ale vyhodou je,ze kdyz mu vysypu krabici hracek,tak si fakt sam vyhraje.
Ahoj Janibubi ![]()
U nás se to pořád mění, měl období, kdy ho držely knížky, dokázal si i půlhodiny listovat, tam a zpátky
taky dvířka frčely, pořád je otvíral zavíral. A teď ho zabavuju krabicema. Něco mu nahážu do krabice a on to vytahuje a dává zpátky
A taky ho baví, když mu stavím hrady z kostek.
Alchemilko, chci se zeptat, jaké kostky máš? Zvažuji co koupit malému a pořád se nemůžu rozhodnout, líbí se mi kostky Clemmy. Díky za tip ![]()
Ahoj. Mája má nejradši panáčky z lega Duplo, umělohmotné kelímky, které jí stavím do věže a ona s nadšením bourá, kutálí si míček, honí káču. Sama si vyhraje v ohrádce, když jí naházím kostky z vkládačky dovnitř a ona je vysype, pak jednu po druhé přebere, ožužlá, odhodí a jde na další. To jí vydrží celkem dlouho :D . Nebo jí z dupla postvím domeček s dvířky a ona se baví tím, že dvířka zavírá a otvírá, dokud jí nezůstanou v ruce. Pak ale stačí dvířka zpátky nasadit a hraje si dál. Když si hraju s Anežkou, tak Máju míváme vedle sebe v pokojíčku, ona se rochní v kostkách dupla a spokojeně si vrčí :D .
suzanne13 píše:
Alchemilko, chci se zeptat, jaké kostky máš? Zvažuji co koupit malému a pořád se nemůžu rozhodnout, líbí se mi kostky Clemmy. Díky za tip
ahoj, máme takové obyč. plastové m ěkké kostky. dostali jsme je od sousedky, nevím jaká je to značka, ale byly polské. Mně se docela líbí, že se o ně nedá zranit ![]()
Holky, díky moc za tipy
Určitě něco malému pořídíme, bourání ho bude bavit ![]()
alchemilka píše:
Ahoj Janibubi
U nás se to pořád mění, měl období, kdy ho držely knížky, dokázal si i půlhodiny listovat, tam a zpátkytaky dvířka frčely, pořád je otvíral zavíral. A teď ho zabavuju krabicema. Něco mu nahážu do krabice a on to vytahuje a dává zpátky
A taky ho baví, když mu stavím hrady z kostek.
AHOJKYYYY
![]()
Ahoj holky,
.Co maji nejradeji?
jak zabavite Vase mimčo? Ta moje mala u ničeho dlouho nevydrzi.
Myslim tim,jak je zabavite,aby si hraly samy,ale i s vami.