Fakt "bezva" den ...

27305
9.12.10 15:43

Fakt "bezva" den ...

Teda dneska je fakt den blbec, malej spí a ja si konecne na chvili sedla s kafem, a protoze jsem sama doma a moje mamka je typ, kterýmu kdyz zavolam s nejakym splinem, tak to behem dvou vet obrati na stezovani si na vlastni zivot a to clovek zrovna fakt poslouchat nechce, tak si postezuju tady.
Prcek od rana blbe ji, otevre pusu, ale drzi to v papuli, krmim tak pul hodiny, to teda trva uz x týdnu, ale dneska uz mam nejak nervy na pochodu. K obedu mel mackany zloutek s mix. zeleninou a kousickama testovin, po tretine obeda ho zacal plivat, tahat z pusy, pulka na koberci… tak jsem mu dala 125 g sklenicku polotekutou Zahradni zelenina od 4. mesice a tu zblajzl a nic netahal ven. Takze holt mixujem polotekutě az do puberty.
Tesne pred tim, co jsem se chystala ho dat spat, se posr… na obe stehna, takze vana, sprcha, prevlict, atd., kdyz usnul, sla jsem se rachat ve vane plne vítečeho. Dneska mi prisly teple overalky, malej ma v noci studeny vse, co leze z pytle, tak jsem koupila sametovy overalky a vel. 92 je mu do pul lytek… a to nosi jiny obleceni napul 86 napul 92. Pak mi volali z jineho obchodu, ze nova autosedacka bude az po 17.12., pokud se nedejboze navic nekde v tom pocasi nezasekne kamion. Takze cekam, jake dalsi jobovky me dneska cekaji nebo ze prcek vyleti za pulhodinu spani…

PS: Právě jsem vyndala prádlo z pračky a nová podprsenka má vylezlý kostice z látky ven… tak fajn, co mě čeká dál??? Normálně se tu už hystericky smeju.

Příspěvek upraven 09.12.10 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
9.12.10 15:50

to je tak na večerního bíra či panáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.12.10 15:55

No zloutek se zeleninou a testovinami, bych asi taky plivala :-D

Hele a co pomalu mu zacit davat co jis ty? min osolit, nekorenit.......a jez s nim, bude mu chutnat

Posrani- s tim nic nenadelas- jeste bud rada, ze vetsina je v pline

Overalky- posli zpatky

Autosedacka- no pokud jeste vydrzi ve vajicku- neres. Pokud ne, co nejakou jinou? Nevim, co jsi objednala, ale dlouhe doby jsou u Maxi cosi sedacek

Podprsenka- to by mne asi taky stvalo, nastesti mi kostice nedelaji dobre a tak kupuji bez :-D

Hele hod nohy nahoru, preklepej to do vecera- radeji na nic nesahej :wink: a pak jak radi rybana- chce to neco ostrejsiho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.10 15:57

Hoď si nohy na stůl, udělej si nějaký dobrý čaj a mysli na příjemné věci.
Možná budu reagovat jako tvoje matka, ale jsou fakt horší věci na světě. Stačí si přečíst pár deníčků tady (třeba https://www.emimino.cz/…livost-7042/) a hned uvidíš, že všechno, co se ti dnes stalo, jsou fakt prkotiny.

• Citovat
  • Upravit
1837
9.12.10 16:00

Se to tak někdy sejde, co? Dej si nohy nahoru a odpočívej, dokud prcek spí.
Trošku mi to připomíná mýho synovce před pár lety. Bylo mu asi 9 měsíců, byl čerstvě po vážné nemoci a měl úžasně prudivou náladu, pořád plakal, venku musel mít sluneční brýle (kvůli té nemoci) a pořád si je strhával nastřídačku s klouboučkem, pak přišel čas spaní, dostal UM a šel do postele. Po deseti minutách se ozval z postýlky šplouch a řev. Byl pozvracenej od hlavy až k patě. Moje sestra převlíkla mladýho, postel i sebe a znova ho uložila. Tahle zvracecí epizoda se opakovala ještě 2×. Dodneska nechápu jak může dítě 3× zdělat sebe, postel, oba rodiče, koberec, skříň a to jen ze 150ml Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.12.10 16:05
Anonymní píše:
Možná budu reagovat jako tvoje matka, ale jsou fakt horší věci na světě. Stačí si přečíst pár deníčků tady (třeba https://www.emimino.cz/…livost-7042/) a hned uvidíš, že všechno, co se ti dnes stalo, jsou fakt prkotiny.

Já vím, ale člověk to musí nějak vyventilovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.12.10 16:06
MaryClementine píše:
Anonymní píše:

musí, sice jsou ti prkotiny…ale jednou ty nervy rupnou a je průser, takhle je to lepší a s tím panákem na konci dne ještě lepší :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.12.10 16:08

No vida, tak první dobrá zpráva ze dneška - podařilo se mi střelit starou autosedačku, pán si ji odvezl a vysolil prašule :-) Ovšem otázka je, jestli to není zas prohra vzhledem k dnešnímu dni, když nová bude později :think: No, další cesta autem mě čeká v lednu, tak to snad už bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
9.12.10 16:08

Tak já ti přidám kousek z mého včerejšího dne a začneš se smát.
Můj 3 letý chlapec má střevní chřipku. Ráno hned vyzvracel čaj na půl na koberec a lino. Dobrý ukldila jsem. Malá (půl roku) se vzbudí a dávám mlíčko a vše si prosrajdila až na overálek. Převlíknu, umyju ve vaně- je čistá. V tu chvíli se pokadil KLUK. No nic raději nasadím plínku a vše znovu uklízím. Čas konečně na kafe. Dál uklízím postele. Malá má hladíka a dělám oběd. Netrvá dlouho, přebaluji Kluka i holku. No a nakonec večer jdu pro psi a vyblije se mi tu i ten pes- už jsem fakt myslela, že vyletím zkůže. Celý den jsem jenom likvidovala čůránky, kakání a blitky. No nebyl to super den?

• Citovat
  • Upravit
27305
9.12.10 16:09
irinek píše:
Tak já ti přidám kousek z mého včerejšího dne a začneš se smát.
Můj 3 letý chlapec má střevní chřipku. Ráno hned vyzvracel čaj na půl na koberec a lino. Dobrý ukldila jsem. Malá (půl roku) se vzbudí a dávám mlíčko a vše si prosrajdila až na overálek. Převlíknu, umyju ve vaně- je čistá. V tu chvíli se pokadil KLUK. No nic raději nasadím plínku a vše znovu uklízím. Čas konečně na kafe. Dál uklízím postele. Malá má hladíka a dělám oběd. Netrvá dlouho, přebaluji Kluka i holku. No a nakonec večer jdu pro psi a vyblije se mi tu i ten pes- už jsem fakt myslela, že vyletím zkůže. Celý den jsem jenom likvidovala čůránky, kakání a blitky. No nebyl to super den?

Máš pravdu :lol: :lol: ale jinak :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.12.10 16:10
RyBANA píše:
MaryClementine píše:
Anonymní píše:
musí, sice jsou ti prkotiny…ale jednou ty nervy rupnou a je průser, takhle je to lepší a s tím panákem na konci dne ještě lepší :palec: :mrgreen:

No, Rybano, v tomto ohledu se snad ani nebudu svěřovat, že alkohol doma nevedeme :-) ne že bysme byli abstinenti, ale ani jednomu z nás nechutná, oba ujíždíme na čaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.12.10 16:11

Kurňa zas tady budu vypadat jak alkáč jen já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
9.12.10 16:14

nejsi v tom sama, taky mám den blbec, ještě ke všemu jsem si teď rozflákla auto v tescu na parkovišti :nevim: neboj, bude líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
merett
9.12.10 16:15
RyBANA píše:

já mám večer panáka jistýho :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5527
9.12.10 16:25
merett píše:
RyBANA píše:
já mám večer panáka jistýho :pankac:

Proč čekat na večer? Já to řeším panákem hned!. Vzhledem k tomu, že už třetí rok nemůžu pít (těhotenství, kojení, další těhotenství, kojení), staší mi malý panák a jsem našrot :pankac: Takže mě se takto posrat den (pardon), nečekám na večer 8-) (I když mi zakladatelčiny dnešní trable nepřijdou nijak hrozné a výjimečné. Hovínka obou dětí likviduju několikrát denně, že mi něco nedorazí z Eshopu, to bude na panáka až 23.12. - dřív bych se nerozčilovala a věřila… A když nejí, tak ať nejí - on hlady neumře. Teda ale popravdě - to vejce se zeleninou a těstovinami bych nedala ani já :poblion: :mrgreen: )
Takže hlavu vzhůru, hoď nohy na stůl a buď ráda, že není hůř! :huban:
Rybano, neboj - takových jako ty je nás tu víc :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová