Fakt "bezva" den ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
9.12.10 16:41

Ale jóó, já vím, že jsou to ve srovnání s něčím „prkotiny“, ale doprčic, když se to sejde, případně něco už trvá dýl, přidá se k tomu nějaká křivda ze včerejška, tak to člověka prostě nas..e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
9.12.10 17:26

Tak u nás taky den blbec.Ráno dám malou do postýlky,s tím,že si ještě chvilku pospíme,no za hodinu mě velmi rychle probudil poplach na monitoru dechu,takže honem malou rozdejchat,pohladit,uklidnit,pak sledovat jestli z toho dostanu infarkt nebo ne.Do toho je malá celej den protivná a řve,mě bolí zub a zas mám bloklý záda.A komp dnes taky funguje na heslo.Jojo,to je dnes super den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.12.10 18:04
MaryClementine píše:
No, Rybano, v tomto ohledu se snad ani nebudu svěřovat, že alkohol doma nevedeme :-) ne že bysme byli abstinenti, ale ani jednomu z nás nechutná, oba ujíždíme na čaji.
čaj s rumem taky bodne :pankac:
Hele nic si z toho nedělej - my máme za poslední měsíc už třetí bouračku a třetí auto v pdeli (nikdy předtím jsme nebourali). Když se see, tak se se*e. Takže já končím dovolenou a musím do práce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.12.10 19:56

Ahooj :mavam: já tenhle stav měla minulý týden-ráno odešla myčka,pak jsem riskla cestu vánicí na plavání kvůli podvodním fotkám,ty se nepovedly,pak mi moji rodiče vynadali,že jsem jezdit neměla,kdyby se něco stalo.Opravář myčku opravil,za 1200,před Vánoci,paráda.Taky jsem věděla,že jsou to prkotiny,hlavně že jsme zdraví a celý…dej si čokoládu,pusť hezkou hudbu,vybeč se,a bude OK. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová