Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jóó, já vím, že jsou to ve srovnání s něčím „prkotiny“, ale doprčic, když se to sejde, případně něco už trvá dýl, přidá se k tomu nějaká křivda ze včerejška, tak to člověka prostě nas..e.
Tak u nás taky den blbec.Ráno dám malou do postýlky,s tím,že si ještě chvilku pospíme,no za hodinu mě velmi rychle probudil poplach na monitoru dechu,takže honem malou rozdejchat,pohladit,uklidnit,pak sledovat jestli z toho dostanu infarkt nebo ne.Do toho je malá celej den protivná a řve,mě bolí zub a zas mám bloklý záda.A komp dnes taky funguje na heslo.Jojo,to je dnes super den.
MaryClementine píše:čaj s rumem taky bodne
No, Rybano, v tomto ohledu se snad ani nebudu svěřovat, že alkohol doma nevedemene že bysme byli abstinenti, ale ani jednomu z nás nechutná, oba ujíždíme na čaji.
Ahooj
já tenhle stav měla minulý týden-ráno odešla myčka,pak jsem riskla cestu vánicí na plavání kvůli podvodním fotkám,ty se nepovedly,pak mi moji rodiče vynadali,že jsem jezdit neměla,kdyby se něco stalo.Opravář myčku opravil,za 1200,před Vánoci,paráda.Taky jsem věděla,že jsou to prkotiny,hlavně že jsme zdraví a celý…dej si čokoládu,pusť hezkou hudbu,vybeč se,a bude OK. ![]()