Vanoční stromek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vanoční stromek
Ahojte,
chtela jsem zde ziskat informaci:
Nevite kde jeste jsou lesnicke skolky (okres Karvina- Ostrava)s prodejem stomecku?
Vim, ze v OV-Bartovicich byly treba borovice za 190.
Snazime se aspon tímto snizit vanocní výdaje.
Díky,za tipy. Kdybych snad jeste ziskala info, tak pisnu.
Díky Kac
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Něco jsem zaslechla včera, nebo předevčírem ve zprávách, ale pohopitelně to podstatné jsem neměla šanci slyšet…zkus TV archiv.
A kolik vlastně stojí živý stromeček? Třeba smrček?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsme koupili živý stromeček v Lidlu za 170 Kč. je v květináči, takže ho po vánocích za:,–(íme ven. A k mému velkému údivu byl opravdu hezký a hustý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
pro Leeu :cca 2metova jedlicka stoji 1000kc
Dneska jede manzel do Obi tak koupi tam. Samozrejme nechceme 2m obra… mame byt 1+2, takze takovystromecek do 1,5m v pohode staci.
Kac
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ![]()
Smrček nekupuj, brzy opadá, budeš s ním mít jen starosti. Mi kupovali jedličku 160 cm za 249 kč v OBI. Ale jinak jsme mohli mít borovici zadarmo, bratranec manžela má les+školku. Ale já jem chtěla jedličku, je nádherná. Jinak třeba v Ikee měli jedli 4Kč za 1 cm. Vyděrači.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame jedlicku z Globusu za 699,– vcetne baleni a ofrezovani kmene. Stromek v kvetinaci bych uz nekupovala po spatne zkusenosti kdy uschnul a pak jsem zjistili, ze nemel zadne koreny, proste zapichly maly stribrny smrcek v kvetinaci, prodavany za jednou tolik nez klasicky stromek.
Do smrku bych nesla - mela ho vzdy babicka - strojila na Stedry den a na Silvestra uz padal a to nijak extra netopila…
- Citovat
- Upravit
TAk my mame stribrny smrcek od lesnika za 350 cca 180cm
Jinak u nas prodavaji smrk kolem 150cm za 650
Jedle urcite kolem 1000, ale tolik za stromek nedam
Borovici nechci, protoze ma velke jehlici a je takova malo husta…
No a Jedle draha, takze smrk, nam teda loni neopadal, doma ale moc netopime mame cca 21°C
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame uz druhym rokem jedicku z Hornbachu. Nechteli jsme moc velkou, takze byla za 365,–Kc. A brali jsme tam i nasim. Nebyla uplne vystavni(ktery stromek je), ale pres 2metry za stejnou cenu.
Zabaleni a ofrezovani kmene samozrejmosti. Jsme naprosto spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my už letos počtvrté kupujeme stromek v květináči, jeden uschnul,2 rostou krásně na zahradě. dělají nám radost celý rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@131105 píše:
Už druhým rokem ho bude Me mít v prováns stylu
co to je? zajímá mě to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte náhodou některá kdy se začnou prodávat stromky i Ikei?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@131105 píše:
@Janča005 provance stylFrancouzský venkovský styl
no já si to myslela, zajímá mě jak vypadá taková vánoční výzdoba, nechceš dát foto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča005
to nevím ale chodíme pro něj 25.12. a jsou ve slevě skoro zadarmo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit