Vánoční stromek s třpytkami

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
12.12.14 12:06

Opravdu z dálky jsem to při koupi moc neregistrovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.12.14 12:28

Dokonce i moje matka se podivovala nad tím, odkud máme ty třpytky, když strom je bez třpytek. A to vám mohu potvrdit, že zrak má z naší rodiny jako jediná v pořádku. :jazyk: Potom jsem jí tam ukázala ta místa a uznala, že si jich nevšimla a opravdu po doteku to hodně pouští. To jsou taková třpytkovitá zlatavá téměř neviditelná místa, která dokáží udělat čurbes po celé domácnosti. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
12.12.14 12:53

@Maculinka ještě mě napadlo zkusit to vysát vysavačem, ten stromek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.12.14 13:24

@lucky.girl To právě vysát nejde. I když se to trousí, tak je to tam celkem napevno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
12.12.14 19:40
@Maculinka píše:

A domnívám se, že vás klidně může nechat klidnými, kdo a kdy staví stromek. Odsuzovat člověka, že je divný jen proto, že hned nedělá vše tak, jak ostatní? Zvrácené a vaše starosti o druhé bych vážně chtěla mít. Navíc, rozhodně nepatřím ke sdílečům fotek, ať už Vánočních, nebo jakýchkoliv rodinných :palec: Navíc, obchodní řetězce, firmy atd asi jsou také divní, když si dovolí Vánoce prezentovat již v polovině listopadu. Je to poprvé, co jsme to zkusili letos a všichni si to více užíváme, protože zkrátka jsme se v domácnosti shodli na tom, že po tom 26.12. je už ta Vánoční výzdoba taková smutná. :nevim: Zkrátka nesuďte druhé, je to jejich věc. Loni taky dost známých začalo s Vánoční výzdobou i stromkem brzo, ale nedovolila jsem si je považovat za divné a nebo se nad tím pozastavovat. :nevim:

:palec: Amen.

Jinak jsem někde viděla fixační sprej přímo na třpytky. Ale to bude asi na stejném principu jako lak na vlasy. Pak jedině šup s tím do sprchy a kartáčkem pěkně okartáčovat, opláchnout. Co přežije kartáčování se už snad nesloupne. A nebo opačně, koupit nějaké šetrné ředidlo (ať ti to nesmyje i tu zelenou barvu), ať se jen rozpustí to lepidlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
13.12.14 06:57

@Akivasha Mě celkem pobavilo, že už se ty zdejší rýpalky neozvaly. 8) Každopádně děkuji za normální reakci :kytka: My už ho včera zase odzdobili a čeká v pokoji na pořádné čištění. Drahý stromek opravdu nevyhodím do koše, nejsem milionář. :nevim: Už jsme i přistoupili k tomu, že co po čištění vydrží, na to vezmeme nůžky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
13.12.14 08:28

@Maculinka me zas pobavilo, ze nekdo, kdo neni milionar, koupi kazdy rok novy plastovy stromek. Ale kdez o prachy nejde, ale ta priroda, jak place, diky lidem, kteri maji Vanoce jako konzumni skladku umelych suntu, vcetne umelych kulicek atd.

Uz bych se neozvala, ale ty si nedas rict :mrgreen: viz. tvuj posledni prispevek. Smir se s tim, ze nekomu se libi na Vanoce kvalita a tradice a ze bohati lide jsou casto bohati proto, ze neutraceji za smejdy a ted nemam na mysli bohatstvi pouze financni :mrgreen:
A pokud uz nebudu reagovat na tve prispevky, tak to neni pro tve pobaveni :lol: ale protoze muj cas je drahocenny a proto s nim nerada plytvam

• Citovat
  • Upravit
2299
13.12.14 09:44
@merde píše:
@Maculinka me zas pobavilo, ze nekdo, kdo neni milionar, koupi kazdy rok novy plastovy stromek. Ale kdez o prachy nejde, ale ta priroda, jak place, diky lidem, kteri maji Vanoce jako konzumni skladku umelych suntu, vcetne umelych kulicek atd.Uz bych se neozvala, ale ty si nedas rict :mrgreen: viz. tvuj posledni prispevek. Smir se s tim, ze nekomu se libi na Vanoce kvalita a tradice a ze bohati lide jsou casto bohati proto, ze neutraceji za smejdy a ted nemam na mysli bohatstvi pouze financni :mrgreen:
A pokud uz nebudu reagovat na tve prispevky, tak to neni pro tve pobaveni :lol: ale protoze muj cas je drahocenny a proto s nim nerada plytvam

Každý rok? To se píše kde?
A proč šmejdy? Stromeček je určitě kvalitní a vydrží roky, jen se (asi nevhodným skladování :?: ) odlupují třpytky. Což nemohli vědět předem. Právě, že si koupila stromek na více let, takže o nějakém zbytečném utrácení nemůže být řeč. Kdyby ho teď vyhodila a koupila jiný, tak by to bylo plýtvání. Naopak se snaží najít řešení, aby k tomu nedošlo.
Máš na to svůj názor, ok, ale prosím nepřetvářej skutečnost tak, aby ti do tvého názoru seděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
13.12.14 13:12
@merde píše:
@Maculinka me zas pobavilo, ze nekdo, kdo neni milionar, koupi kazdy rok novy plastovy stromek. Ale kdez o prachy nejde, ale ta priroda, jak place, diky lidem, kteri maji Vanoce jako konzumni skladku umelych suntu, vcetne umelych kulicek atd.Uz bych se neozvala, ale ty si nedas rict :mrgreen: viz. tvuj posledni prispevek. Smir se s tim, ze nekomu se libi na Vanoce kvalita a tradice a ze bohati lide jsou casto bohati proto, ze neutraceji za smejdy a ted nemam na mysli bohatstvi pouze financni :mrgreen:

Ty máš trošku dost, co? :roll: Stromek jsme koupili po 12 letech, bavíš :lol:
A ty se smiř s tím, že někdo striktně tradice nepotřebuje dodržovat, protože evidentně s tím smířená nejsi 8) Mi je třeba úplně fuk, jak kdo slaví/neslaví Vánoce. Domnívám se, že to bylo patrné právě z mého předchozího příspěvku, který jsi nepobrala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.14 22:56
@merde píše:

A jsou tací, kteří chrání les. Ono si koupit stromek nejméně 2 měsíce uřízlý dopředu nemá cenu. Jednou jsem zažila a už nikdy více. Peněz jako za kozu vybírat z pometel byla slast a když se 23.12. zdobil sypalo se z něho jehličí.
Já vím není na jedličku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí