Vánoční stromek s třpytkami

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3165
12.12.14 00:31

Vánoční stromek se třpytkami

Ahoj.

Předem prosím, nesuďte, že jsem to neměla kupovat. Ano, jsem trubka, které nedošla ta krutá realita a jednala impulzivně - prostě ten stromek jsem musela mít. :D
Loňský rok jsme koupili moc hezký Vánoční stromeček, který byl naprosto podle mých představ. Posloužil nám perfektně a já se nemohla dočkat na letošní Vánoce. Stromek máme dva dny ozdobený a třpytky po celém bytě. Všichni jsme obsypáni. Máme je i v jídle, oblečení, vlasech, dokonce i kočky se nám blýskají. Syn už si jednu tu třpytku vetřel do oka, začalo mu hodně červenat, otékat a než jsem mu ho vykapala, abych dostala tu třpytku ven, měl oko hodně škaredé. I já jsem si ji vetřela do oka a protivná jsem byla řádně. Je to jak písek v oku :cert:

Nevíte, jak se těch třpytek zbavit? Jestli existují nějaké postřiky, kdy by se ty potvory neodlepovaly od stromku? Nebo jak se třpytek případně zbavit? Vodou asi ne - zkoušela jsem větvičku vzít hubkou na nádobí a pustilo to jen trošku, ale za to více „jehličí“ vypadalo. :zed: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2363
12.12.14 00:49

@Maculinka zkusila bych to osprchovat, třeba to trošku opadá. Nebo případně fénem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
12.12.14 00:51

@Maculinka já bych zkusila lak na vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
12.12.14 04:25

@Maculinka Ahoj asi te moc nepotesim, já sypala trpitky na adventní věnec a ještě ted je mám někde po byte. ztrácí se postupně jak vytiram zametam utiram prach a tak různe. Najednou se jich asi nezbavis. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
12.12.14 06:40

Letel by do kose, uz takhle je umely stromek plny jedu a jeste na to davat nejake postriky,:mrgreen: musim se smat, jak se nekteri lide nachytaji na kazdou blbost a jeste za to vyhazuji prachy.
Stromek jsem se trpytkama nezaznamenala, to bude asi tim, ze kupuji jen zivy, ale u nas se prodavaji balici papiry se trpytkama a podle me si to muze koupit jen blazen :D

• Citovat
  • Upravit
1283
12.12.14 06:59

Zkusila bych to postrikat tim lakem na vlasy nebo necim z papirnictvi na zafixovani. Ale urcite bych si neco takoveho do Vanoc a nedejboze do Tri kralu doma nenechala :lol: delala jsem jednou dceri saticky z tylu a jeden druh byl prave taky se trpytkami, bylo to vsude, i manzel chodil par dnu do prace s obsypanymi vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
12.12.14 07:28

Asi vyhodit a zametat, luxovat, utirat prach a doufat, ze to casem zmizi. Zrovna se chystám stromek kupovat, tak aspoň vím čemu se vyhnout :-).

Příspěvek upraven 12.12.14 v 07:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.12.14 07:29

Vyhodila bych ten stromek do popelnice, a pak uklízela, uklízela, uklízela, až bych se jednoho dne třpytek zbavila. Asi je naivní představa, že se zbavíš třpytek po bytě, když se nezbavíš toho stromku. Loni vás třpytky netrápily?

Docela by mě zajímalo, jak ten stromek vypadá, že jsi ho MUSELA mít. :mrgreen: Nemáš foto? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
12.12.14 07:53

@Cosmos pochopila jsem, ze loni meli jiny bez trpytek

• Citovat
  • Upravit
1263
12.12.14 07:55

Jinak taky bych uvítala foto stromku. Zajímalo by mi jak takový vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
12.12.14 08:04

Zkus to zalakovat - existuje bezbarvy lak ve spreji (vhodny i na detsky nabytek), da se koupit v kutilskych supermarketech nebo i někde v hobby/vytvarnych potrebach;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
12.12.14 08:06

Tak buď vyhodit, nebo pořádně oklepat, osprchovat, vyluxovat, nebo co já vím :lol:
Případně přestříkat bezbarvým lakem. Ale to je fakt šílenství, zlatej živej stromeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
12.12.14 08:08

Promin ale musim se smat…
Vcera sme s muzem naznali, ze lidi sou divni.

Stromek ma byt copak az na stedry den ne?
Fb a mk a. dalsi jsou plny fotek stromku pomale uz s darky 8o

Rada - nekam ho zahrab, kup zivej a misto otravy to bude vune ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
12.12.14 10:34
@e-lili
@e-lili píše:
Promin ale musim se smat…
Vcera sme s muzem naznali, ze lidi sou divni.

Stromek ma byt copak az na stedry den ne?
Fb a mk a. dalsi jsou plny fotek stromku pomale uz s darky 8o

Rada - nekam ho zahrab, kup zivej a misto otravy to bude vune ;-)

Sice se tedˇdo nás obujou, ale souhlasím s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.12.14 11:59

Děkuji za rady, které byly k věci.
Na blbé připomínky odpovím globálně.
Foto stromku tady přidávat nebudu, protože byste tam stejně viděly jenom černou šmouhu. Mám ho naproti oknům :think: Obdoba tohoto prostředního Stromek , ale náš je drobně tmavší.

Stromek mě zaujal především kvůli hustotě, nemám ráda ty košťata dostupné (bohužel, loni byly hrozné) na trhu a už vůbec ne živé - ohledně živých mám zkrátka svůj názor, ale to je mimo téma. Mám ráda hutný stromek (aby zkrátka přes větvičky nebylo vidět na kmen stromku) s minimem výzdoby - pouze světla a pár řetězů (žádné serepetičky navíc).

A domnívám se, že vás klidně může nechat klidnými, kdo a kdy staví stromek. Odsuzovat člověka, že je divný jen proto, že hned nedělá vše tak, jak ostatní? Zvrácené a vaše starosti o druhé bych vážně chtěla mít. Navíc, rozhodně nepatřím ke sdílečům fotek, ať už Vánočních, nebo jakýchkoliv rodinných :palec: Navíc, obchodní řetězce, firmy atd asi jsou také divní, když si dovolí Vánoce prezentovat již v polovině listopadu. Je to poprvé, co jsme to zkusili letos a všichni si to více užíváme, protože zkrátka jsme se v domácnosti shodli na tom, že po tom 26.12. je už ta Vánoční výzdoba taková smutná. :nevim: Zkrátka nesuďte druhé, je to jejich věc. Loni taky dost známých začalo s Vánoční výzdobou i stromkem brzo, ale nedovolila jsem si je považovat za divné a nebo se nad tím pozastavovat. :nevim:

To, že při koupi jsem si všimla pár třpytkových fleků (ony byly dobře maskované), které nebyly téměř vidět, jsem v sobě strávila. Preferuji pouze zelený robustní stromek bez nějakých sněhových, třpytkových úprav. To, že na tom stromku byla místa, kde třpytky byly trošku vidět, jsem neřešila, protože to nerazilo a bylo to poprvé, co mě zaujal stromek svou mohutností, že jsem ho musela mít.

Loňský rok třpytky nepouštěly. Proč? Netuším. Po roce ale nejspíš ve sklepě povolilo lepidlo nebo nevím. Když se na stromek podívám z dálky, v životě by mě nenapadlo, že na něm jsou třpytky :nevim: Za chvilku přidám detail stromku. Ani na té fotografii není pořádně vidět, že strom je na sobě má. Takových míst je tam hned několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí