Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Myslíte že se létos budou konat vánoční trhy v Praze? Nebo je létos obrečíme. Třeba ve Vídni jsou povolený ale dost se bojím že nás tam nepustí
Všude jinde jsou hezčí trhy než v Praze. Já po nich rozhodně brečet nebudu. Moc se mi líbilo v Brně. A pokud jsem chtěla zažít tlačenici, jela jsem raději do Drážďan. Byla jsem i ve Vídni a v Bautzenu. Co máme syna, držíme se doma a na rozsvěcení stromku chodíme k nám na náměstí. To bylo vždy hezké, letos to holt oželíme. Snad jen letos.
Radši bys obračela své blízké?
proč se lidi nedokáží jeden rok uskromnit a odpustit si takové akce ![]()
@Michelinnxnxnx píše:
Myslíte že se létos budou konat vánoční trhy v Praze? Nebo je létos obrečíme. Třeba ve Vídni jsou povolený ale dost se bojím že nás tam nepustí
Uz jsem cetla na novinkach ci cem, ze na Staroměstském namesti trhy nebudou, strom ano.
Snad u nas v Ostravě budou, ale taky o tom dost pochybuji. Ja jsem pro žít normálně at ten covid projde populaci. Teď to útlumi, pak to zase rozvolni a zase to začne. Máme syna 2 měsíce skoro a bojim se, že za 3 roky kvůli covidu bude uz i školka online
Jen ti šašci nahoře si to stále neuvědomují.
Brno se ještě před pár dny tvarilo, že trhy budou. Jen bez jidla a stánky ne na náměstích, ale rozprostreny v ulicích, bude i betlem a kolo. Tak treba jo.
Vánoční trhy v Praze, i kdekoliv jinde, jsou za současné situace naprosto zbytné.
@Mkilus píše:
Snad u nas v Ostravě budou, ale taky o tom dost pochybuji. Ja jsem pro žít normálně at ten covid projde populaci. Teď to útlumi, pak to zase rozvolni a zase to začne. Máme syna 2 měsíce skoro a bojim se, že za 3 roky kvůli covidu bude uz i školka online![]()
![]()
![]()
Jen ti šašci nahoře si to stále neuvědomují.
Samozřejmě je hned nutné nacpat každé dítě, od co nejútlejšího věku, bez ohledu na jeho individuální potřeby a zralost, do školského zařízení, aby se ho rodiče zbavili
.
@Michelinnxnxnx píše:
Tak si doma pobrecis. Vadi to moc? ![]()
Nechapu nektere lidi fakt. To si fakt letos neodpustite pitome trhy?? Doufam ze zakazou i mikulase. Zbytecne letos…
@Kaileee píše:
Nechapu nektere lidi fakt. To si fakt letos neodpustite pitome trhy?? Doufam ze zakazou i mikulase. Zbytecne letos…
Nejsem věřící, ale svatý Mikuláš byl údajně páter, který vhazoval chudým lidem do otevřených oken mince, možná i potřebné věci (potraviny, šactvo). Dítě mám sedmileté a Mikuláše jsme si domů nezvali nikdy. Vždycky nechává balíček za oknem. Sama mám z této příšerné pohanské tradice, ve kterou se původní verze zvrhla, trauma z dětství. Dítě jsem o to moc ráda ochudila. Je to další zbytná záležitost.
@gulas.medovy na nasem mistnim Facebookovem bazarku to jede ve velkem, vsichni shani a ty ceny… kazda skupinka si účtuje minimalne 300 Kc. ![]()
@gulas.medovy Nemyslím si…spíš potřebují lidé nějakou psychickou podporu a povzbuzení, už je toho víc než dost a třeba vánoční trhy, byť v nějaké minimální míře, tomu můžou pomoci…u nás teda bude strom, zvonička a ohledně stánků se ještě uvidí…určitě ne jako normálně, ale pár možná ano…