Vánoční trhy

28.10.20 03:49

Vánoční trhy

Myslíte že se létos budou konat vánoční trhy v Praze? Nebo je létos obrečíme. Třeba ve Vídni jsou povolený ale dost se bojím že nás tam nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
28.10.20 04:13

Všude jinde jsou hezčí trhy než v Praze. Já po nich rozhodně brečet nebudu. Moc se mi líbilo v Brně. A pokud jsem chtěla zažít tlačenici, jela jsem raději do Drážďan. Byla jsem i ve Vídni a v Bautzenu. Co máme syna, držíme se doma a na rozsvěcení stromku chodíme k nám na náměstí. To bylo vždy hezké, letos to holt oželíme. Snad jen letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.10.20 04:54

Radši bys obračela své blízké? :think: :roll: proč se lidi nedokáží jeden rok uskromnit a odpustit si takové akce :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
10073
28.10.20 05:03
@Michelinnxnxnx píše:
Myslíte že se létos budou konat vánoční trhy v Praze? Nebo je létos obrečíme. Třeba ve Vídni jsou povolený ale dost se bojím že nás tam nepustí
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
28.10.20 05:17

Ne nebudou a ne, nevadí mi to, obzvlášť v předražené Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
28.10.20 05:32

Uz jsem cetla na novinkach ci cem, ze na Staroměstském namesti trhy nebudou, strom ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.10.20 06:06

Snad u nas v Ostravě budou, ale taky o tom dost pochybuji. Ja jsem pro žít normálně at ten covid projde populaci. Teď to útlumi, pak to zase rozvolni a zase to začne. Máme syna 2 měsíce skoro a bojim se, že za 3 roky kvůli covidu bude uz i školka online :D :lol: :palec: :P Jen ti šašci nahoře si to stále neuvědomují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.10.20 06:07

Brno se ještě před pár dny tvarilo, že trhy budou. Jen bez jidla a stánky ne na náměstích, ale rozprostreny v ulicích, bude i betlem a kolo. Tak treba jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
28.10.20 06:22

Vánoční trhy v Praze, i kdekoliv jinde, jsou za současné situace naprosto zbytné.

• Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
28.10.20 06:25
@Mkilus píše:
Snad u nas v Ostravě budou, ale taky o tom dost pochybuji. Ja jsem pro žít normálně at ten covid projde populaci. Teď to útlumi, pak to zase rozvolni a zase to začne. Máme syna 2 měsíce skoro a bojim se, že za 3 roky kvůli covidu bude uz i školka online :D :lol: :palec: :P Jen ti šašci nahoře si to stále neuvědomují.

Samozřejmě je hned nutné nacpat každé dítě, od co nejútlejšího věku, bez ohledu na jeho individuální potřeby a zralost, do školského zařízení, aby se ho rodiče zbavili :pocitac:.

• Citovat
  • Upravit
26867
28.10.20 06:26
@Michelinnxnxnx píše:

Tak si doma pobrecis. Vadi to moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
28.10.20 06:42

Nechapu nektere lidi fakt. To si fakt letos neodpustite pitome trhy?? Doufam ze zakazou i mikulase. Zbytecne letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
28.10.20 06:51
@Kaileee píše:
Nechapu nektere lidi fakt. To si fakt letos neodpustite pitome trhy?? Doufam ze zakazou i mikulase. Zbytecne letos…

Nejsem věřící, ale svatý Mikuláš byl údajně páter, který vhazoval chudým lidem do otevřených oken mince, možná i potřebné věci (potraviny, šactvo). Dítě mám sedmileté a Mikuláše jsme si domů nezvali nikdy. Vždycky nechává balíček za oknem. Sama mám z této příšerné pohanské tradice, ve kterou se původní verze zvrhla, trauma z dětství. Dítě jsem o to moc ráda ochudila. Je to další zbytná záležitost.

• Citovat
  • Upravit
4380
28.10.20 06:55

@gulas.medovy na nasem mistnim Facebookovem bazarku to jede ve velkem, vsichni shani a ty ceny… kazda skupinka si účtuje minimalne 300 Kc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
28.10.20 07:01

@gulas.medovy Nemyslím si…spíš potřebují lidé nějakou psychickou podporu a povzbuzení, už je toho víc než dost a třeba vánoční trhy, byť v nějaké minimální míře, tomu můžou pomoci…u nás teda bude strom, zvonička a ohledně stánků se ještě uvidí…určitě ne jako normálně, ale pár možná ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí