Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Kukacka123 píše:
Tak staci napsat, ze nevis, v kliduA co? Jak jsem psala, nejsi sama. Navic i odbornici vedi kulovy a jen odhaduji.
Co nevim? Vzdyt o to vubec v tehle debate neslo ![]()
@_.Emilyyy píše:
@Maminanamatersky
Hele aby si si nahodou toho cerneho petra nevytahla Ty..
Nechci ji delat tiskovyho mluvciho, ale tipla bych, ze s timhle pristupem s tim pocita. Ja osttne taky
Holt zivot
@Baba píše:
Co nevim? Vzdyt o to vubec v tehle debate neslo
Ja se te ptala no, ale neres
taky tu resis veci mimo vanocnic trhy ![]()
@Kelen píše:
Na chřipku ani na rakovinu ani na nic jiného letos nikdo neumírá. Všichni umirají na Covid. Takže máme vlastne štestí, nebo ne? Prostě pocet umrti mame letos stejný, ale muzeme byt stastnî, ze rakovina a ostatni nemoci uz tento rok neexistují. Alelujá!
A na to jsi prisla kde? ![]()
Pockej si na statistiku a budes prekvapena ![]()
@Kukacka123 píše:ta otazka byla v kontextu zbytecna.
Ja se te ptala no, ale nerestaky tu resis veci mimo vanocnic trhy
@_.Emilyyy píše:
@Maminanamatersky
Hele aby si si nahodou toho cerneho petra nevytahla Ty..
Hm tak kdyz to budu ja, tak uz mi to cele bude fuk ![]()
@Baba píše:
ta otazka byla v kontextu zbytecna.
@Kukacka123 píše:tak jsem myslela, ze poradis…treba jestli tomu vubec verit teda…tak pardon za dotaz. Jsem si rikala, ze jsi ten zdravotniky tak budes treba vedet.
Jako cemu verit? Verim, ze chripka muze udelat stejnou paseku jako covid. Vcetne dlouhodobych nasledku.
Neni proste treba protacet oci, kdyz ty dve nemoci nekdo srovnava. V tom TM kardiolog rikal, ze vlastne se ted vi vic o kardiologickych komplikaci paradoxne u covidu.
@Baba píše:
Jako cemu verit? Verim, ze chripka muze udelat stejnou paseku jako covid. Vcetne dlouhodobych nasledku.
Neni proste treba protacet oci, kdyz ty dve nemoci nekdo srovnava. V tom TM kardiolog rikal, ze vlastne se ted vi vic o kardiologickych komplikaci paradoxne u covidu.
Tak já věřím, ze chripka muze mít stejné následky. Ale je nesrovnatelné to šíření.
To je jak kdyz bude někdo srovnávat auto a autobus - ano, oboje ma volant, kola a vozi to lidi. Akorat proste ten autobus jich veze x-krat vic.
@Baba píše:
Tak treba jake to ma nasledky, jestli ma. Protoze ocividne nakazlive je to mnohem vic, jak chripka. Pak i chapu, ze se to ted vic resi proste. Jestli je to tak sileny, kdyz plno doktoru rika, ze jo - lide na ventilatorech. Pak ti nekdo rekne - jeeezis, chripecka…jestli nam teda vsichni kecaji a delaji chudacky. Podle me kazdy vi prd a proste se jen odhaduje. Nekdo ma nejaky nazor, ale nic moc nevi, jen si za nim stoji a nadava na ostatni. Kdyby se neco vedelo, tak vedi, jak to resit i ve svete. Vi se kulovy no. Tot vse.
Jinak ja neprotocila oci ani jednou, to nechapu, kde jsi vzala ![]()
@Kukacka123 píše:
Tak treba jake to ma nasledky, jestli ma. Protoze ocividne nakazlive je to mnohem vic, jak chripka. Pak i chapu, ze se to ted vic resi proste. Jestli je to tak sileny, kdyz plno doktoru rika, ze jo - lide na ventilatorech. Pak ti nekdo rekne - jeeezis, chripecka…jestli nam teda vsichni kecaji a delaji chudacky. Podle me kazdy vi prd a proste se jen odhaduje. Nekdo ma nejaky nazor, ale nic moc nevi, jen si za nim stoji a nadava na ostatni. Kdyby se neco vedelo, tak vedi, jak to resit i ve svete. Vi se kulovy no. Tot vse.Jinak ja neprotocila oci ani jednou, to nechapu, kde jsi vzala
Oči jsem asi protáčela já ![]()
@Monchichik fakt.. k nám chodí 5 kluků, a v této době, i když bydlíme v ulici kde je velké hřiště, kde se scházejí, tak tam ani noha, náš sedí doma a když tak si zavolají a nikdo venkuneběhá..
Ono to je asi rodina od rodiny- menší městečko.
Jinak nevěřím, že budou jakékoliv akce, kde se lidi shromaťují, trhy, rozsvicování a různé koledy a zpěvy a jiné..
Už jsme přemýšleli co uděláme, asi s dětmi ozdobíme nkde v lese zvířatům stromek, a za zahradě si pak rozvicování uděláme s naším malým smrčkem ![]()
Ale co Silestr, to chci vidět, jak lidi budou doma
![]()