Vánoční večírky - chodíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.11.23 18:15

@Kockazvysocan Netrvám, jak si na to přišla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.23 18:22
@Kockazvysocan píše:
Chodim a samozrejmosti je pozvani i pro zeny na MD :nevim:. Zamestnanec to porad je, i kdyz je na MD :nevim:.
Nechapu, proc se tam letos tak deres, kdyz si vzdycky odmitala a uz ted planujes, ze pristi rok zas nepujdes :zed:

Zeptala jsem se, zda je v plánu letos nějaké vánoční posezení. Nikam se nederu. 8o
Nikdy jsem neodmítla, vždy jsem šla, to, že se mi tam nechce, to jsem si nechala pro sebe. Jak čtu diskuzi, tak to mají mnozí také tak. To, že se příští rok na to vykašlu, byla nadsázka.

• Citovat
  • Upravit
2997
16.11.23 18:24

Ano, vždy jsme ve firmě zvaly ženy na RD/MD.
Ale u tebe mě překvapuje, ze se téměř zveš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.23 18:29
@Šmoulice píše:
Jo tak princezna by teď chtěla jít a příští rok se na to vykašle … :roll:
Kam se jako cpeš? Jsi doma, tak nevidím důvod, proč by tě měli zvát.

Teď si to vystihla! A jinak chodíš na vánoční večírky a jak probíhají? To by mě zajímalo. 8)

• Citovat
  • Upravit
2377
16.11.23 18:31

U nás taky zvou i maminky a přijde mi to fajn, ze zustavame v kontaktu i na jiných akcích. Je dobre si udržovat povědomí, co se ve firmě děje, neumím si představit odejít treba na 6 let a vubec nebýt v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
16.11.23 18:34
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan Netrvám, jak si na to přišla?

Evidentne nejsem jedina, kdo to tak pochopil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.23 18:35
@freeport píše:
Ano, vždy jsme ve firmě zvaly ženy na RD/MD.
Ale u tebe mě překvapuje, ze se téměř zveš sama.

Byla jsem ve firmě, potřebovala jsem potvrzení, že od ledna nastupuji, tak jsem se zeptala. :zed:

• Citovat
  • Upravit
30302
16.11.23 18:35

Ti co jsou na RD tak nechodí. Jinak s manželem chodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.11.23 18:37
@Anonymní píše:
Byla jsem ve firmě, potřebovala jsem potvrzení, že od ledna nastupuji, tak jsem se zeptala. :zed:

A to není zvaní sebe sama?
Já bych teda určitě počkala na pozvání a neinteresovala se první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
16.11.23 19:25

U nás se zvou i ti co jsou na RD. Dříve jsme to měli dokonce včetně partnerů a dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
16.11.23 19:38

Nevím jak kde, ale my máme peníze na hlavu, na matky na řidičáku peníze nedostáváme ;)

• Citovat
  • Upravit
4958
16.11.23 20:40

Na RD nás zvali, protože jsme byli prima parta, chodila jsem ráda. Ale to, co děláš ty, mi připadá jako vtírání. Nikdy by mě nenapadlo se ptát, jestli můžu přijít. u nás se raut na večírku platí z FKSP a i když na něj máš myslím nárok i na RD, já bych se po pozvání nepídila. A jinak letos přemýšlím, že nepůjdu, nemám si v práci s většinou lidí co říct a s těmi, co ano, si pokecám v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.11.23 21:41

Jinak u nás ženský na mateřský na večírky nechodí, protože tam žádný takový nemáme. Jednou se to stalo a jedna ženská přišla, nikdo jí nevyhodil, máme normálně raut a stejně nikdy nepřijdou všichni, i když se s nimi počítá a je to naddimenzovaný, aby jídlo nedošlo, já třeba téměř nikdy na večírkách nejedla nebo jen malo, najedla jsem se předtím, abych se hned neopila, protože než se spustí raut, tak už se pije. Nevím no, podle mě nebude háček v tom rautu, to se jeden člověk navíc ztratí. Myslím že tě nepozvali, protože to pro tebe předtím bylo z povinnosti a asi to nikomu nepřišlo důležitý. Já bych se ani neptala, ale to je na každým. Nebrala bych si to nijak osobně. Prostě teď ve firmě nejsi a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
17.11.23 14:13
@Anik píše:
Nepřeceňovala bych se tolik. Přežili bez ní tři roky, že. A jistě by přežili dál, ale místo jí dle zákona držet musí, tak jí ho drží, tak s ní holt komunikují. Jen málo, opravdu málo lidí, je na určitých pozicích nenahraditelných.

Vycházela jsem z prvního příspěvku, kde píše, že oni ji nutně potřebují. Doslova. Z toho mi vyplynulo, že to není jen tak drží místo, protože co už jim tak ze zákona zbývá. A také dále píše, že už teď s ní řeší pracovní záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21233
17.11.23 18:15
@Anonymní píše:
@Anik Jenže minulý rok zástup z mé pozice odešel jinam a teď už nikoho nemohou sehnat. Proto nastupuji už v lednu, od září jedu v podstatě volnější Ho, zadarmo samozřejmě. Se šéfem jsem hodně v kontaktu. Zeptala jsem se, protože jsem potřebovala potvrzení, že nastupuji do práce. Jak se zde píše o vnucování, tak to jsem nechtěla.

A pak chces, aby si te vazili a zvali te na vecirky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat