Vánoční večírky - chodíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2905
17.11.23 18:28

U nas MD/RD zveme na vanocni i letni akci. Vanocni neni vecerni akce. Vecerni akce si na Vanoce dela jeste kazde oddeleni zvlast a tam je to na nich koho si pozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
20.11.23 09:13

Já bych ráda šla, ale zatím štěstí nebylo. Můj manžel chodil, většinou to byla pořádná ožran párty, naštěstí v době, kdy já nebyla na scéně, když vyprávěl jak našeho známého vynášeli ven, protože odejít by bylo nad jeho síly, to zas nemusím. My minule měli v práci bowling jako posezení, ale asi 3 lidi včetně mě pozvaní nebyli, shodou náhod ti, co jsou rodiče malých dětí (asi největší sucharové nebo co), ale pak jsem zjistila, že to nestálo ani za bačkoru. Kopec zvaných se vůbec nedostavilo, jednoho pomluvili, že se vůbec nebavil, jen sedel a koukal a nic, pak tam byl dluh, nikdo nechtěl platit, no prostě úlet. Ale určitě jsou i hezké večírky, jedna moje kámoška sice dělá ve fabrice u pásu, ale vždy kolem 13.12 mají večírek až do rána, na úrovni skoro plesu, že vždy zajde ke kosmetičce, kadeřnici, obleče dlouhé šaty a užívá si to. U nás se to nevede, což je škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.23 14:44

@Bellino Už jsem to nechtěla nijak rozebírat. Padalo tu, že se vnucuji, že je to hloupé a asi měli diskutující pravdu. Šéf mi opět poslal na email hromadu práce, že je to velmi důležité. Tak jsem mu napsala, že se omlouvám, ale odjíždíme na dovolenou a pak jsou Vánoce, takže se tomu budu věnovat až od ledna, pokud mi upraví smlouvu. Tak mi začal posílat emaily, že je to opravdu nutné a potřebuje, abych podržela tým, že jsem stále zaměstnanec a bla bla bla. No, vidím to tak, že do práce nastoupím, ale zároveň si budu hledat něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
24760
20.11.23 14:53
@Anonymní píše:
@Bellino Už jsem to nechtěla nijak rozebírat. Padalo tu, že se vnucuji, že je to hloupé a asi měli diskutující pravdu. Šéf mi opět poslal na email hromadu práce, že je to velmi důležité. Tak jsem mu napsala, že se omlouvám, ale odjíždíme na dovolenou a pak jsou Vánoce, takže se tomu budu věnovat až od ledna, pokud mi upraví smlouvu. Tak mi začal posílat emaily, že je to opravdu nutné a potřebuje, abych podržela tým, že jsem stále zaměstnanec a bla bla bla. No, vidím to tak, že do práce nastoupím, ale zároveň si budu hledat něco jiného.
šlápli ti na kuří oko,
na jednu stranu jsi tam chodila z donucení na ty večírky a teď se trapně zveš..
u nás je třeba na hlavu příspěvek z Fksp a chodí prostě ti, co jsou „ve stavu“…
je hezké, pokud někde existuje praxe zvaní lidí na md apod., ale fakt to není všude..

a dle tvého vyjadřování se narovinu ani nedivím, že tě nezvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.11.23 15:17

U nás se zvou i zaměstnanci na MD/RD.
Já tam chodím, ale do 22 hodin mizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
20.11.23 15:19

Takže práci zadanou dostáváš, ale zaměstnanec nejsi a neplatí ti za ni. Hele, čert vem večírek, ale tohle jednání samo o sobě je na pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
20.11.23 15:33

Jako vážně zarazilo jen mě, že píšeš, že vypomáhas práci z domu zadarmo? :open_mouth:

Ženské takhle mají prilepseni k rodicaku, ale zadarmo? To tam vážně chceš nastupovat zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.23 15:36
@Lucy75 píše: šlápli ti na kuří oko,
na jednu stranu jsi tam chodila z donucení na ty večírky a teď se trapně zveš..
u nás je třeba na hlavu příspěvek z Fksp a chodí prostě ti, co jsou „ve stavu“…
je hezké, pokud někde existuje praxe zvaní lidí na md apod., ale fakt to není všude..a dle tvého vyjadřování se narovinu ani nedivím, že tě nezvou…

„Šlápli na kuří oko?“ Ne, to ne. Kuří oka mají jen takové jedubáby jako jsi ty. :lol:
Narovinu, vyjadřování mám v pohodě, uznám kritiku, ale poznám i ty, co si musí na netu za každou cenu do uživatele kopnout. Doufám, že je ti teď lépe, přeji hezký den. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3154
20.11.23 15:40
@Anonymní píše:

A proč to děláš zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.23 15:44

@Marmarram Nastoupím, ale potřebuji upravit pracovní dobu, abych mohla vyzvedávat dítě z dětské skupiny. Ono to začalo malinkou prosbou, že mají problém a neví si rady. Tak jsem pomohla jednou, dvakrát… a už to jelo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3222
20.11.23 20:15
@Anonymní píše: … Šéf mi opět poslal na email hromadu práce, že je to velmi důležité. … … No, vidím to tak, že do práce nastoupím, ale zároveň si budu hledat něco jiného. …

Zas tak horuce to podla mna nieje, dlho ste neboli v profesionalnom kontakte, takze on to mozno prehnal, mozno aj ty reagujes trosku prehnane ked uz si nastvana za tu party :-) ono si to mozno este sadne. A mozno nie a mas pravdu, ale koli par mailom by som to este nezatracoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
20.11.23 20:22
@Anonymní píše:
„Šlápli na kuří oko?“ Ne, to ne. Kuří oka mají jen takové jedubáby jako jsi ty. :lol:
Narovinu, vyjadřování mám v pohodě, uznám kritiku, ale poznám i ty, co si musí na netu za každou cenu do uživatele kopnout. Doufám, že je ti teď lépe, přeji hezký den. :kytka:

já se neschovávám za trapný anonym a dost lidem jsem tu pomohla.. to Ty jsi dost mimo mísu, ale nevidíš to - evidentně jsi už dlouho doma… hodně štěstí… a na žádné večírky už se ve vlastním zájmu fakt nezvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat