Vyplňování dotazníků Markent s.r.o., zkušenosti

Anonymní
7.11.14 09:29

Vaplňování dotazníků Markent s.r.o.

Ahoj máte někdo zkušenosti s vyplňováním dotazníku pro tuto firmu? Platili potom? Dá se na tom něco přivydělat? Díky za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
7.11.14 09:46

Já vyplňuji dotazníky pro median, ale za to je vždycky jen nějaká hmotná odměna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.11.14 09:50

Vyplňuji dotazníky pro jinou firmu, přivýdělek je v řádu pár stokorun ročně, takže žádný terno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
4.2.16 12:22

Ozivuji. Má někdo čerstvé zkušenosti s jejich dotazníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 12:58

@Akras2 Vyplnuji už několik let pro Aisu a je to pár desítek korun měsíčně takže je to spíš pro zajímavost než pro peníze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
4.2.16 13:22

@Zupa to znam. Našla jsem inzerat na dotazovaní a je to regionalni pruzkum. A byla bych tazatel. Jde mi o to, ze firmu neznám tak zjišťuju jestli do toho mam jít. Ty podmínky nejsou nejhoší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 14:24

@Akras2 Nevím o které společnosti ted mluvíš :mrgreen: ale Aisa ted taky hledá tazatele a sice jsem nestudovala podmínky, ale kdysi byli dost dobré.
Občas chodím i na skupinové diskuze a několikrát jsem si říkala jaká je to super práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 15:09

Casi, GFK, Talk Panel

Oživuji diskusi, tyto firmy jsou všechny ověřené vyplácí, jsem u nich již 5 let, vždy si o firmě čtěte reference ať nenaletíte podvodníkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
26.4.16 20:46

Doplňuji - Markent je dobrý. Měla jsem od nich dvoje dotazníky a obojí bez problémů. Super komunikace se společností. Výplata přesně podle domluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat