Vyplňování dotazníků Markent s.r.o., zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já vyplňuji dotazníky pro median, ale za to je vždycky jen nějaká hmotná odměna..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplňuji dotazníky pro jinou firmu, přivýdělek je v řádu pár stokorun ročně, takže žádný terno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akras2 Vyplnuji už několik let pro Aisu a je to pár desítek korun měsíčně takže je to spíš pro zajímavost než pro peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zupa to znam. Našla jsem inzerat na dotazovaní a je to regionalni pruzkum. A byla bych tazatel. Jde mi o to, ze firmu neznám tak zjišťuju jestli do toho mam jít. Ty podmínky nejsou nejhoší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akras2 Nevím o které společnosti ted mluvíš
ale Aisa ted taky hledá tazatele a sice jsem nestudovala podmínky, ale kdysi byli dost dobré.
Občas chodím i na skupinové diskuze a několikrát jsem si říkala jaká je to super práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Casi, GFK, Talk Panel
Oživuji diskusi, tyto firmy jsou všechny ověřené vyplácí, jsem u nich již 5 let, vždy si o firmě čtěte reference ať nenaletíte podvodníkům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doplňuji - Markent je dobrý. Měla jsem od nich dvoje dotazníky a obojí bez problémů. Super komunikace se společností. Výplata přesně podle domluvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj máte někdo zkušenosti s vyplňováním dotazníku pro tuto firmu? Platili potom? Dá se na tom něco přivydělat? Díky za zkušenosti.