Varování před lékařem!

12
26.10.11 09:54

Varování před lékařem!

Ahoj, chtela bych vsechny varovat pred MUDr. Vilémem Winterem z nemocnice v Neratovicich. Hrube zanedbal peci o vysoce rizikovou rodicku. Jeho laxni pristup skoncil potratem dvojcat ve 23tt. kazdemu doporucuji se tomuto lekari vyhnout a jemu, aby vratil diplom, nez zpusobi katastrofu nekomu dalsimu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.10.11 10:02

Ty jsi četla lékařskou zprávu? Bylo na něj podané trestní oznámení?
Nehodlám se nikoho zastávat, ale asi bych si hodně rozmyslela, než napíšu něco takového :think: Přeci jen je to vážné obvinění a člověk by měl znát veškerá fakta a hlavně být schopen je objektivně a odborně posoudit, od toho jsou znalecké posudky a soudy.
Zrovna tak můžeš být třeba zhrzená milenka, která se rozhodla mu udělat ze života peklo šířením pomluv a lží.

To, že někdo přišel o dvojčátka, mě samozřejmě mrzí, musí to být strašlivé a mamince přeju hodně sil, aby se se ztrátou svých teď už andílků rychle vyrovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.10.11 10:05

A jak zanedbal péči??

• Citovat
  • Upravit
12
26.10.11 10:11

nejsem zadna zhrzena milenka, ja jsem pred 12ti dny o dvojcatka prisla. Zatim zvazujeme, jaky postup proti nemu zvolime. Samozrejme, ze zadny posudek od soudniho znalce zatim nemame, to je kratka doba, mame jen nazor 3 nezavislych lekaru, kteri se shodli na stejnem zaveru. Nechci se rozepisovat s podrobnostmi, jen chci varovat. Ackoliv jsem mela byt diky anamneze vedena jako vysoce rizikova pacientka s maximalnim dohledem, tak i pres me osobni upozorneni na mozne komplikace, se tak nestalo a dopadlo to tak, jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 10:14

Nikito to je smutné…před týdnem se toto samé stalo mé kamarádce, která byla ve 35tt..také zvažují s přítelem jaké kroky proti porodnici podniknout, ale nemají na to vůbec sílu:-(

• Citovat
  • Upravit
14047
26.10.11 10:16

kazdopadne by kazdy mel na takovou situaci reagovat, jestli lekar je na kulovy, ma se to vedet, aby nedoslo k dalsim pochybenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.11 10:19

proto se nechci rozepisovat o podrobnostech, ale varovat, aby si kazdy dal pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
26.10.11 10:21
Gladys píše:
Ty jsi četla lékařskou zprávu? Bylo na něj podané trestní oznámení?
Nehodlám se nikoho zastávat, ale asi bych si hodně rozmyslela, než napíšu něco takového :think: Přeci jen je to vážné obvinění a člověk by měl znát veškerá fakta a hlavně být schopen je objektivně a odborně posoudit, od toho jsou znalecké posudky a soudy.
Zrovna tak můžeš být třeba zhrzená milenka, která se rozhodla mu udělat ze života peklo šířením pomluv a lží.To, že někdo přišel o dvojčátka, mě samozřejmě mrzí, musí to být strašlivé a mamince přeju hodně sil, aby se se ztrátou svých teď už andílků rychle vyrovnala.

Přesně to jsem chtěla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22066
26.10.11 10:26

Šíření podobných prohlášení, bez jakéhokoli věcného podložení a jednoznačných důkazů, je hodně pod úroveň, když druhá strana nemá možnost se k tomu vyjádřit.

Jediným ospravedlněním pro takový výlev je tragédie, která Tě potkala - je mi to opravdu moc líto a přeji hodně síly Tobě i partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.10.11 10:34

já si myslím, že jako těhotná máš nárok změnit doktora, popřípadě, pokud si myslíš že tě zanedbává, dojít si pro jiný názor k jinému doktorovi.
Kdybych si nebyla jistá, že doktor pro mě dělá co muže a že nevyslyší mé argumenty, šla bych si pro názor k jinému doktorovi..
samozřejmě ho tím nebráním - někteří doktoři stojí vážně za kulový..a je mi líto co se ti stalo.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
3425
26.10.11 10:43

Jinak je mi to moc líto, co se ti stalo. :hug:

Já jsem na tohoto doktora až doposud slyšela jen chválu, osobně ho neznám. Do Neratovic jezdím každý týden do poradny ( k jinému Dr.) a chystám se tam rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.11 10:45

To sice ano, ale pokud ti lekar tvrdi, ze je vse v naprostem poradku a ackoliv upozornis na mozne komplikace a on ti rekne, ze i tak je proste vse ok, tak proste lekari duverujes. Pravdou je, ze neudelal jedine vysetreni, kdy by sve tvrzeni potvrdil… ale ja byla rada za priznivou zpravu a tesili jsmese na dvojcatka, uz jsme pred casem o dve miminka prisli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.11 10:49

Mam osobni zkusenost s melnickou nemocnici… konkretne gynekologicko-porodni oddeleni a mohu jen doporucit. Zbytek nemocnice sice nestoji za moc, ale toto oddeleni je opravdu vyborne a pokud se zadari, rodit budu rozhodne tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3338
26.10.11 10:52

Je mi to líto, posílám hodně sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.11 10:57

dekuju…