Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela bych vsechny varovat pred MUDr. Vilémem Winterem z nemocnice v Neratovicich. Hrube zanedbal peci o vysoce rizikovou rodicku. Jeho laxni pristup skoncil potratem dvojcat ve 23tt. kazdemu doporucuji se tomuto lekari vyhnout a jemu, aby vratil diplom, nez zpusobi katastrofu nekomu dalsimu!!!
Ty jsi četla lékařskou zprávu? Bylo na něj podané trestní oznámení?
Nehodlám se nikoho zastávat, ale asi bych si hodně rozmyslela, než napíšu něco takového
Přeci jen je to vážné obvinění a člověk by měl znát veškerá fakta a hlavně být schopen je objektivně a odborně posoudit, od toho jsou znalecké posudky a soudy.
Zrovna tak můžeš být třeba zhrzená milenka, která se rozhodla mu udělat ze života peklo šířením pomluv a lží.
To, že někdo přišel o dvojčátka, mě samozřejmě mrzí, musí to být strašlivé a mamince přeju hodně sil, aby se se ztrátou svých teď už andílků rychle vyrovnala.
nejsem zadna zhrzena milenka, ja jsem pred 12ti dny o dvojcatka prisla. Zatim zvazujeme, jaky postup proti nemu zvolime. Samozrejme, ze zadny posudek od soudniho znalce zatim nemame, to je kratka doba, mame jen nazor 3 nezavislych lekaru, kteri se shodli na stejnem zaveru. Nechci se rozepisovat s podrobnostmi, jen chci varovat. Ackoliv jsem mela byt diky anamneze vedena jako vysoce rizikova pacientka s maximalnim dohledem, tak i pres me osobni upozorneni na mozne komplikace, se tak nestalo a dopadlo to tak, jak to dopadlo…
Nikito to je smutné…před týdnem se toto samé stalo mé kamarádce, která byla ve 35tt..také zvažují s přítelem jaké kroky proti porodnici podniknout, ale nemají na to vůbec sílu:-(
kazdopadne by kazdy mel na takovou situaci reagovat, jestli lekar je na kulovy, ma se to vedet, aby nedoslo k dalsim pochybenim
proto se nechci rozepisovat o podrobnostech, ale varovat, aby si kazdy dal pozor
Gladys píše:
Ty jsi četla lékařskou zprávu? Bylo na něj podané trestní oznámení?
Nehodlám se nikoho zastávat, ale asi bych si hodně rozmyslela, než napíšu něco takovéhoPřeci jen je to vážné obvinění a člověk by měl znát veškerá fakta a hlavně být schopen je objektivně a odborně posoudit, od toho jsou znalecké posudky a soudy.
Zrovna tak můžeš být třeba zhrzená milenka, která se rozhodla mu udělat ze života peklo šířením pomluv a lží.To, že někdo přišel o dvojčátka, mě samozřejmě mrzí, musí to být strašlivé a mamince přeju hodně sil, aby se se ztrátou svých teď už andílků rychle vyrovnala.
Přesně to jsem chtěla napsat.
Šíření podobných prohlášení, bez jakéhokoli věcného podložení a jednoznačných důkazů, je hodně pod úroveň, když druhá strana nemá možnost se k tomu vyjádřit.
Jediným ospravedlněním pro takový výlev je tragédie, která Tě potkala - je mi to opravdu moc líto a přeji hodně síly Tobě i partnerovi.
já si myslím, že jako těhotná máš nárok změnit doktora, popřípadě, pokud si myslíš že tě zanedbává, dojít si pro jiný názor k jinému doktorovi.
Kdybych si nebyla jistá, že doktor pro mě dělá co muže a že nevyslyší mé argumenty, šla bych si pro názor k jinému doktorovi..
samozřejmě ho tím nebráním - někteří doktoři stojí vážně za kulový..a je mi líto co se ti stalo.. ![]()
Jinak je mi to moc líto, co se ti stalo. ![]()
Já jsem na tohoto doktora až doposud slyšela jen chválu, osobně ho neznám. Do Neratovic jezdím každý týden do poradny ( k jinému Dr.) a chystám se tam rodit.
To sice ano, ale pokud ti lekar tvrdi, ze je vse v naprostem poradku a ackoliv upozornis na mozne komplikace a on ti rekne, ze i tak je proste vse ok, tak proste lekari duverujes. Pravdou je, ze neudelal jedine vysetreni, kdy by sve tvrzeni potvrdil… ale ja byla rada za priznivou zpravu a tesili jsmese na dvojcatka, uz jsme pred casem o dve miminka prisli…
Mam osobni zkusenost s melnickou nemocnici… konkretne gynekologicko-porodni oddeleni a mohu jen doporucit. Zbytek nemocnice sice nestoji za moc, ale toto oddeleni je opravdu vyborne a pokud se zadari, rodit budu rozhodne tam.