vas nazor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
20.3.09 11:15
kattkka píše:
A ze ju kdokoliv preveze tak vi.S ni je to na tezko.Nema doma jeste nachystanou postylku ani vybavicku nachystanou. proste a jednoduse je fakt na hlavu.

Kači - tak já mám TP 28.5. a mám nachystané úplně všechno, všechno oprané, vyžehlené atd.! Mám už nachystanou i vaničku a postýlku se vším všudy (nebesa .....) - jen ohrádku ještě nemám, budu ji mít v obýváku a není tu moc místo tak tu ještě nemusí zavazet, ale jinak mám fakt všechno!!!
Kamarádka se na mimi netěší nebo to má prostě na háku???

• Citovat
  • Upravit
7926
20.3.09 11:17

Ty jo, tak je teda fakt mazec, to by mě ani ve snu nenapadlo jet s novorozencem sockou… snad někoho s autem sežene a mimčo se dostane domu v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
20.3.09 11:18

Katko,

a kolik jí je? ;-)

ne vážně…je to hloupost, o co jí jde? Jako, že je frajerka a zvládne to? Upřímně už ji vidím jak 4 dny celá udejchaná po porodu vláčí kočár s novorozencem do autobusu…

No mě to přijde hloupý (napadl mě pikantnější příměr, ale..;-) ), zvlášť pokud má komu říct o pomoc…

ale opravdu, komu není rady.....

mmch taky teda nejsem z těch co by měli všechno tak dopředu nachystané ;-)

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.3.09 11:19

Mluvi se o tom porad..Ale to je tak s cimkoliv jinym.Vzdycky ji kazdej rikal ze si ma rict a rad pomuze.No proste je blbej napad jezdit autobusem.Na co si hraje?Tak trochu na feministku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.09 11:19

Kdybych si měla půjčit auto na ten jeden den z půjčovny - ale do busu bych nelezla!!! Ne nadarmo se nedoopručuje první dny chodit s mimčem ani normálně ven… Nevím, těžko posuzovat, jaká je např. jejich finanční situace, ale na ten jeden den se to snad dá vždycky nějak zařídit… :(.
Být z Brna, tak jí ten odvoz snad nabídnu osobně. Opravdu.

• Citovat
  • Upravit
24320
20.3.09 11:21

Je ji 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.09 11:22

čičinko, půjčit si na den autosedačku, to by snad nemusel být problém. Někde v autopůjčovnách je tuším nabízejí k autu, protože správně předpokládají, že kdo auto nemá, není ani vlastníkem sedačky.

• Citovat
  • Upravit
24320
20.3.09 11:22

Ja to taky nechapu.Ja mela termin 13.1 a veci uz jsem chystala od zari a na zacatku listopadu jsem mela skoro vsechno.Nez se to po rodine pobralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
20.3.09 11:28

Nezbývá než doufat, že narození dítěte ji tak trochu probere k zodpovědnosti… Jinak to bude asi tak trochu chudák… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.3.09 11:34

Milá Kattkko,

možná se ti nelíbí, co tvoje kamarádka dělá a jak. Mně by se zase nelíbilo, že mě „kamarádka“ takhle veřejně probírá, řekla bych že až pomlouvá, na internetu.
Pokud jsi jí odvoz i půjčení autosedačky nabídla a ona omítla, můžeš jí, příp. jejímu partnerovi, na to říct svůj názor, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat.
MMCH o jejích kvalitách určitě nevypovídá, kdy měla připravenou výbavičku. Asi by se ti nelíbilo, kdybych tady psala, že jsi nějaká divná, když blázníš s nakupováním už pět měsíců dopředu.
Tak asi tak.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
20.3.09 11:37

Keď sa maly narodil,tak sme auto nemali.Taky sme to mali z porodnice domov 20km a bus nas ani nenapadol.Bol pre nas manžel s kamošom z prace.A ak by nikto nemal čas,tak by sme si vzali taxika.Pripada mi to chore ťahať novorodenca busom :nevim: Snaď dostane rozum… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
20.3.09 11:45

No dítě nemám, ale opravdu nemám pocit, že známka těšení se na miminko a připravenost na to „být matkou“ je to, kdy máš připravenou výbavu a tašku do porodnice. Pokud jsi kamarádce nabídla zapůjčení autosedačky a odvoz z porodnice, tak jsi pro to udělala všechno. Každá to má nastavené jinak a myslím že valná většina maminek nechce svému dítěti nijak ublížit.
A jak píše maky, propíráním kamarádky v nové diskuzi na veřejném fóru jí nijak nepomůžeš. Ona zase nemusí ve spoustě věcech souhlasit s tebou, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.3.09 11:45

taky budu doufat ze ho dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.3.09 11:54

To byli dovetky k tomu jak to je ten zbytek.S ni je to asi na slozito a muzu akorat tak doufat ze se konecne probudi a zacne myslet jako matka.Myslim si ze kdyby si tuto diskuzi precetla tak by se mozna konecne probrala a chovala se jak budouci maminka.A uvedomila si ze ji kdokoliv kdykoliv pomuze.Ze me stim vsim zacla stvat se dalo cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.3.09 11:57

pro Vercu: ja mam pocit ze netesi.Aspon me to tak prinde.Ale treba se mylim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí