Váš názor? práce atd.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Je to blbost. Musíte tam mít někoho, kdo za trezor zodpovídá. Je to blbost firmy, že ho nemají řádně zabezpečený. Ostatně, jak ty můžeš vědět, že ty peníze tam skutečně byly? Že to nesebral někdo z vedoucích? Příště můžou přijít, že tam chybí třeba 200 000. Platit bych to odmítla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, co tu radíte právníka, uvědomujete si, že jen první schůzka bude zakladatelku stát víc než ty peníze, co má zaplatit a nikdo jí to neproplatí? Trochu kontraproduktivní, ne?
- Citovat
- Upravit
Celé je to nějaké divné. Nejde ani o peníze, ale o fakt, jak řeší problémy. Na tvém místě bych hledala práci jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Celé je to nějaké divné. Nejde ani o peníze, ale o fakt, jak řeší problémy. Na tvém místě bych hledala práci jinde.
Ano to chci za nějaký čas, ale napřed musím vydržet, chceme s přítelem brat hypotéku a tam budou chtít jak dlouho jsme zaměstnáni a tak, jsem si zjištovala a nechci aby mi nějaký.. no víte co pokazili život tím že nám ji nedají. Rozumíte mi žejo? Ale jak to pujde hned pujdu, z vícero důvodů.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Holky, co tu radíte právníka, uvědomujete si, že jen první schůzka bude zakladatelku stát víc než ty peníze, co má zaplatit a nikdo jí to neproplatí? Trochu kontraproduktivní, ne?
Já bych dala raději o něco víc peněz za právníka (budu se bránit), než zaplatit neoprávněně míň peněz jim (nechám si nabulíkovat všechno).
Teď je to 25k, kolik zcela nepozorovaně někdo vezme příště? Smrdí to levotou, nedala bych jim nic.
- Citovat
- Upravit
@Ounou píše:
Já bych dala raději o něco víc peněz za právníka (budu se bránit), než zaplatit neoprávněně míň peněz jim (nechám si nabulíkovat všechno).Teď je to 25k, kolik zcela nepozorovaně někdo vezme příště? Smrdí to levotou, nedala bych jim nic.
Já bych jim taky nic neplatila, ale na to nepotřebuju rady drahýho právníka, když je možnost to řešit zadarmo. Už jen takový inspektorát práce udělá celkem dost.
- Citovat
- Upravit
@Janli Já s ním mám bohužel zkušenost zcela opačnou, proto mě jako řešení v první řadě nenapadl.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Taky bych nejdřív zkusila inspektorát práce. Tam by to mělo být gratis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit