Vaše jméno - věková obliba - (průměr)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.23 17:45

Moje jméno, cca.8000 nositelek. Věkový průměr 30-40 let. Jsem nad průměrem.

• Citovat
  • Upravit
17472
4.9.23 17:47

Tamara, nikdy :lol:
A je to jeden z důvodů, proč to jméno miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.9.23 17:49
@Anonymní píše:
Moje máma je Dagmar (ročník 53) a to jméno má (asi jako jedna z mála) strašně ráda :P

Jee, moje mamca byla rocnik 52..ale jmeno mam teda po babicce a tu jsem milovala. Takze na stary kolena jsem za nej rada. Ted jsem se dojala, vzpomnela jsem si na basnicku, co mi babicka napsala do pamatniku k obrazku, co mi tam namalovala. Takova zimni krajinka..a u toho bylo:„O Vanocich dlouhych nocich maji vsechny Dasi svatek. Vzpomen si kdyz snizek pada, jak nam spolu ten cas utek.“…a uz rvu :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.23 17:53

Já jsem Andrea, měla jsem za to, že boom byl v 70.-80. letech… Proto mně překvapilo, že teď jsme na oddělení 4 Andrey, věkově 21-35. :nevim: Spíš bych čekala 3 Adély (to mi přijde v mé generaci víc populární), tu nemáme paradoxně ani jednu… Ale je fakt, že na gymplu jsme byly tři v ročníku, to mě vlastně taky překvapilo, celou ZŠ jsem byla jediná na celé škole… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.23 17:54

Milena… asi nikdy. Za život jsem potkala opravdu jen pár jmenovkyň :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.23 17:55

Moje jméno je Libuše, oblíbený v předminulým století, věkový průměr 66let.
Mně je 44.

• Citovat
  • Upravit
2650
4.9.23 18:01

Jana. Nejvíc populární bylo v 60. letech, ale hojně dávané bylo od 40. do 90
let minulého století.

Průměrný věk je 49 let a vychází 1 Jana na 40 obyvatel. Jinými slovy je nás všude jak nasr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.23 18:04
@Anonymní píše:
Taky jsem Lenka, ročník 87, a vrstevnic Lenek znám pár. Hrozné jméno :oops:

Lenka se mi moc líbí, je to pěkné jméno narozdíl třeba od Jany, to je takové uniformní.
Já jsem Tereza, věk 40 let, vím, že byl hodně let boom, teď to před pár lety nějak spadlo.

• Citovat
  • Upravit
Zzz97
4.9.23 18:04
@Anonymní píše:
Milena… asi nikdy. Za život jsem potkala opravdu jen pár jmenovkyň :nevim:

Jej nechci aby to znělo blbě ale jméno Milena máme doma u králíčka 🐰 :srdce: a říká mě jí Milča ale pojmenovali sme jí Milča podle Miluni ze slunce seno jahody

• Citovat
  • Upravit
74217
4.9.23 18:05

Původně Ivana. Všechny jsem od mala opravovala, ať mi tak neříkají, že to nesnáším. Zkráceno oficiálně na Iva.
To považuji za snesitelnější. Ale křtěné mi zůstalo Ivana. Tak stejně někdo používá oboje. Stále to nadzvedává mandle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11798
4.9.23 18:07

Vladislava..podle mě nikdy nebylo nijak extra popularni sama znám jen další dvě..jedna je moje mamka a druhá kolegyně z práce..jsoou ve stejném věku…
Bylo mi bdobi kdy jsem své jméno nenáviděla…ale to spíš proto že se jmenuju stejně jako mamka..to je něco naprosto příšerného a odmítám se účastnit rodinných tradic v pokračovateli ho jména…naštěstí moje rodina na tom nelpí a manželova už pokračovatele rodových jmen maji

Příspěvek upraven 04.09.23 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.23 18:09

Bože :think: za první republiky bych řekla. Velkou popularitu mu dala Veškrnová a Polívka ve filmu.

• Citovat
  • Upravit
3958
4.9.23 18:17
@Kelsey píše:
Původně Ivana. Všechny jsem od mala opravovala, ať mi tak neříkají, že to nesnáším. Zkráceno oficiálně na Iva.
To považuji za snesitelnější. Ale křtěné mi zůstalo Ivana. Tak stejně někdo používá oboje. Stále to nadzvedává mandle.

Já to vnímám podobně. Ivana je za mě hrozné jméno a Iva se mi líbí natolik, že bych ho klidně dala dceři. Zajímavé, tak podobná a zároveň tak odlišná jména :)

Příspěvek upraven 04.09.23 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
4.9.23 18:17

Já tipuji tak do 2 let po válce max. A asi by bylo jednodušší tipnout roky, kdy to opravdu poulární nebylo.
Ale to jméno raději neřeknu- z osobních a finančních důvodů.
Proto anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.23 18:19
@Zzz97 píše:
Jej nechci aby to znělo blbě ale jméno Milena máme doma u králíčka 🐰 :srdce: a říká mě jí Milča ale pojmenovali sme jí Milča podle Miluni ze slunce seno jahody

Blbě to nezní, že je Milča králík mě nijak neuráží… mě vždycky akorát nakrkává zdrobnělina… Milenka…
A pak když tady jsou diskuze kde se řeší že chlap má milenku a ženské v diskuzi o ní mluví jako o Mileně, to je mi vždy nepříjemné to číst.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence