Vaše jméno - věková obliba - (průměr)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76638
4.9.23 21:12
@korn123 píše:
Dagmar znám hned několik :) a věk 20-60 :palec:

Dagmary znám 2 - jedné je 64 a jedné 66,
ještě jedna teda - té je 61
zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.23 21:16
@Karolina0311 píše:
Karolína… Neznám žádnou. Já jsem ročník 94.

mám spolužačku - ročník 92,
já jsem Kateřina - boom 1985-1994?

• Citovat
  • Upravit
9025
4.9.23 21:36

Je nás cca 105 tis. věkový průměr 56. A největší boom byl v 50. letech.
Jsem Alena, nevadí mi zdrobněliny až na Álu, to bych vraždila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.9.23 21:43

Vždycky, když čtu „Dagmar“, vzpomenu si na díl Comebacku, kdy na dálku adoptovali holčičku Kun. daniku a Tomi Paci jí raději říkal Dagmar. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.9.23 21:44

@Anna766 jeee..tak rikaval deda babicce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.9.23 21:45

@Tamtama ajoo ja na to uplne zapomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.9.23 21:46

Tak nas je 64 tisic, vekovy prumer 36, mne je 38 :mrgreen: Jsem Monika, takovy zlaty stred, neni nas tolik, ani to neni zase tak uplne vzacne jmeno. Ted moc nefrci, rekla bych. Zadnou malinkou, neznam :D

• Citovat
  • Upravit
9148
4.9.23 21:46

@stinga tyjo tak ja znam jeste jednu Dagmar, rocnik cca 74…jo a jeste jednu, starsi…uz babca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
4.9.23 21:58
@Sonarka píše:
Tak nas je 64 tisic, vekovy prumer 36, mne je 38 :mrgreen: Jsem Monika, takovy zlaty stred, neni nas tolik, ani to neni zase tak uplne vzacne jmeno. Ted moc nefrci, rekla bych. Zadnou malinkou, neznam :D

já znám - nastupuje teď do 1. třídy, já jsem o jménu Monika také přemýšlela, ale nakonec jsem dala jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
4.9.23 22:00
@Tarjei píše:
@stinga tyjo tak ja znam jeste jednu Dagmar, rocnik cca 74…jo a jeste jednu, starsi…uz babca.

ale zase - všechny ty Dási jsou na svůj věk velice udržované a mladistvé,
teď mně napadla ještě Veškrnová a Dáda - první také mladistvá, druhou semlel alkohol, ale také dlouho vypadala líp než na svůj věk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.9.23 22:15

Veronika. Jméno podle mě začalo být hodně populární v 80.kach možná i dřív. Já jsem ale kupodivu za svůj život až tolik Veronik nepotkala. Na základce jsem byla jedina, na gymplu taky a až na výšce jsme byly dvě a hrozně se mi líbilo, že můžu někomu jinýmu říkat Veru :lol: jinak jsem z generace, kdy vladly Lenky a Jany, to byly ve třídách vzdy tria. Pak Martiny, Petry, Jitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.9.23 22:22
@stinga píše:
já znám - nastupuje teď do 1. třídy, já jsem o jménu Monika také přemýšlela, ale nakonec jsem dala jiné

Ja bych ho asi nedala…za mlada se mi nelibilo, ted uz docela jo, ale stejne jsem proti stejnym jmenum deti a rodicu :) A znam hezci jmena. I kdyz Monika neni spatne…kamarad tak taky pojmenoval pred lety dceru, ale uz je to pubertacka.

• Citovat
  • Upravit
75740
4.9.23 22:43
@Anna766 píše:
Dagmar je nádherný jméno, mít dceru Dagmar, neříkala bych Dášo nebo Dášenko, ale Dagmarko :srdce: :srdce:Anna, v dětství a mládí jsem kolem sebe téměř neměla vrstevnice, jmenovkyně, krom jedné na internátě a jedné ve vedlejší vsi. Dnes se prý vrací obliba a dává se holčičkám. Já ale kolem sebe nějaký velký babyboom Aniček nemám.

Mám dceru Dagmar - a Dagmarku upřímně nesnáší, opravovala od mala doktorky i učitelky. A ještě Dášenu, tak jí říkal brácha když ji chtěl naprdnout.
Zdrobnělin spousta, ale nejčastěji se jí říká Dada, takhle krátce, nezaměňovat s Patrasovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
4.9.23 22:45
@Tarjei píše:
@stinga tyjo tak ja znam jeste jednu Dagmar, rocnik cca 74…jo a jeste jednu, starsi…uz babca.

Dceři je 33. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
4.9.23 22:45
@Anna766 píše:
Dagmar je nádherný jméno, mít dceru Dagmar, neříkala bych Dášo nebo Dášenko, ale Dagmarko :srdce: :srdce:Anna, v dětství a mládí jsem kolem sebe téměř neměla vrstevnice, jmenovkyně, krom jedné na internátě a jedné ve vedlejší vsi. Dnes se prý vrací obliba a dává se holčičkám. Já ale kolem sebe nějaký velký babyboom Aniček nemám.

Já se hlásím… :mavam:
mám Aničku :srdce:
Od mala jsem to říkala, moje prababička byla Anička a já ji vždycky říkala, že budu mít holčičku a bude se jmenovat Andulička :srdce: :lol:

Mě se přání vyplnilo. Jsou jí dva roky.
Za mě je to prostě nejkrásnější jméno ze všech ženských jmen. Nemůžu si pomoct :mrgreen: Já malý strašně ráda říkám Anny, Anynko…všichni se pousmějí, že je to zvláštní..,že tak říkávali tetám po vsi, teta Anny atd…a dneska jí nikdo jinak neřekne než Anny Aničko.

Anna vznešenost, půvab.. odjakživa to tak mám…
Máš kouzelné jméno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze