Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ivona.
Osobně neznám žádnou.
Dlouho jsem se s ním vyrovnávala, je mi 50+.
Co já bych jako holka dala za Janu.
Dnes jsem ráda.
Omlouvám se za anonym.
@Zzz97 píše:
Jej nechci aby to znělo blbě ale jméno Milena máme doma u králíčka 🐰a říká mě jí Milča ale pojmenovali sme jí Milča podle Miluni ze slunce seno jahody
My měli kočku Blaženu
podle hlášky Růžičkové. Nes… mě…!
@Kelsey píše:
Původně Ivana. Všechny jsem od mala opravovala, ať mi tak neříkají, že to nesnáším. Zkráceno oficiálně na Iva.
To považuji za snesitelnější. Ale křtěné mi zůstalo Ivana. Tak stejně někdo používá oboje. Stále to nadzvedává mandle.
Ivana je moje maminka ![]()
Daniela, ročník 1986. Populární asi nikdy, na školách jsem vždycky byla jediná a ani teď neznám žádnou malou Danielku.
@Tarjei píše:
Jee, moje mamca byla rocnik 52..ale jmeno mam teda po babicce a tu jsem milovala. Takze na stary kolena jsem za nej rada. Ted jsem se dojala, vzpomnela jsem si na basnicku, co mi babicka napsala do pamatniku k obrazku, co mi tam namalovala. Takova zimni krajinka..a u toho bylo:„O Vanocich dlouhych nocich maji vsechny Dasi svatek. Vzpomen si kdyz snizek pada, jak nam spolu ten cas utek.“…a uz rvu![]()
![]()
Dagmar je nádherný jméno, mít dceru Dagmar, neříkala bych Dášo nebo Dášenko, ale Dagmarko
![]()
Anna, v dětství a mládí jsem kolem sebe téměř neměla vrstevnice, jmenovkyně, krom jedné na internátě a jedné ve vedlejší vsi. Dnes se prý vrací obliba a dává se holčičkám. Já ale kolem sebe nějaký velký babyboom Aniček nemám.
Barbora…a řekla bych, že letí stále..v rámci nějakýho odstupu pár let, ale letí…
Michaela
Je mi 30+ a znám hodně Michael v mém věku
Ale děti s tímto jménem, nevím v okolí o žádné.
Přitom mě se jméno líbí, ale nelíbí se mi, když se dcera jmenuje stejně jako matka..
Takže i když se mi Michaela líbí, tak svoji dceru bych po sobě nepojmenovala ![]()
Já jsem Dita, omlouvám se za anonym, ale tak pro jistotu…
Jsem ročník '80, docela se to dávalo, ale úplně boom bych řekla, že nebyl.