Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jsem Daniela, 85. ročník. Nemyslím si, že v 80. letech bylo moje jméno oblíbenější, než třeba nyní. Většinou jsem v kolektivech nebo přáteli „sama“. Ale nic to nemění na tom, že mám svoje jméno ráda a myslím, že ke mně sedí.
Vlasta, vrchol byl kolem roku 1947, jsem o deset let mladší a všude jsem byla jediná, už tehdy se to blbý jméno nedávalo.
@Zzz97 píše:
Rozum. Kdy si myslíte že bylo právě vaše jméno nejvíc populární - nejvíce dáváno nebo v kterém roce nejvíce na vzestupu?
Radmila a popularni nebylo asi nikdy
![]()
@Anonymní píše:
Oblíbenost od roku 89 az do teď, tak hádej
Tereza.
@mamoch píše:
Tereza.
@Tarjei píše:
Dagmar. Nikdy
Tohle jméno mi vždy přišlo jako pánské, takové tvrdé…
Hana. Velmi populární jméno v 50. letech, věkový průměr přibližně 52 let. Sama jsem ročník 89 a se jmenovkyní jsem se moc často nesetkala. Nedivím se. Pro mě naprosto příšerný jméno, přejmenovala jsem se. ![]()
@Anonymní píše:
Hana. Velmi populární jméno v 50. letech, věkový průměr přibližně 52 let. Sama jsem ročník 89 a se jmenovkyní jsem se moc často nesetkala. Nedivím se. Pro mě naprosto příšerný jméno, přejmenovala jsem se.
Fakt? A mně se to jméno zase hrozně líbí. Snažíme se o dítě a pokud bych čekala dceru, tak Hana je jedním z favoritů na jméno. Co ti na nem tak hrozně vydilo, že jsi se přejmenovala? Jsi anonymní, vadilo by ti napsat jaké jméno jsi místo Hany zvolila?
Denisa, jsem ročník 98, největší boom byl právě v těch 90. letech.