Vaše kritéria pro obchod?

4619
27.7.12 21:38

Vaše kritéria pro obchod?!

Ahoj ženy,

zajímalo by mě, podle čeho vybíráte obchody a jestli máte raději internetové nebo kamenné. Zda se jedná o potraviny nebo o oblečení, kosmetiku, elektroniku je jedno.

Slyšela jsem reklamu MALLu na pleny s dopravou zdarma, nedalo mi to a začala jsem hledat, kde bych našla výhodnější akci. No a zjistila jsem, že těch obchodů a obchůdku je nepřeberné množství a vlastně asi není šance nakoupit vždy opravdu výhodně.
Zrovna jsem se zaměřila na pleny a oblečení.
Feedo, mall, laclik, brumla, detsky-svet, kojenecke-obleceni, tesco, kaufland, lidl, penny, peknydarek a blablablablablablablabla. :zed:

Tudíž, když ty ceny +- vychází stejně, podle čeho se dál rozhodujete? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
27.7.12 21:43

Když najdu na netu tentýž výrobek za stejnou cenu a u několika prodejců, vybírám podle způsobu dopravy- tam se zas jednak liší cena, dvak dávám přednost ppl před gsl (náš pplák je úžasnej, donese všecko až k baráku, gslák mi u obou těhu s pěknym pupkem vyklopil 50kg granulí pro psy hned u branky a odfrčel :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
27.7.12 21:46

Jezdím do města, na netu nakupuju málo, a jinak na slevy moc nečučím, když to potřebuji tak to musím koupit i bez slevy.Na netu kupuju jen ze sekáčů oblečení. Jinak nic víc.

• Citovat
  • Upravit
4619
27.7.12 21:47

A co třeba pleny? :) Pro mě teď aktuální téma. Za kolik se tak pohybují pleny, aby byly výhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.7.12 21:49

Já se rozhoduju primárně podle ceny. Když ta je stejná, tak mám radši kamenné obchody, kde si zboží mohu osahat a zaplatit pěkně z ručky do ručky a neřešit dopravu. Tady mě ale limituje vzdálenost. Internetové obchody si vybírám, pokud je to zboží výrazně levnější(najde mi to heureka) a pak vybírám ty, kteří pošlou na dobírku, popř. se dá zboží někde osobně vyzvednout. Taky koukám na kontakty, popř. do obch. rejstříku, když je to za víc peněz, abych někomu nenalítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.7.12 21:51
@Aniralk píše:
A co třeba pleny? :) Pro mě teď aktuální téma. Za kolik se tak pohybují pleny, aby byly výhodné?

Když je kus za 3 kč a méně, tak už je to výhodné bych řekla. Mluvím o velikosti č. 3, ty malinkatý pro novoše jsou doufám furt levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
27.7.12 21:55

@Gina108 tak teď jsi mě dostala. Co jsem našla jedničky a dvojky, tak vždy tak kolem 3,6 a víc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.7.12 21:56

Já nakupuji když danou věc potřebji, akce moc nesleduji. Samozřejmě když přijdu do obchodu nebo na net a daná věc je v akci, mám o to větší radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.7.12 21:59

@Aniralk Fakt? No jám mám nejmladší dítě rok a půl, takže už se to za tu dobu zas vyšplhalo? :cert: Já sleduju akce na www.akcniceny.cz Můžeš si tam dát strážce a on ti pošle upozornění do mejlu na akce v hypáčích třeba. Jenže teď o prázdninách tak nějak žádný nejsou :cert: zrovna bych teda potřebovala pleny nakoupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
27.7.12 22:04
@zuzouš píše:
Když najdu na netu tentýž výrobek za stejnou cenu a u několika prodejců, vybírám podle způsobu dopravy- tam se zas jednak liší cena, dvak dávám přednost ppl před gsl (náš pplák je úžasnej, donese všecko až k baráku, gslák mi u obou těhu s pěknym pupkem vyklopil 50kg granulí pro psy hned u branky a odfrčel :cert: )

No jo, když to on nemusí, že jo. Ale z mé skutečnosti stačí strčit třeba desetikorunu nebo dvacku od cesty a oni pak pomůžou ;).

• Citovat
  • Upravit
4619
27.7.12 22:09

@Gina108 a nebo jsem prostě jen slepá. :nevim: Já fakt nic moc levnějšího nenašla. :nevim: A jak píšeš, taky bych je teď potřebovala. :think: Furt si říkám, proč nejsou moc slevy a ony jsou prázdniny!!! S tou mateřskou ztrácím pojem o čase. :lol:

Tak já zjistila, že třeba v tescu je lepší pečivo, drogerka, oblečení, ale v kaufu zase zelenina a takové to zboží do spíže. Tak jsem myslela, že takhle to bude i s plenama, ale asi ne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.7.12 22:14

Já plínu dražší než 3,– nekoupím a to už je na 4kách. 8) Teď naposledy jsem kupovala pampers active za 2,60,– :palec: když není akce tak kupuju shoper z Alberta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
27.7.12 22:16

@Jenver 8o Kde sakra žiju??? Takže čím větší plína, tím dražší? 2,60 kč… tý jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.7.12 22:28
@Aniralk píše:
@Jenver 8o Kde sakra žiju??? Takže čím větší plína, tím dražší? 2,60 kč… tý jo!!!

V Tescu mělu slevu 50procent, ale jenom jeden den, tak mám menší zásobu. :lol:

A je to tak, čím větší plína, tím vyšší i cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.7.12 22:34

Na internetu kupuju jen to, co bych v našem městě nesehnala nebo bych vůbec nevěděla, kde to hledat. Běžná kosmetika a jiné spotřební zboží se podle mého z internetu pěkně prodraží, i kdyby tam byla o polovinu levnější. Proto jsem jí nakupovala na netu jen v případě, že to i s poštovným vyšlo minimálně nastejno jako z kamenného obchodu, ušetřilo mi to povinnost jít pro to do krámu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat