Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
,
kdybyste si měli vybrat jen jednu knihu, ze všech co jste kdy přečetli, která vás zaujala nejvíce?
Asi tahle, přečetla jsem ji na jeden zátah. A je to docela bichle ![]()
https://www.kosmas.cz/…avucina-lzi/
A pak taky Trifidi.
Spíš bych si ji vybrala, protože k ní mám velice osobní vztah, je to Spratek od Torey Hayden.
Jenom jedna? To nejde
Tak asi jsou to ty knížky, které mě nutí přemýšlet o nich i nějakou dobu po přečtení.
Pravidla moštárny - u těch mě mrzelo, že už je konec
Hunger games - přečetla jsem na jeden zátah, během 14 dnů. Chodila jsem se schovávat před dětmi na záchod.
JInak je asi milion knížek, který ve mě zanechaly stopu a prostě jenom jedna nejde.
Jedna? Mám tak dlouhý seznam, že by se sem nevešel
Jsem od malička knihomol. Namátkou… Jan Němec, Dějiny světla. Jedinečný čtení.
Můžu dvě? Jojo Moyesova Než jsem tě poznala a William Paul Young Chatrč
Jsem nad tím přemýšlela docela dlouho a nakonec mi z toho vychází asi Pán prstenů. Jsem člověk, co čte knížky několikrát dokola a tyhle jsem četla nejspíše nejvicekrat
@Šárka91 O chatrči už jsem slyšela. Kdosi mi ji jednou doporučoval. Zatím jsem se k tomu ale nedostala.
Na střední jsem milovala Černý obelisk od Remarqua. Mám ráda jeho myšlenkový pochody. A nedávno jsem přečetla Pan Ibrahim a květy koránu od Shmitta. Je to čtení tak na hodinku a je to nádherný.
Jenniffer Worth - Zavolejte sestřičky a Dirie - Květ pouště a Svítání na poušti.