Vaše největší úspěchy se psem

1980
7.10.12 15:17

Vaše největší úspěchy se psem

Zdravím a přeji fajn odpoledne a přihodím otázku, která je již v názvu diskuze… Jakých největších úspěchů jste se svým psem dosáhly? - schválně píšu ve slově dosáhly y, chodí sem především ženy, kdyby měl zase někdo rýpavou… Klidně piště plemeno a v jaké oblasti to bylo ( výstavy, coursing, agility, ZZO, BH, IPO… ), prostě jaké nejvyšší ocenění jste si kdy a odkud odvezly ( opět y ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
7.10.12 15:39

Já považuju za jeden z největších úspěchů toto: když jsem jednou šla s čubou na volno po lese, vyletěla z roští srna, čuba za ní, ovšem po povelu se po ca 5ti metrech sprintu otočila, přišla a vzorně předsedla :D (kamarádky záviděly:-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
7.10.12 17:26

Nesouvisející příspěvky mažu, držte se tématu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
7.10.12 17:28
@admin píše:
Nesouvisející příspěvky mažu, držte se tématu.Monika

Děkuji ;) L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.12 20:19

Zdravím,

tak já se pochlubím se svými mini pidi úspěchy :D

Mám Border kolii. Složili jsme spolu ZOP, ZZO a účastnili se dvou závodů dle ZZO (jednou 1.místo). Můj psík má bohužel silnou reakci na střelbu, takže tím jsme hodně omezeni.

My jsme taková kynologická rodina :) S manželem jsme se na cvičáku seznámili. Oba jsme tehdy měli Německé ovčáky. Na cvičák jsme pak společně chodili řadu let, až v těhotenství jsem přestala a doufám, že až malá trochu povyroste, tak se k tomu vrátím.

Ale na zkoušky tolik nejsme, nejhezčí chvilky jsem vždy se psem zažila při tréninku, když se nám něco povedlo, vychutnávám si tu souhru, nadšení (cvičíme vše na míček..). Je to krása. Bez psů si svůj život nedokážu představit.

hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
7.10.12 20:55

Zrovna včera - 1. místo coursing :) akce - víkend s CC. Jsou to moje milované šikulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
9.10.12 08:18

Ahojky, taky se pochlubím :) Mám labradora s kterým jsem dělala zkoušky vloh(ZV),SPECIÁLNÍ ZKOUŠKY Z VODNÍ PRÁCE (ZVP) a potom takové ty základní minima na cvičkáku.
Potom jsem dost trápila našeho německého dogouše(nestandart-šedý tygr)..Zkoušky zákl. výcivku( ZVV2).mezinárodní zkoušky psa stopaře (IPO2).
S naší nejmladní dogou máme jen ovladatelnost na vodítku, ale protože je jako jediný pes z rodiny standartní, tak jezdíme po výstavách, ale zase to nevypadá na to „že má něco v hlavě“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný