Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, ![]()
Jaké bylo Vaše oblíbené jídlo, když jste byli děti?
A sladkost která už neni k sehnání. ![]()
Měla jsem ráda ty ořechy Hořce, byly to 2 oplatky ve tvaru vlašs. ořechu a uvnitř čoko náplň. Taky mi chutnal polárkáč Rondo s marmeládou nebo čokoládou a ořechy ![]()
Už si nepamatuju jaké jídlo jsem měla nejradši
Ale ve školní jídelně jsem milovala buchtičky se šodó a vdolky se šlehačkou ![]()
Já jako dítě měla ráda rajskou a všude na výletech si jí k hrůze mé babičky dávala (jsem čuně, vždycky skončila na triku
).
Sladkosti, co jsem měla ráda, jsou většinou pořád, jen výrazně hubenější
balení, snad jen nanuk Jumbo, klasický smetanový, už není, ty současné jsou tak nějak víc našlehané, takže zas ošizené.
Z jídla hovězí na pepři s knedlíkem, co vaříval děda, a ze sladkostí tohle
http://img.ihned.cz/…550x367_.jpg
@laducha Tenhle sníh si taky pamatuju, měl výbornou chuť. Ted ty sněhy chutnají moc chemicky po rostl.tuku
![]()
@Samamama píše:
@MUFICE žejo, hlavně ho byla pořádná dávka za 2 koruny
Jo, stál 2 Kčs a Míša dokonce korunu a byl chuťově lepší než teď.
@MUFICE Od doby, co se tenhle sníh přestal vyrábět, nejím žádné nanukové dorty…blé. Vlastně vůbec žádnou zmrzlinu, jen občas malinu v čokoládě nebo ananasovou dřeň s kousky ananasu.
Milovala jsem takove cokoladove hvezdicky. Nevim kdo to vyráběl
.Jen, ze byli v modrem pytlicku
@laducha píše:
@MUFICE Od doby, co se tenhle sníh přestal vyrábět, nejím žádné nanukové dorty…blé. Vlastně vůbec žádnou zmrzlinu, jen občas malinu v čokoládě nebo ananasovou dřeň s kousky ananasu.
Mně chutnají nanuky Magnum, ale jsou drahé. Kupuju si v Lidlu jejich napodobeninu a jsou chuťově stejné a stojí třetinu ceny, co Magnum
Ještě mi chutnají ty zmrzliny Carte dor (nebo jak se to píše)
A pak klasické točené a kopečkové zmrzliny v dobrých cukrárnách.
Btw. Tady v tom testu dopadly ty Lidl nanuky lépe, než Magnum ![]()
http://www.prozeny.cz/…u-co-odhalil
Příspěvek upraven 06.04.13 v 00:22
Žuvačky Pedro! Boli za kačku, a ak mal človek dve, mohol si kúpiť Bajo a tam bola i tetovačka! ![]()
Jee to vždycky jen závidim, když mi rodiče povídaj co a za par Kčs se dalo kdysi koupit…
Dneska jen předražený srajdy ![]()
@Gabika nestálo Bajo náhodou dokonce 2,50-?
(jistá si nejsem).