Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zuziky píše:
@Judynka ty bonbonove nahrdelniky a hodinky se daji koupit, potkavam je v Bille u pokladen, totez s temi PEZ bonbony a zviratky(postavickami), do kterych se bonbony cpou- kluci maji ted aktualne kazdy s autickem z Cars a pak maji jeste po mne s Mickey Mousem
Fakt?
to jsem ani nevěděla, tak já už je nepapám a malá si na to ještě počká takže se ani nedivim že o tom nevim, ale tak fajn já to jako malá měla ráda ![]()
@axaxa Horalku taky jenom od Sedity, je nej. A teď mi přijde, že je dělají silnější
.
@Pettule69 píše:
Já jako malá milovala bonbony Jahůdky, které se prodávají i dneska, takže pro mě super![]()
Take uz ale chutnaji jinak…
Ještě jsem si vzpomněla na čokoládu na vaření v kelímku, vždycky jsme ji jedli lžičkou.
Ahoj mě teď hrozně chutná čokoláda orion krémová s oříškovou náplní
a miňonky.
Mě chutnají takové ty lízátka velké chupa chups se žvýkačkou. Mám ráda i bílou čkolokádu a marcipán.
@ncc1701 píše:
Aaaaa, jak jsem mohla zapomenout na Flipz. Precliky, co maji v kantyne fakulty v Big Bang Theory.
Tyhle preclíky byly výborné, ale, nevyráběli je za komančů, ale těsně po revoluci.
Teď jsem si vzpomněla na bonbony Ledovky, ty jsme si vždycky s mamkou kupovali, byly super, ty už asi k mání nejsou co ![]()
@AnySs píše:
Dřív se prodávaly takové malé pulitříky na poutích, byly asi 4 cm velké a byly plněné takovým želé
Ty pivíčka jsem si tam taky kupovala, pak ještě žužu, želé hady a ty lízátkové dudlíky ![]()
@axaxa píše:
Já pořád vzpomínám na Hořce a i na ty s jahodovou náplní (asi se to jmenovalo jinak), pak jsem měla ráda pivíčka jak byly na poutíchNo a teď mám ráda Milu a Horalku - tu jen od Sedity
Taky
Ty 2 tatranky chutnají furt stejně ![]()
@lyrica píše: Čokolády od Kraš, kde byla zvířátka do albaBurizony, jedli jsme je ve škole a byla jich plná třída
Burizony jsem viděla prodávat v Tescu.
@luckalucka737 píše:
@Raduš.ka44
vlnky už neprodávaj? Nějak se mi vykouřili z hlavy
vlnky prodávají pořád, hypermarketu určitě ![]()
@Judynka píše:
No já si ještě vzpomínám na ty náhrdelníky nebo náramky z bonbonků jak se daly pěkně okusovat třeba ve školea taky na ty zvířátka jak to dávkovalo PEZ se to mylsim jmenovalo, a ještě lipo
Tohle pořád vyrábějí, ty hodinky jsem koupila synovi ![]()
@Zuziky píše:
@Judynka ty bonbonove nahrdelniky a hodinky se daji koupit, potkavam je v Bille u pokladen, totez s temi PEZ bonbony a zviratky(postavickami), do kterych se bonbony cpou- kluci maji ted aktualne kazdy s autickem z Cars a pak maji jeste po mne s Mickey Mousem
My máme PEZ s Maggie od Simpsnů ![]()
@Pettule69 píše:
Já jako malá milovala bonbony Jahůdky, které se prodávají i dneska, takže pro mě super![]()
To jsou ty Hořce, ale jahodové. Měla jsem ráda oba dva druhy ![]()