Vaše oblíbené jídlo, sladkost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2521
6.4.13 09:45
@Zuziky píše:
@Judynka ty bonbonove nahrdelniky a hodinky se daji koupit, potkavam je v Bille u pokladen, totez s temi PEZ bonbony a zviratky(postavickami), do kterych se bonbony cpou- kluci maji ted aktualne kazdy s autickem z Cars a pak maji jeste po mne s Mickey Mousem :mrgreen:

Fakt? :D to jsem ani nevěděla, tak já už je nepapám a malá si na to ještě počká takže se ani nedivim že o tom nevim, ale tak fajn já to jako malá měla ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
6.4.13 09:55

@axaxa Horalku taky jenom od Sedity, je nej. A teď mi přijde, že je dělají silnější :think:.

• Citovat
  • Upravit
15995
6.4.13 10:16
@Pettule69 píše:
Já jako malá milovala bonbony Jahůdky, které se prodávají i dneska, takže pro mě super :mrgreen: :mrgreen:

Take uz ale chutnaji jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
6.4.13 10:18

Ještě jsem si vzpomněla na čokoládu na vaření v kelímku, vždycky jsme ji jedli lžičkou.

• Citovat
  • Upravit
1857
6.4.13 10:20

Ahoj mě teď hrozně chutná čokoláda orion krémová s oříškovou náplní :) a miňonky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
6.4.13 10:22

Mě chutnají takové ty lízátka velké chupa chups se žvýkačkou. Mám ráda i bílou čkolokádu a marcipán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 10:57
@ncc1701 píše:
Aaaaa, jak jsem mohla zapomenout na Flipz. Precliky, co maji v kantyne fakulty v Big Bang Theory.

Tyhle preclíky byly výborné, ale, nevyráběli je za komančů, ale těsně po revoluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.4.13 10:58

Teď jsem si vzpomněla na bonbony Ledovky, ty jsme si vždycky s mamkou kupovali, byly super, ty už asi k mání nejsou co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:00
@AnySs píše:
Dřív se prodávaly takové malé pulitříky na poutích, byly asi 4 cm velké a byly plněné takovým želé :mrgreen:

Ty pivíčka jsem si tam taky kupovala, pak ještě žužu, želé hady a ty lízátkové dudlíky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:01
@axaxa píše:
Já pořád vzpomínám na Hořce a i na ty s jahodovou náplní (asi se to jmenovalo jinak), pak jsem měla ráda pivíčka jak byly na poutích :) No a teď mám ráda Milu a Horalku - tu jen od Sedity :mrgreen:

Taky :pankac: Ty 2 tatranky chutnají furt stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:04
@lyrica píše: Čokolády od Kraš, kde byla zvířátka do alba :) Burizony, jedli jsme je ve škole a byla jich plná třída :)

Burizony jsem viděla prodávat v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:05
@luckalucka737 píše:
@Raduš.ka44
vlnky už neprodávaj? Nějak se mi vykouřili z hlavy :D

vlnky prodávají pořád, hypermarketu určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:06
@Judynka píše:
No já si ještě vzpomínám na ty náhrdelníky nebo náramky z bonbonků jak se daly pěkně okusovat třeba ve škole :mrgreen: a taky na ty zvířátka jak to dávkovalo PEZ se to mylsim jmenovalo, a ještě lipo :)

Tohle pořád vyrábějí, ty hodinky jsem koupila synovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:07
@Zuziky píše:
@Judynka ty bonbonove nahrdelniky a hodinky se daji koupit, potkavam je v Bille u pokladen, totez s temi PEZ bonbony a zviratky(postavickami), do kterych se bonbony cpou- kluci maji ted aktualne kazdy s autickem z Cars a pak maji jeste po mne s Mickey Mousem :mrgreen:

My máme PEZ s Maggie od Simpsnů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
6.4.13 11:08
@Pettule69 píše:
Já jako malá milovala bonbony Jahůdky, které se prodávají i dneska, takže pro mě super :mrgreen: :mrgreen:

To jsou ty Hořce, ale jahodové. Měla jsem ráda oba dva druhy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport