Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Asi se ptám trochu pozdě v tuhle dobu, ale jelikož můj přítel chodí z práce kolem čtvrté, půl páté a já obvykle tak do 11 do 12 spím hihi, tak začínám vařit až nyní. Takže spíš jinak… Co jste vařili k obědu nebo co budete vařit zítra??? Trochu inspirace by se mi hodila.
Já to dneska vidím na špagety se sýrovou omáčkou, protože přítul prohlásil, že by si dal něco bezmasého, že teď toho masa bylo nějak až moc. ![]()
Ale zítra nevím. Je tu ještě jedna ryba a dvě kuřecí stehna. Jelikož jsme teď cca po týdnu dojedli obrovskej hrnec kuřete na paprice, tak mu znova kuře teď cpát nebudu. Takže asi zítra padne ta ryba. Nějaké další nápady???
Dneska jsem vařila zaečené brambory s krůtím masem a zeleninou
zítra játra na cibulce s rýží
pozítří rybí filé v alobalu s bramborovou kaší
Tak my třeba dneska máme kuře s bramborem
a kuřecí vývar s nudlema a zeleninou, a zítra to vidím na gulášovku a kuře z dneška nemůžu moc vyvařovat protože na to nemám čas ale já bych si třeba dala dobrej gulášek a nebo smažák ![]()
Přítul
jinak já dělala kuřecí vývar, doma jsme všichni marodi..
@gabriela82 píše:
Přítuljinak já dělala kuřecí vývar, doma jsme všichni marodi..
od slova přitulen asi
![]()
Jinak u nás dnes zelňačka a ze včera hovězí na žampionech a smetaně s rýží, k večeři lovecká ![]()
Játra a podobné věci se u nás nevedou, páč já nemám ráda vnitřnosti. A to žádný. Mi prostě nechutnají.
My jsme dnes měli zapečenou brokolici se smetanou a sýrem
Včera jsem dělala dušenou mrkev, předevčírem špenát s vajíčkem, bezmasých jídel je dost, záleží na co je chuť.