Buchty Dr. Oetker

361
3.4.13 10:47

Buchty Dr. Oetker

Dobrý den,
máte někdo osobní zkušenost s tímto produktem?
http://www.oetker.cz/…whyy.cz.html
Chci si buchty co nejvíce usnadnit, má cenu koupit krabičku a nebo není nad poctivé domácí?
Předem děkuji za všechny komentáře. :* :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
3.4.13 10:51

Samo že není nad poctivé domácí, to ti řekne kdekdo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.4.13 10:51

Když peču buchty, tak jedině tyto… :palec: Pekla jsem již několikrát, plnila povidlama… vřele doporučuji, velmi snadné :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
3.4.13 10:58

@Cmochy, mohu vědět v čem je to snadnější oproti klasickému postupu? Osobně považuji za předražené a největší pracnost vidím v tom, že musím naplnit všechny buchty sama. To krabice nedokáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
3.4.13 11:04

Už jen to, že je to Oetker prodávaný v ČR, mi naznačuje, že to bude pěkný sajrajt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.4.13 11:05

@BZ89
Taky jsem pekla tyto - několikrát a jsou dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.4.13 11:11

@Hořec
Když si projdeš recepty na klasické české buchty a zadní stranu těchto krabicových tak myslím, že rozdíl je partný… u krabicových nemusíš nic vážit, rozpouštět máslo, strouhat citr. kůru a podobně (záleží na receptu). Myslím, že prostě jen přiliješ olej a přidáš kvásek. Toť vše.

Navíc tohle těsto se mi lépe míchá, hněte…je vláčné, hebké… :nevim: nevím jak jinak popsat…

Ale máš pravdu v tom, že buchty už musím naplnit „růčo“, ale to mi přijde taky jako rychlovka… baví mě to… vlastně je to taková „jediná práce“ na celých těch buchtách, takže si to plnění už pak užívám :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
3.4.13 11:16

@Cmochy, díky. Takže je to tak, jak jsem si říkala. :) Uvedené úkony, které se nemusí dělat jsou otázkou chviličky. Předraženou mouku kupovat nebudu. Nicméně to nikomu neberu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
3.4.13 11:17

Asi dvakrát jsem je dělala, ale nepříjde mi moc velký rozdíl od domácích :-) máma třeba dělá perník z krabice a říká že když už byl dobrej za komančů, tak je dobrej i dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.4.13 11:22
@Hořec píše:
@Cmochy, díky. Takže je to tak, jak jsem si říkala. :) Uvedené úkony, které se nemusí dělat jsou otázkou chviličky. Předraženou mouku kupovat nebudu. Nicméně to nikomu neberu. ;)

40,– mi nepřijde zase tak moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.4.13 11:25

@BZ89 Nejlepší kynuté buchty jsou z těsta, které uhněte domácí pekárna, ale než jsem si ji koupila, pekla jsem tyhle Dr. Oetker a jsou super!
Hodně zdaru a dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
3.4.13 11:33

Buchty jsou výborné, jednoduché a vždycky mi krásně nakynou :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Naima
3.4.13 11:44

Jsou dobré - nesnáším jakýkoliv zbytečný domácí úkon a dělání se z těstem do toho patří :lol:. Zkus a uvidíš :)

• Citovat
  • Upravit
6661
3.4.13 11:56

Používáme tuto směs na chalupě a musím říct, že buchty jsou dobré a taky se dobře s těstem pracuje. Strávnící zatím vždy chválili a po buchtách se rychle slehla zem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
3.4.13 12:02

Párkrát jsem směsi na koláče od Dr. Oetkera měla, jsou dobré, ale zbytečně předražené. Mouku, cukr a další suroviny si můžu navážit doma během pár minut, stejně se tam většinou musí přidat voda, vejce apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí