Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den,
máte někdo osobní zkušenost s tímto produktem?
http://www.oetker.cz/…whyy.cz.html
Chci si buchty co nejvíce usnadnit, má cenu koupit krabičku a nebo není nad poctivé domácí?
Předem děkuji za všechny komentáře.
![]()
Když peču buchty, tak jedině tyto…
Pekla jsem již několikrát, plnila povidlama… vřele doporučuji, velmi snadné
![]()
@Cmochy, mohu vědět v čem je to snadnější oproti klasickému postupu? Osobně považuji za předražené a největší pracnost vidím v tom, že musím naplnit všechny buchty sama. To krabice nedokáže.
Už jen to, že je to Oetker prodávaný v ČR, mi naznačuje, že to bude pěkný sajrajt
@Hořec
Když si projdeš recepty na klasické české buchty a zadní stranu těchto krabicových tak myslím, že rozdíl je partný… u krabicových nemusíš nic vážit, rozpouštět máslo, strouhat citr. kůru a podobně (záleží na receptu). Myslím, že prostě jen přiliješ olej a přidáš kvásek. Toť vše.
Navíc tohle těsto se mi lépe míchá, hněte…je vláčné, hebké…
nevím jak jinak popsat…
Ale máš pravdu v tom, že buchty už musím naplnit „růčo“, ale to mi přijde taky jako rychlovka… baví mě to… vlastně je to taková „jediná práce“ na celých těch buchtách, takže si to plnění už pak užívám
![]()
@Cmochy, díky. Takže je to tak, jak jsem si říkala.
Uvedené úkony, které se nemusí dělat jsou otázkou chviličky. Předraženou mouku kupovat nebudu. Nicméně to nikomu neberu. ![]()
Asi dvakrát jsem je dělala, ale nepříjde mi moc velký rozdíl od domácích
máma třeba dělá perník z krabice a říká že když už byl dobrej za komančů, tak je dobrej i dneska ![]()
@Hořec píše:
@Cmochy, díky. Takže je to tak, jak jsem si říkala.Uvedené úkony, které se nemusí dělat jsou otázkou chviličky. Předraženou mouku kupovat nebudu. Nicméně to nikomu neberu.
40,– mi nepřijde zase tak moc ![]()
@BZ89 Nejlepší kynuté buchty jsou z těsta, které uhněte domácí pekárna, ale než jsem si ji koupila, pekla jsem tyhle Dr. Oetker a jsou super!
Hodně zdaru a dobrou chuť!
Jsou dobré - nesnáším jakýkoliv zbytečný domácí úkon a dělání se z těstem do toho patří
. Zkus a uvidíš ![]()
Používáme tuto směs na chalupě a musím říct, že buchty jsou dobré a taky se dobře s těstem pracuje. Strávnící zatím vždy chválili a po buchtách se rychle slehla zem ![]()
Párkrát jsem směsi na koláče od Dr. Oetkera měla, jsou dobré, ale zbytečně předražené. Mouku, cukr a další suroviny si můžu navážit doma během pár minut, stejně se tam většinou musí přidat voda, vejce apod.