Vaše oblíbené značky pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj. Značky nijak zvlášť neřeším. Ale mám nejraději třeba bodýčka od SCAMP, to tady ještě nepadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju Frogg/ KaY/ Tesco / Era/ Benefish/ … a taky mám děti zdravý, krásný a spokojený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HM, CA, Topollino, Marks and Spencer, Beneton (ten pouze ve slevách).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zara, Next, Gap, taky kupuju hodne pres net…anebo kdyz se dostaneme do Anglie…ted jsem tam hodne nakoupila v Primarku…body, ponozky, pyzamka, teplaky…takove ty levne veci…jejich znacka je Early Days…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžete mi poradit váš oblíbený a výhodný internetový obchod s těmito značkami?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ze hodne z nas frci na mimibazaru ![]()
Jinak Early Days and George taky nejsou spatne znacky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojki, už se budu opakovat - hlavně C&A a Cherokee. Hodně ve slevách, hlídám si to, baví mě to
No a jiné značky, třeba Next a Topolino - to jistí MMB, ale nemáme toho moc, třeba jen jednu věc v aktuální velikost. Ještě miluju značku Betty Mode, mají krásné a kvalitní věci. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě je důležitý poměr kvality a ceny a tak nejčastěji nakupujeme Early Days, Cherokee, a George, většinou na netu..
- Citovat
- Upravit
Tak já mám ráda H&M, C&A, Coccodrillo, Tup Tup, Zara, Reserved, Gap, Next
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja zboznujem oblecky z Lindexu..ale su dost drahe, takze len v zlavach..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme teď objevili značku Little Rock Star. Je to česká firma, mají originální a vtipné body, čepičky, trika… už máme dvě trička a zatím drží barvu i tvar. Nevěděla jsem, které vybrat a dost jsem se při výběru pobavila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A muzu se zeptat tech co kupuji znackove obleceni, v cem je lepsi nez napr. z Tesca? Ptam se jen ze zvedavosti, zijeme v zahranici, obleceni se tady shani za pusu, znackove hlavne ve vyprodeji, ale ja kupuji hlavne z Asdy (george) ci Tesca. Par hadriku mame i z Nextu, Pumpkinu ci M&S (bud jako darek ci vyprodej), ale zda se me, ze vydrzi uplne stejne jako trebas z Tesca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ráda značku pleas, opravdu kvalitní, bodýčka se netahají, nesepírá se, bohužel mám jenom pár kousků, ale mám je fakt ráda.
Jinak nakupuju víceméně v tescu a v sekáčcích. Na značku moc nekoukám, kupuju to co se mi líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Little Roct Star
Rozhodně pro děti doporučuju www.littlerockstar.cz, mají originální a vtipné věci, i pro dobrou věc
Kvalita bezva i po vyprání, a to je co říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji Next ,ale jedině na MMB za ceny téměř jako obyč věci. Nakupuji téměř jen na netu. Je to pohodlné a v klídku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit