Vaše oblíbené značky pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
24.1.11 22:29

Ahoj já už jsem také pokukovala na MMB, ale není to šložité? Funguje jako např. aukro? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
25.1.11 07:24

Není to složité,řekla bych lepší než aukro,více věciček,přehlednější,zadáš si přesně kritéria-velikost,pro koho,cenu,nebo zadáš název co hledáš,atd.
Ale není to aukce kupuješ rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.1.11 12:02
A nemusíš mít v té zemi účet? Jámyslela, že ano.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
25.1.11 12:12

V jaký zemi,ty nejsi v Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
25.1.11 12:55

Ahoj , sory teď jsem za blba, ale já nevěděla, že je MMB i v Čechách??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
25.1.11 13:04

No jasně že je jinak by ty nákupy vyšly tedy draze :mrgreen: www.mimibazar.cz mrkni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emma 2679
10.3.11 18:10

Víte co za Next kupujete. Je to použité zboží vrácené do obchodu v Anglii. Prodává se za 50kč kus. Zboží je převážně kazové. Někde se musí zašít dírka a někde se musí dát jiný zip. V pytli se najdou i nové kusy kde je vada kterou si prodejci nechají opravit. Osobně jsem tohle zboží prodávala a své dítě bych v životě neoblékla.
Je možné že nakupujete nové zboží na objednávku ale jinak je to šrot. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13119
10.3.11 18:18

je fakt, že některé maminky to s nextem opravdu přehánějí. Na MMB si z toho loni dělali srandu, že kdyby na hov..ě byla značka Next, tak by šlo na dračku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.3.11 19:48
Majaakluci píše:
Rozhodně pro děti doporučuju www.littlerockstar.cz, mají originální a vtipné věci, i pro dobrou věc :wink: Kvalita bezva i po vyprání, a to je co říct.

Body s krátkým za 270, tak to letím okamžitě nakoupit…
Já značky neřeším, kupuji, co zrovna potřebujeme a na co narazím. V poslední době ten Next, který jsem nikdy díky té davové mánii nemusela, ale je to pro mě nejjednodušší - přes net. Jinak Tesco, C&A a bazárkové mám ráda i George a Early Days, ale na to jsem málokdy narazila. Ještě Kugo a Wolf do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
4.4.11 07:49

Ahojda,
tak já „upřednostňuju“ Lindex, kupuju na mmb už nošené hadérky. Ale není to na nich vůbec poznat (i po x vyprání drží tvar a nežmolkují) :potlesk: . Je to nejlepší značka.. :srdce:
Potom George, Fixoni, C&A, H&M, Tesco (to je vlastně to samé jako George), Kaapahl, Next.. Nových věcí moc nekupuju a když ano, tak se snažím ve slevách bo hledat co nejlevněji :wink:
A fajne Early Days, Moriss Mouse, Mothercare, Topolino, Umbro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.5.11 14:56

Coccodrillo, kupuji na www.duckling.cz a pak Zara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.5.11 23:11

jsem velmi spokojená s bodyčkama TUP TUP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
15.5.11 09:44

Já značky až tam moc neřeším, takže bodyčka a overalky beru hodně z Tesca, věci na doma (trička,tepláčky,pyžamka) máme hodně Wolf,a takové ty lepší kousky na návštěvy,k dr. a tak tak to beru tak různě, Next, Topolino, George, C&A, H&M, M&S, Early Days, Mini Mode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.5.11 11:39

Zdravím maminky a mimísky a přikláním se ke značce FIXONI, která tady byla zmíněna myslím jen jednou, jelikož v čechách není skoro vůbec k dostání. Vyhovuje nám především materiál, je jemnoučký a maličké vyhovuje maximálně a ani se neopírají barvy a pod. u nás je k sehnání myslím že max. na netu,my ji občas nakupujem v německu, když je na skladě.
jinak nakupujeme v HM,GAP, TOPOLINO, ATD. přiznám se že mám moc ráda secondhandy, najde se tam spousta oblečků co se v obchodě neseženou a dají se ruzně upravit a tak:-) :dance: kdo by měl zájem o bodíčka či podobné mohu poslat foto a kupit za cenu kterou prodávají, pošlu i s cenovkou.nechci vydělat jen třeba zkusit něco nového co by se vám maminkám zalíbilo:-)jelikož bydlím v německu, jde to snáž:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat