Vaše oblíbené značky pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vaše oblíbené značky
Ahojky,ráda bych se zeptala,jaké značky oblečení kupujete vašim ratolestem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
H&M, Next, Marks&Spencer, na boty Ecco a na tenisky Adidas. Proc??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlíp se mi zdá, že Emičce sedí střihy H&M. Pak mám ráda Next a Cherokee. Překvapilo mě, jak jsou hezké věci od Mini Mode a HEMY.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ja nedavno objevila veci Name it, to je taky parada. U nas je maji v Puntanele. Znate?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji jen přes internet takže jen puma,adidas,next,nike.
Dobře prodám skoro za PC a ještě malej nadělá spoustu parády
.ted když už je větší tak teplákovky už trochu odrovná a přesto je prodám Výhodněji než třeba kdyby to byl cherokee.Do školky jsem teda koupila i cherokee si říkám když se to ztratí tak mě to tak mrzet nebude.Většinou je u nás totiž i cherokee vykoupné a maj pěkný věci jen pro miminka
a nakupování s malim mě nebaví proto že nevydrží v krámu dlouho:-) tak využívám jen internet značky které lehce objednám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
H&M,Next,Gap,Marks&Spencer…
Nakupuji hlavne na netu,s malou chodit nakupovat je katastrofa!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky Next, H&M, cherokee, C&A, nakupuju hlavně ve slevách nebo v bazárku (takže mikča HM jak nová třeba 30kč, tríčo za 10…
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MadGirlNancy píše:
Jo a ja nedavno objevila veci Name it, to je taky parada. U nas je maji v Puntanele. Znate?
Ano, mají moc pěkné věci. Pár jsem jich teď nakoupila v Puntanele ve slevách, to pak jsou fajn ceny (třeba body s dlouhým rukávem za 89 Kč apod… Na nové a značkové je to super cena)
Také je super Obaibi (snad to pisu spravne). Ty mají fakt krásné věci, bohužel na mne příliš drahé, takže to také jen ve slevách a také jen něco. Navíc na kluky toho nemají tolik jako na holky a já čekám už druhého raubíře, takže jsem se při slevách nemohla vyřádit, škoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si vzpomněla, že krásné věci má i Pumpkin Patch. Je to taky myslím Anglie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezapomenout na Topoliono
Ale jen přes net, je to německá značka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás vede jednozačně Cherokee:)Pak i sem tam něoc HM či Next nebo CA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju většinou CA, HM, Cherokee, Next, Topolino teď jsem objevila Lindex.
A tepláky, mikiny, pyžámka, prostě věci do školky beru wolf a kugo.
- Citovat
- Upravit