včelky

162
2.2.08 22:10

včelky

Ahoj holky,
dneska odpoledne přišel manža ze zahrady s jobovkou,že nám přes zimu umřelo větší množství včelek.Pro nás je to o to horší,že je to jediný možný koníček,který zůstal našemu těžce nemocnému tchánovi.
Celé odpoledne jsme prohledávali inzeráty,ale marně ,je teď velká poptávka.
Napadlo mě,obrátit se na vás.Nevíte o někom z rodiny nebo v okolí,kdo by prodal 5 včelstev,bez nebo i s úly?Přijedem kamkoliv.(jen ne oddělky)
Moc díky za jakýkoliv tip nebo i výtku,že to do diskuze nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
2.2.08 22:29

ahojky když jsem zadala do vyhledavače prodám včely,tak mi vylezlo hodně inzerátu,tak to zkus prohledat a najít vám nejbližšího prodejce😉
 http://search.seznam.cz/?…

moc tomu nerozumím,ale třeba tady http://www.vcelarskenoviny.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.08 10:35

Tvůj tchán má krásného koníčka. To je smutné, že jste přišli o tolik včelstev . :cry: . Miluju včely a med taky, jsem na něm závislá :oops: .
Zeptám se kamarádky a kdyby něco, ozvu se ti.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
Pavlička
3.2.08 10:51

Můj švagr je včelař a teď byl i na nějaké „včelí schůzi“ určitě bude vědět o nějakém internetovém portálu, nebo tak něco..já Ti napíšu. Dávám nám med a ten já taky moc miluju. Myslím, že je to normální diskuze a že to sem patří!!!

• Citovat
  • Upravit
Pavlička
3.2.08 11:47

Stepiku, tak jsem s ním mluvila a prý je nejlepší si koupit časopis VČELAŘ a tam jsou prý vždycky inzeráty a určitě najdeš i nějakého včelaře v okolí.

Tak ať se zadaří a zase máme medonosky :lol:

Hezký den

P.

• Citovat
  • Upravit
583
3.2.08 20:47

taky doporučuju časopis Včelař..chápu, že to musí být smutné, včelaři k těm potvůrkám malým mívají vřelý citový vztah-taťka měl včely spoustu let, hýčkal si je..
ještě sem kdyžtak písni kam si pro ně můžete zajet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.2.08 20:13

No právě, že ty potvůrky jsou členové domáctnosti.....
Přijet můžem kamkoliv.
Inzeráty jsme všechny prošli, bohužel, poslední rok je pro včelaře hrozný, nejsme sami, kdo o včelky přišel, takže každý shání jakmile někde vyjde inzerát,okamžitě je vše pryč.Časopis Včelařství byl první, po čem jsme šli, protože jsme ve svazu, takže to bylo to první , co nás napadlo.

Zatim díky za všechny odpovědi Štěpik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný