Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
dneska odpoledne přišel manža ze zahrady s jobovkou,že nám přes zimu umřelo větší množství včelek.Pro nás je to o to horší,že je to jediný možný koníček,který zůstal našemu těžce nemocnému tchánovi.
Celé odpoledne jsme prohledávali inzeráty,ale marně ,je teď velká poptávka.
Napadlo mě,obrátit se na vás.Nevíte o někom z rodiny nebo v okolí,kdo by prodal 5 včelstev,bez nebo i s úly?Přijedem kamkoliv.(jen ne oddělky)
Moc díky za jakýkoliv tip nebo i výtku,že to do diskuze nepatří.
ahojky když jsem zadala do vyhledavače prodám včely,tak mi vylezlo hodně inzerátu,tak to zkus prohledat a najít vám nejbližšího prodejce😉
http://search.seznam.cz/?…
moc tomu nerozumím,ale třeba tady http://www.vcelarskenoviny.cz/…robnosti.php?…
Tvůj tchán má krásného koníčka. To je smutné, že jste přišli o tolik včelstev .
. Miluju včely a med taky, jsem na něm závislá
.
Zeptám se kamarádky a kdyby něco, ozvu se ti.
Radka
Můj švagr je včelař a teď byl i na nějaké „včelí schůzi“ určitě bude vědět o nějakém internetovém portálu, nebo tak něco..já Ti napíšu. Dávám nám med a ten já taky moc miluju. Myslím, že je to normální diskuze a že to sem patří!!!
Stepiku, tak jsem s ním mluvila a prý je nejlepší si koupit časopis VČELAŘ a tam jsou prý vždycky inzeráty a určitě najdeš i nějakého včelaře v okolí.
Tak ať se zadaří a zase máme medonosky ![]()
Hezký den
P.
taky doporučuju časopis Včelař..chápu, že to musí být smutné, včelaři k těm potvůrkám malým mívají vřelý citový vztah-taťka měl včely spoustu let, hýčkal si je..
ještě sem kdyžtak písni kam si pro ně můžete zajet..
No právě, že ty potvůrky jsou členové domáctnosti.....
Přijet můžem kamkoliv.
Inzeráty jsme všechny prošli, bohužel, poslední rok je pro včelaře hrozný, nejsme sami, kdo o včelky přišel, takže každý shání jakmile někde vyjde inzerát,okamžitě je vše pryč.Časopis Včelařství byl první, po čem jsme šli, protože jsme ve svazu, takže to bylo to první , co nás napadlo.
Zatim díky za všechny odpovědi Štěpik