Vcestna placenta 23+5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
29.3.24 00:47

@Skaiqy vadi to? Proto ty diskuze jsou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.3.24 00:52
@Anonymní píše: Více

Děkuji za tvou aktivitu mi odepsat. Od toho ty diskuze tady jsou. Me to zajima a jsem rada za kazdou jednu co mi odepise v diskuzi nebo pise soukrome zpravy. Kazda ma jiny prubeh atd, nechapu co vam vadi :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.3.24 06:29
@Kacak16 píše: Více

@Kacak16 Měla jsem taky placentu praevia 4.stupně, psala jsem tu už výše. Ve 3. trimestru už je prý šance na vytáhnutí malá, ale záleží, jak moc je přes branku. Měla jsem taky klidový režim, jen nenáročné procházky a žádný sex, hlavně být ideálně blízko porodnice a i při malém krvácení hned jet, příp. volat sanitku. Byla jsem hospitalizovaná od 34tt kvůli krvácení, ale po 34tt se hospitalizuje i preventivně bez příznaků. CS se plánuje okolo 37-38tt, podle individuálního stavu. Já měla 37tt akutní. Všechno ale v rámci možností dopadlo dobře, dítě úplně v pořádku, já také bez komplikací. Klidně se ptejte, kdyby vás ještě něco zajímalo. Přeji hodně štěstí a pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
29.3.24 22:02
@Kacak16 píše: Více

Proti pravidlům..dyt to nemá žádný smysl, čtou to stejní lidé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.3.24 23:20

@Skaiqy tak se tedy velice omlouvam za poruseni pravidel.
Stejni lidi urcite nejsou ve vsech diskuzich, o tom jsem se sama presvedcila. :palec: mějte krasny prodlouzeny vikend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
31.3.24 15:12

@Eleanore Můžu se zeptat jak moc ti zasahovala přes branku? Jestli víš :) Já ji mám 34 mm přes ní a mám ji na zadní stěně, tak pořád doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.3.24 18:50
@Lotyyy píše: Více

@Lotyyy Měla jsem taky cca 3cm přes branku ze zadní strany. Ale možná je to individuální, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.4.24 00:42

@Lotyyy a ty jsi v jakem tydnu ted? Ja jdu na kontrolu za tyden, tak jsem zvedava. Vim ze u me zasahuje uplne mam ten 4.stupen, ale kolik cm mi nerekl. :roll: 8o Byla na zadní stěně a ta se pry moc nevysouvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
1.4.24 07:57

@Kacak16 25tt, taky mi zasahuje uplně, právě překrývá vchod o ty 3 cm. Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.4.24 13:24

@Lotyyy
jedině FNO a ty?
Tak ty mas jeste sanci ze se zvedne pry do 30.tt je sance, ja v to taky doufam… ale dole mam sileny tlak, nevim zda je to hlava nebo porad ta placenta :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
1.4.24 14:56

@Kacak16 Jo tlak citim taky, je tam na šikmo celou dobu, ma hlavu jakoby ve třísle :lol: já budu u Apolináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 07:38

Holky, vytáhly se vám ty placenty a kdy nebo jak to dopadlo? Mám s tím blbou zkušenost z minulého těhotenství, kdy se mi nevytáhla. Teď jsem znovu těhotná, zase ji mám dole, ale aspoň vepředu a ne úplně dole, ale 1,5cm od branky. Teď jsem 23.týden. Snad se tentokrát vytáhne, minule to dopadlo akutním císařem dost předčasně :pocitac: naštěstí potíže, krvácení teď žádný :andel: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10073
24.10.24 08:00

Vytáhlo ale az ke konci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.10.24 18:24

Ahoj tak me se nevytahla a porod cisarem 34+1 kvuli opakujicimu krvaceni (od 30.tt ) a odtoku vody. V jakem tydnu jsi rodila?
Malá mela ted 5 mesicu a je naprosto v pořádku :srdce: :srdce: :andel:
Drzim palce, at se ti vytahne a rodis v terminu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 18:46

@Kacak16 Tak hlavně že jste to zvládly!! :srdce: Právě že minule porod už 29tt kvůli tomu, taky jsme ok. Dnes na kontrole to vypadalo už o dost víc optimisticky, vytahuje se, tak snad!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky