Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Když tady ty její intriky výpisi, a pokud sem chodí, tak se v tom pozná.
Vždyť jsi stejně anonymní ![]()
Někdy mi přijde, že si lidé už neumí s ničím poradit. Jsem doslova alergická na neschopné hysterky (jak ženy, tak muže). Co poradit? Pokud není zakladatelka toto schopna vyřešit, ať navštíví psychiatra.
@Anonymní píše:
Nechci si nechat patlat na hlavu. Pokud to budu ignorovat, znamená to pro ni výzva, ze si může dovolit víc.
takže její taktika evidentně funguje, protože ty prostě toužíš vyhrát ![]()
@Lucie Lexová píše:Někdy mi přijde, že si lidé už neumí s ničím poradit. Jsem doslova alergická na neschopné hysterky (jak ženy, tak muže). Co poradit? Pokud není zakladatelka toto schopna vyřešit, ať navštíví psychiatra.
přesně tak, diskuze úplně o prdu, některé by ani dítě neoblékly aniž by tady nezaložily diskuzi o tom, jestli mimískovi nebude moc teplo nebo zima
@Borůvka1990 píše:A pozná se v tom další tisíc sousedek v čr
Omlouvám se…
Ale pokud nejsi náctileta divim se, že něco takového vůbec resis…
![]()
Byl to hloupý dotaz.Tak se může diskuze uzamknout a smazat.Zakl
je to jeji manzel, pokud mu o tobe neco rekne je to jeji vec a kdyz te on nezajima, tak ti muze byt jedno co si o tobe mysli.. vubec bych to neresila a starala se o sebe a bavit se s ni nemusis vubec ![]()
@Anonymní píše:
Nechci si nechat patlat na hlavu. Pokud to budu ignorovat, znamená to pro ni výzva, ze si může dovolit víc.
Ne, ignorace bude signál, který ji dá jasně najevo, že se namáhá zbytečně, protože je pod tvojí úroveň nechat se rozhodit takovou pipinou.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymu, je tohle pro me citlivé téma. Může sem chodit, kdokoliv z našich známých.
Jde o to, ze se nedávno řekneme poblíž me, přistehovala jedna mlada žena s manzelem do 30-ti let. Já bydlim sama, oni manželský par, bezdětný.
Prvně se chovali normálně, zdravili atd..Jednoho dne její manžel sedel na lavičce venku a já jsem šla akorat nakoupit.Bylo léto, tak jsem mela sukni, tričko na raminka, ona na něj viděla z terasy, on si me prohlédl s úsměvem, což u toho i skončilo. Me se její chlap nelíbí. Od ty doby začala jeho žena s intrikami. Viděla jsem jak mu o me něco říká, divali se oba na me.Od ty doby me její manžel nezdravi.Ona dělá jisté naschvály na moji adresu. Když není v jeho pritomnosti chová se normálně, ale jakmile je s nim, je moc vychytrala a předvádí se.
Otázka, je jak reagovat?
a co si s ní prostě normálně promluvit, že se ti její chlap nelíbí a nezamýšlíš nic jiného, než normalní sousedské vztahy
evidentně na tebe žárlí…taky jsem měla takovou sousedku, jednou jsem za ní šla a úplně v klidu jí řekla, jestli to má zapotřebí a jestli si nechce dát kafe a vyjasnit si, co je třeba…nakonec z nás byly kámošky a její starej nadával, že je furt u mě nežs ním
![]()
Neřeš blbostí. navíc, sleduješ kolik nových diskusí tu denně přibývá? To by tu ta tvoje sousedka musela sedět od rána do večera, aby zrovna narazila na tu o ní a jejím muži. Čekala jsi tu pochopení? tak podle reakcí vidíš, že není moc normální řešit to, jak se na tebe sousedí dívají.
@Doe_Jane píše:
přesně tak, diskuze úplně o prdu, některé by ani dítě neoblékly aniž by tady nezaložily diskuzi o tom, jestli mimískovi nebude moc teplo nebo zima
hahaha tak s tim souhlasim!
@zrcadlo píše:
Nedávno se nastěhovali, ale tys měla tílko v horkém parnu? Takže jestli nežiješ v zahraničí, tak tady řešíš minimálně 3/4 roku starý úsměv nějakého chlapa? Něco konkrétnějšího k řešení by nebylo?
Takže?
![]()