Vdaná sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.3.17 19:37

Vdaná sousedka

Dobrý den, prosím o zachování anonymu, je tohle pro me citlivé téma. Může sem chodit, kdokoliv z našich známých.
Jde o to, ze se nedávno řekneme poblíž me, přistehovala jedna mlada žena s manzelem do 30-ti let. Já bydlim sama, oni manželský par, bezdětný.
Prvně se chovali normálně, zdravili atd..Jednoho dne její manžel sedel na lavičce venku a já jsem šla akorat nakoupit.Bylo léto, tak jsem mela sukni, tričko na raminka, ona na něj viděla z terasy, on si me prohlédl s úsměvem, což u toho i skončilo. Me se její chlap nelíbí. Od ty doby začala jeho žena s intrikami. Viděla jsem jak mu o me něco říká, divali se oba na me.Od ty doby me její manžel nezdravi.Ona dělá jisté naschvály na moji adresu. Když není v jeho pritomnosti chová se normálně, ale jakmile je s nim, je moc vychytrala a předvádí se.
Otázka, je jak reagovat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
27.3.17 19:38

Ignorovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
27.3.17 19:39

Promluvit si s ní, o co jí jde? Nebo na ní bafni že jsi lesba a strašně po ní toužíš :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
27.3.17 19:40

Nereagovat. Proč bys měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.3.17 19:41
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymu, je tohle pro me citlivé téma. Může sem chodit, kdokoliv z našich známých.
Jde o to, ze se nedávno řekneme poblíž me, přistehovala jedna mlada žena s manzelem do 30-ti let. Já bydlim sama, oni manželský par, bezdětný.
Prvně se chovali normálně, zdravili atd..Jednoho dne její manžel sedel na lavičce venku a já jsem šla akorat nakoupit.Bylo léto, tak jsem mela sukni, tričko na raminka, ona na něj viděla z terasy, on si me prohlédl s úsměvem, což u toho i skončilo. Me se její chlap nelíbí. Od ty doby začala jeho žena s intrikami. Viděla jsem jak mu o me něco říká, divali se oba na me.Od ty doby me její manžel nezdravi.Ona dělá jisté naschvály na moji adresu. Když není v jeho pritomnosti chová se normálně, ale jakmile je s nim, je moc vychytrala a předvádí se.
Otázka, je jak reagovat?

a to jaké? proč ti nejsou jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.17 19:42

A to je celé? Jaké intriky zkouší?
Můžeš to vzít i z druhé strany a přilívat ještě olej do ohně, hezky se vyfikni a běž si s ním popovídat :mrgreen:
Nebraň se ale útoč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.3.17 19:45
@hudečice píše:
A to je celé? Jaké intriky zkouší?
Můžeš to vzít i z druhé strany a přilívat ještě olej do ohně, hezky se vyfikni a běž si s ním popovídat :mrgreen:
Nebraň se ale útoč :mrgreen:

ona se vztekne, praskne jí cévka a bude tahat nožičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
27.3.17 19:46
@Anonymní píše:
Otázka, je jak reagovat?

Vypadá to, že ona na tebe žárlí. Záleží na tom, jak moc stojíš o klidné a solidní sousedské vztahy. Buď si s ní o tom promluvíš, a ujistíš ji, že její manžel tě ani trochu nezajímá, a ani kdyby byl svobodný, tak mu od tebe nic nehrozí, protože není absolutně tvůj typ, nebo do budoucna budeš udržovat tento vztah na úrovni"dobrý den, a nashledanou".

Příspěvek upraven 27.03.17 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16066

Nedávno se nastěhovali, ale tys měla tílko v horkém parnu? Takže jestli nežiješ v zahraničí, tak tady řešíš minimálně 3/4 roku starý úsměv nějakého chlapa? Něco konkrétnějšího k řešení by nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Malaga píše:
a to jaké? proč ti nejsou jedno?

Ale já je mám úplně u zadele, jeho manželka porad na sebe upozorňuje.

• Citovat
  • Upravit
26270
27.3.17 19:47
@Anonymní píše:

Tak moc je máš u zadele až z toho zakládáš diskuzi na emimi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.17 19:49

Když tady ty její intriky výpisi, a pokud sem chodí, tak se v tom pozná.

• Citovat
  • Upravit
5425
27.3.17 19:50
@Anonymní píše:

Tak proč ta diskuze? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
27.3.17 19:50
@Anonymní píše:

Já to chápu, někdy ignorace nestačí, zažila jsem něco obdobného. Ještě chvilku bych ignorovala a zatím vymýšlela, jak zareagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
27.3.17 19:51
@Anonymní píše:
Když tady ty její intriky výpisi, a pokud sem chodí, tak se v tom pozná.
:roll: A pozná se v tom další tisíc sousedek v čr :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová