Ve 3 letech kaká do kalhot.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ve 3 letech kaká do kalhot.
Ahojte, máme velký problém s tím, že syn ve 3 letech má stále problém s odplenkováním. Neřekne si, že chce čůrat přes den je bez plen, ale neříká si počůrá se a je mu jedno, že je v mokrém. Na spaní má stále pleny načůrané. Největší problém máme s tím, že si několikrát denně ukakává do kalhot. Trpí na psychosomatikou zácpu. Zkoušeli jsme vše i změnu jídelníčku aby ho kakání nebolelo, ale nic nezabírá. Je to dost psychicky náročné, protože s ním nemůžeme nikam chodit, protože má stále nehody. Přemlouváme ho, on sám řekne, že se kaká do nočníku, ale neudelá to. Už od doby kdy začal lézt tak se nám začal schovávat za dveře nebo kamkoliv jinam, když kakal. Jsem už zoufalá má jít od září do školky já už chodím do práce a bojím se, že nám ho do školky nevezmou. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nevíte jestli by nám neporadil dětský psycholog? Naše lékařka tvrdí, že ne, že si na to malý musí přijít sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No a ani kakat na záchodě s redukcí nechce, tam se může schovat a ještě to udělá žbluňk…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Conulka ani tak ani když ho schovám s nočníkem kamkoliv ani venku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A spíš se zapomene během hry…? Nebo vyloženě cíleně se zastaví a začne kakat třeba ve stoje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Conulka začne dělat takové pohyby jako že jde do předklonu a špulí zadeček, zadržu je to, ale prostě to jde ven
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá jakoby ztuhne a to už k ní letím, strhnu gatě a když to stihnem, že bobky jdou na trávu (ne do gatí), tak je strašná radost až na kost a už nám to docela jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadá je čas. Hlavně se ty nestresuj. On to z tebe vycítí a je pak taky nervní. Já bych si zařídila alternativu hlídání, kdyby to do září nezvládl, aby si mohla do práce. Tím na něj nebudeš tlačit a třeba to přijde samo. Bohužel psycho problémů pomáhá jen čas.
A tu úpravu stravy jste zkoušeli i vylučování potravin? Pije hodně? Já třeba musím vypít 3l denně jinak se pak druhý den nevy..ru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešíme to stejné, malému byly v dubnu 3, od září chodil už do školky, na čůrání v pohodě bez plen, ale velká potřeba je problém. Naštěstí teda kadí jen jednou denně a to večer, takže večer, jak mu dáme plenu, tak se do ní vykadí. Párkrát už se i zadařilo normálně do nočníku, ale až poslední měsíc či dva a teď zase do pleny
Na noc plenu dávat musím, to ještě bez počůrání nedá. Ať dám jakoukoliv stravu, je to jedno, má to hrozně tuhé a pije také hodně
Nicméně něco se začalo dít, když už to občas jde, takže to chce opravdu asi jen vytrvat. Já si párkrát vychytala, kdy se mu vyloženě chtělo a prostě jsem ho na nočníku podržela násilím, pak měl z výsledku radost a od té doby si začal i říkal - když se mu chce přes den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nam dcera kaka do kalhotek. trpela na psychogenni zacpu nebo jak se to pise.na nocnik chodi asi 3 mesice. Kdyz zacala chodit na nocnik curat tak se prave zlepsilo to kakani ale do gati.Ted jsme v, takovem stadiu ze nekdy kdyz ji odchytim ze kaka reknu ze si ma sednout na nocnik.Tak si tam sedne. Porad ale prevlada do kalhotek. Pokazde ji rikam ze se to dela do nocniku nebo zachodu ona to vi ukaze ze se to tam dela.Chce to cas, kazde dite k tomu dozraje aspon doufam. V zari ji budou 3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit