Ve snech vidíme do budoucnosti?

74
28.9.16 16:44

Ve snech vidíme do budoucnosti?

Ahoj holky,

dnes jsem se probudila s ošklivým pocitem, že mi moje Lucinka nepatří a nemá mě ráda..
Jsem v 8.měsíci těhotenství a mám častěji sny pravě o svém miminku, na které se moc těším..Zdá se mi často, že vím, jak vypadá.. Je to možné? Je možné, že tak opravdu vypadat bude? Ptám se, protože se říká, že my těhotné většinou vycítíme pohlaví miminka a celkově jsme citlivější..Může být naše vnímání propojené právě s tímto?..Byla bych moc ráda, kdyby jste mi některá z Vás napsala, jestli máte podobné sny nebo zkušenosti, že Vás třeba nepřekvapilo, jak Vaše miminko vypadá, protože jste to prostě už dávno věděly..
O těch nočním můrách se zmiňovat raději nebudu, protože je to asi ze strachu, nebo zkrátka myslím na hlouposti.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1827
28.9.16 16:56

Máš bujnou fantazii :D Asi každá mamina si představovala jak její mimčo bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.9.16 17:01

Sny k nam promlouva podvedomi. At uz nezpracovane informace nebo intuice. Sny zobrazuji i nase obavy a strachy a davaji nam tak moznost se s nimi poprat.
Holcicka vam opravdu nepatri stejne jako zadne dite svym rodicum. Ale narodi se prave vam, protoze k sobe patrite a vi, ze ji budete mit rada at se deje cokoli. Urcite jste spolu propojeny a muzete i prejimat jeji pocity. Treba jestli ji budete mit rada :hug:
Pokud vas nejaky sen zackoci, predstavte si, co byste opravdu delala, kdyby to byla skutecnost. Premyslejte, co vam chce sen rict.
Ale nebojte, vse je tak, jak byt ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.9.16 17:04

Bujnou fantazii mam, no :mrgreen: ale podobu má stále stejnou a hrozně se mi líbí. Jsem děsně zvědavá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.9.16 17:09

Ráda ji mám už teď, nedá se ani slovy vyjádřit, co k ní cítím. Nikdy předtím jsem tolik nemilovala, jako právě ji. Uvědomuji si ten fakt, že se mi o ní zdají noční můry, protože když někoho člověk miluje, tak se o něho i bojí. A taky věřím, že to ona cítí, že cítí to, jak je milovaná. Jsem nějaká citlivá zase :lol: To těhotenství ze mě udělalo úplně kňouru :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
28.9.16 17:37

Vsechno co se mi kdy zdalo se nikdy nestalo spis prave naopak, rikam si ze se prave nestane. Spis je to tim jak clovek treba nechodi do prace, proste ma cas na premysleni nad blbinama tak ten mozek si pak vymysli, me se zda ze mi synovec zabiji dite. Vcera zrovna, ze ji zalepil vterinakem oci, nos, pusu a to jsem sla na wc a jeho matka mela hldiat :roll: Nevim proc se mi to zda, je to zvlastni dite, to jo, ale proc ta moje makovice takhle blbne? Strasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.9.16 17:49

Věřím, že někdo takové sny může mít a může tušit budoucnost. Ale mě se v těhotentví zdálo spoustu bujných snů. často jsem někde zapomínala kočárek, rodila jsem doma a měla jsem holčičku - nic se nesplnilo :palec:
Jinak bujných snů až i hororových o dětech bylo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.9.16 18:00

Za všechno můžou hormony :mrgreen: nebo :nevim:
Mě se zase zdálo třeba, že se proměnila v berušku a měla jsem problém na najít a hrozně jsem se o ní bála. Tak to teda doufám, že se opravdu nestane.. :mrgreen:
Teď mi to přijde vtipné, ale v tu chvíli ten pocit.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky