Před porodem dvojčat

Anonymní
28.9.16 13:33

Před porodem dvojčat...

Kdo me z toho vysvobodí, dostane medaili :mrgreen:

Holky, čekám dvouvajecna dvojčata, obě hlavičkami dolu. Dnes 38+5tt. V patek proveden Hamilton a nic. Jsem na prst otevřena, hlenova zátka odesla v pondělí. Ale já už opravdu dodelavam. Trochu se napiju, okamzite tvrde břicho a nuti me to na malou. Vycuram par kapek a za 5 minut bežím zase. Neskutečně me pálí záha. Mám pocit ze každou chvíli umřu. V patek jdu na kontrolu a když neporodim do termínu 7.října, čeká me vyvolání.

Jsem hodně akční. Litam porad Po baráků, venku s dětmi, sekam trávu, prostě jak kdyby nic, ale poslední týden už fakt nemůžu.

Každý pohyb bolí, tvrdne břicho, poslickuju, ale ven prostě nejdou. :( co uz mám udělat aby se rozhodli narodit se??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
28.9.16 13:42
@Anonymní píše:
Kdo me z toho vysvobodí, dostane medaili :mrgreen:

Holky, čekám dvouvajecna dvojčata, obě hlavičkami dolu. Dnes 38+5tt. V patek proveden Hamilton a nic. Jsem na prst otevřena, hlenova zátka odesla v pondělí. Ale já už opravdu dodelavam. Trochu se napiju, okamzite tvrde břicho a nuti me to na malou. Vycuram par kapek a za 5 minut bežím zase. Neskutečně me pálí záha. Mám pocit ze každou chvíli umřu. V patek jdu na kontrolu a když neporodim do termínu 7.října, čeká me vyvolání.

Jsem hodně akční. Litam porad Po baráků, venku s dětmi, sekam trávu, prostě jak kdyby nic, ale poslední týden už fakt nemůžu.

Každý pohyb bolí, tvrdne břicho, poslickuju, ale ven prostě nejdou. :( co uz mám udělat aby se rozhodli narodit se??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nic ti nepomůže děti se musí sami rozhodnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
28.9.16 13:43

Jj, oni samy se rozhodnou, kdy budou chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.9.16 13:49

Zkus si doma udělat klystýr. Irigátor jde koupit v lékárně kolem stovky. Uvolní se ti cesty a… uvidíš.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.16 13:56

Je to jasný, dřív umřu než porodim.

• Citovat
  • Upravit
2415
28.9.16 14:07

Taky jsem dělala vše pro to, aby se narodily samy, ale nakonec mě vyvolávačka neminula :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
28.9.16 14:23

@Cipisek79 a kolik jsi byla a jak to šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
28.9.16 14:46

39+0 a po vyvolávačce byly děcka za 6 hodiny venku. Císař nebyl potřeba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.9.16 14:48

Musí chtit samy :roll: I když vím z vlastní zkušenosti, že od 30 TT s dvojčaty je to velká fuska :potlesk: Držím palce, ať nejlépe v noci porodis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
28.9.16 14:55

@Musulka12 což o to porad to šlo. Ale tohle je už vážně moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
28.9.16 14:55

Zkoušela jsem taky všechno možné a nic :? Minulý týden mi vyvolávali porod, protože mi přezrávala placenta. Snad se miminka rozhodnou vykouknout, držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
28.9.16 15:33

Teda ale je úžasný, že si je donosila do konce a jsou obě hlavičkou dolů. Držim palce, ať porodíš co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.9.16 16:55

@Martina84 Docela obdivuji. Já rodila v 35 TT a měla jsem toho opravdu plné kecky. Prý pomáhá koupel, sklenka vína a sex :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
28.9.16 17:13

@Musulka12 všechno několikrát vyzkoušeno, dokonce i masáž bradavek. Přijde par poslicku a dobrou noc :mrgreen:
Tady už snad není nic k obdivu, me to přijde spis k pláči :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
28.9.16 17:20

@Mexie diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...