Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Kdo me z toho vysvobodí, dostane medaili![]()
Holky, čekám dvouvajecna dvojčata, obě hlavičkami dolu. Dnes 38+5tt. V patek proveden Hamilton a nic. Jsem na prst otevřena, hlenova zátka odesla v pondělí. Ale já už opravdu dodelavam. Trochu se napiju, okamzite tvrde břicho a nuti me to na malou. Vycuram par kapek a za 5 minut bežím zase. Neskutečně me pálí záha. Mám pocit ze každou chvíli umřu. V patek jdu na kontrolu a když neporodim do termínu 7.října, čeká me vyvolání.
Jsem hodně akční. Litam porad Po baráků, venku s dětmi, sekam trávu, prostě jak kdyby nic, ale poslední týden už fakt nemůžu.
Každý pohyb bolí, tvrdne břicho, poslickuju, ale ven prostě nejdou.co uz mám udělat aby se rozhodli narodit se???
![]()
![]()
Nic ti nepomůže děti se musí sami rozhodnout ![]()
Zkus si doma udělat klystýr. Irigátor jde koupit v lékárně kolem stovky. Uvolní se ti cesty a… uvidíš.-)
Taky jsem dělala vše pro to, aby se narodily samy, ale nakonec mě vyvolávačka neminula ![]()
39+0 a po vyvolávačce byly děcka za 6 hodiny venku. Císař nebyl potřeba ![]()
Musí chtit samy
I když vím z vlastní zkušenosti, že od 30 TT s dvojčaty je to velká fuska
Držím palce, ať nejlépe v noci porodis ![]()
Zkoušela jsem taky všechno možné a nic
Minulý týden mi vyvolávali porod, protože mi přezrávala placenta. Snad se miminka rozhodnou vykouknout, držím pěsti ![]()
Teda ale je úžasný, že si je donosila do konce a jsou obě hlavičkou dolů. Držim palce, ať porodíš co nejdřív ![]()
@Martina84 Docela obdivuji. Já rodila v 35 TT a měla jsem toho opravdu plné kecky. Prý pomáhá koupel, sklenka vína a sex
![]()
@Musulka12 všechno několikrát vyzkoušeno, dokonce i masáž bradavek. Přijde par poslicku a dobrou noc ![]()
Tady už snad není nic k obdivu, me to přijde spis k pláči
![]()
Kdo me z toho vysvobodí, dostane medaili
Holky, čekám dvouvajecna dvojčata, obě hlavičkami dolu. Dnes 38+5tt. V patek proveden Hamilton a nic. Jsem na prst otevřena, hlenova zátka odesla v pondělí. Ale já už opravdu dodelavam. Trochu se napiju, okamzite tvrde břicho a nuti me to na malou. Vycuram par kapek a za 5 minut bežím zase. Neskutečně me pálí záha. Mám pocit ze každou chvíli umřu. V patek jdu na kontrolu a když neporodim do termínu 7.října, čeká me vyvolání.
Jsem hodně akční. Litam porad Po baráků, venku s dětmi, sekam trávu, prostě jak kdyby nic, ale poslední týden už fakt nemůžu.
Každý pohyb bolí, tvrdne břicho, poslickuju, ale ven prostě nejdou.
co uz mám udělat aby se rozhodli narodit se???