Přibírání miminka v bříšku

224
27.9.16 17:32

Přibírání miminka v bříšku

Ahoj. Mám dotaz. Nemám žádné těhotenské chutě (bohužel), takže jim snídaně, oběd, večeře. Občas něco uzobnu (ovoce, čokoládu) a večer mamavid (vitamíny pro těhotné). Takže se neprejidam, tudis bych v,, normálním" stavu nepřibírala. Můj dotaz je, jak se odvíjí konečná váha miminka? Nebude mít podprůměrnou váhu? Nebo si vezme co potřebuje a zbytek je na mě? Jsem ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19078
27.9.16 17:36

@077lenka napíšu to takhle: mám kamarádku, co celé těhotenství prozvracela, neudržela v sobě nic, jediné co mohla pozřít byly pomeranče. A její dcera měla 4 kila po narození. :lol:

Neboj, mimi si vezme co potřebuje. :P Neznamená to, že když se budeš cpát jak žid, že mimčo bude spokojenější. Hlavně se snaž jíst pravidelně. :mrgreen: Znám i maminu co přibrala 30 kilo v těhu a dítě mělo 3kila, takže normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.9.16 17:40

Moje dítě se chovalo jak tasemnice - mě bylo na konci skoro ze všeho blbě, hubla jsem a moje dítě o 3 týdny před termínem mělo 3620g… Záleží na genetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.9.16 18:06
@077lenka píše:
Ahoj. Mám dotaz. Nemám žádné těhotenské chutě (bohužel), takže jim snídaně, oběd, večeře. Občas něco uzobnu (ovoce, čokoládu) a večer mamavid (vitamíny pro těhotné). Takže se neprejidam, tudis bych v,, normálním" stavu nepřibírala. Můj dotaz je, jak se odvíjí konečná váha miminka? Nebude mít podprůměrnou váhu? Nebo si vezme co potřebuje a zbytek je na mě? Jsem ve 20.tt

Jak jíš na mimco moc vliv nema. Ja doslova probli.la obe tehu. Pribrala minimálně a obe deti přes ctyri kila. Rodila jsem s 60ti kilama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.9.16 18:34

Uf. To jsem ráda holky, já si kolikrát říkala že jsou ženský který toho moc nesni a mají mimi v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
27.9.16 18:45
@077lenka píše:
Uf. To jsem ráda holky, já si kolikrát říkala že jsou ženský který toho moc nesni a mají mimi v pořádku

Zajimave tema, take me to zajima. Jsem ted 24tt a zatim mam nahore 12kg a to se nepreziram a zajimalo me, zda kdyz jim normalne tak jestli to bude mit vliv na vyslednou vahu mych dvojcat.

• Citovat
  • Upravit
10461
27.9.16 18:47

@077lenka Pokud netrpíš podvýživou nebo anorexií, vliv na přibírání miminka to nemá žádný. Miminko si z tebe vytáhne, co potřebuje, maximálně ty bys mohla zhubnout. Ale důležité je, abys měla normální přísun živin, pokud máš, tak není důvod jíst víc, než sama chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.16 19:10

@Včelička992 nemyslim si. Ja jsem 34tt a mam 11kg nahore a malej ma 2kila :kytka: nezalezi na tom kolik ty priberes.. Kamaradka pribrala jen 3 kila a je stejny tyden jako ja a mala vazi take 2kila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
27.9.16 19:32
@Karolina snažilka píše:
@Včelička992 nemyslim si. Ja jsem 34tt a mam 11kg nahore a malej ma 2kila :kytka: nezalezi na tom kolik ty priberes.. Kamaradka pribrala jen 3 kila a je stejny tyden jako ja a mala vazi take 2kila :kytka:

Ja jsem se neptala na pribirani. Jen jsem predhodila, ze je to pro me zajimave tema…

• Citovat
  • Upravit
27.9.16 20:44

@Včelička992 zajimalo te jestli to bude mit vliv na vahu miminka, tak pardon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí