Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
**Dobrý den, ma něco společného soukromá škola s tím že se ve třídě nesmí nic říct jiným učitelům? Jako myslím tím co se děje ve třídě… A tak.. A kam se jezdí na výlety a tak obecně.. Protože naše třídní nám to zakázala, že se nesmí nic říct u nás ve třídě jiným učitelům.. A to je přece blbost ne? P. S: Naše třídní je dost falešná, a dost pomlouvá a ani neučí.. Nic prostě nedělá.. Dejte mi prosím vědět, co si o takových učitelích myslíte, Díky!!
**
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
**Dobrý den, ma něco společného soukromá škola s tím že se ve třídě nesmí nic říct jiným učitelům? Jako myslím tím co se děje ve třídě… A tak.. A kam se jezdí na výlety a tak obecně.. Protože naše třídní nám to zakázala, že se nesmí nic říct u nás ve třídě jiným učitelům.. A to je přece blbost ne? P. S: Naše třídní je dost falešná, a dost pomlouvá a ani neučí.. Nic prostě nedělá.. Dejte mi prosím vědět, co si o takových učitelích myslíte, Díky!!**
copak copak? nenaučila ses a třídní ti dala špatnou známku?
tak se snažíš ji očernit?
O učitelích nic, spíš o studentech, co musí navštěvovat takovou školu. A není to nic dobrého.
To jsi ty, s tou příšernou soukromou školou, kde učitelé tyranizují vybrané žáky, hlavně tebe, a odejít nemůžeš, protože je to podle tebe „prestižní škola“ a „chceš ji mít v životopise“? ![]()
@listento píše:
To jsi ty, s tou příšernou soukromou školou, kde učitelé tyranizují vybrané žáky, hlavně tebe, a odejít nemůžeš, protože je to podle tebe „prestižní škola“ a „chceš ji mít v životopise“?
jo, to bude ona
@listento píše:
To jsi ty, s tou příšernou soukromou školou, kde učitelé tyranizují vybrané žáky, hlavně tebe, a odejít nemůžeš, protože je to podle tebe „prestižní škola“ a „chceš ji mít v životopise“?
No, podle jeji cestiny ona asi bude priserna studentka ![]()
Anonymní zakladatelko, mám dotaz: Mám si přečíst každé třetí, nebo čtvrté slovo, abych přišla na smysl tvého příspěvku? Nebo jaká je šifra, abych se dopátrala k smysluplnému obsahu? Když ji sdělíš (a my to pak vyluštíme), pak ti určitě rády odpovíme.
@Anonymní píše:
**Dobrý den, ma něco společného soukromá škola s tím že se ve třídě nesmí nic říct jiným učitelům? Jako myslím tím co se děje ve třídě… A tak.. A kam se jezdí na výlety a tak obecně.. Protože naše třídní nám to zakázala, že se nesmí nic říct u nás ve třídě jiným učitelům.. A to je přece blbost ne? P. S: Naše třídní je dost falešná, a dost pomlouvá a ani neučí.. Nic prostě nedělá.. Dejte mi prosím vědět, co si o takových učitelích myslíte, Díky!!**
ale zas - po vystudování téhle naprosto příšerné školy si můžeš zažádat o titul „mučednice roku“
Kolik ti je? Podle tvého projevu, pokud ti není deset, tak je výuka na této škole velmi tristní…
Moc nechápu, co přesně řešíš - že nesmíte paní učitelce Vomáčkový říct, že vás paní učitelka Procházková vzala do muzea?? Tak to řeš s rodiči a ty s ředitelkou, co jinýho poradit? ![]()
Ahoj, podle mého názoru si myslím, že taková učitelka která nic nedělá, by ve škole neměla co dělat.. Není tam jen spíš kvůli penězům? -.- protože jestli jo, tak je to podle mě Pia vyebaná:-))
@Annezeg píše:
Ahoj, podle mého názoru si myslím, že taková učitelka která nic nedělá, by ve škole neměla co dělat.. Není tam jen spíš kvůli penězům? -.- protože jestli jo, tak je to podle mě Pia vyebaná:-))
jojo všichni dospělí jsou hrozný protože chodí do práce kvůli penězum a ne blahu lidstva.
Doufám že chodíš aspon zdarma na brigádu jinak jsi neuvěřitelný pokrytec.
@Anonymní píše:
Jestli učí češtinu, tak souhlasím. Jinak je to blbost.
@Annezeg píše:
To by poznal i blbej, že jsi zakladatelka. Chudák ta učitelka, snad se tě brzy zbaví ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat